עמל ב' שלום חחח

atsmon666

New member
אתה תכיר ,, תסמוך עליי ... מניסיון אישי.

כל החברים שלי מהחטיבה הלכו לאחד העם ,בן גוריון , גולדה .... ככה שנשארתי לבד בעמל .... כבר ביום הראשון התחברתי עם אנשים שהם באמת סבבה. ובהמשך תקופת הלימודים של בעמל , המשכתי להכיר עוד ועוד ... גם בי"א ... וגם לקראת סוף י"א. ככה שאתה לא נשאר במסגרת אחת .... ויש אנשים מכל סוגי ההתנהגויות .. ככה שבטוח תמצא אנשים שיתאימו להיות איתך ב "חבר'ה" ... מקווה שעזרתי... .peace out

liorhikri1991

New member
תלוי במגמה...לאיזו מגמה אתה מתכנן<?

אבל תגיד,אתה לא עולה לכיתה ט'? או שאני טועה?

liorhikri1991

New member
חחח כן,אבל תראה משהו...

אני החלטתי כבר בכיתה ח' שאני הולך לבן גוריון,אבל הרבה השתנה מאז,המקצוע שאני אוהב השתנה ובשל כך הלכתי לביוטכנולוגיה בעמל ב',לכן אתה לא צריך להחליט מעכשיו,יהיה לך עוד הרבה זמן ונראה אותך שנה הבאה ביום פתוח בעמל ב'~!

בעמל יש אחלה אנשים

ואני באתי לכאן ונשארתי בקשר טוב עם אלה מבן גוריון.. תבוא..תכיר אנשים חדשים ותהיה בקשר גם עם האחרים :)

מיכמיך3

New member
יש פה, אני מבן גוריון

כמו שאמרתי באחת מהודעות שלי בשירשור הזה אני בחרתי להיות בבן גוריון ולא מתחרטת על זה, למרות שרוב החברות שלי לומדות בעמל ב', אני הכרתי אנשים וחברים חדשים. מבחינה חברתית לא הייתה לי בעיה, יש לי אחלה חבר'ה בשכבה, אין לי תלונות. מבחינה לימודית, המורים עוזרים ותומכים, יש כמה מורים ומורות מעצבנים שאני מקווה שלא תיפול עליהם אם ץחליט ללכת ללמוד בבן גרויון כמובן, כן? אבל בסה"כ אני נהנת בבן גוריון, אפילו שאינ לא לומדת עם רוב החברות שלי, אתה יודע... אפשר להיפגש איתם ולשמור איתם על קשר גם מחוץ לביה"ס.

LuNa MaJnUnA

New member
ונזכה במיליון ש''ח?

מה עם בבקשה?

liorhikri1991

New member
לעמל ב'!!!!!!!!../images/Emo45.gif

סיבות אתה רוצה? 1.יש שם אנשים ממש מהרמה הטובה ביותר,אתה תכיר שם אנשים מאוד איכותיים ונחמדים. 2.רמת לימודים גבוהה,לפחות בביוטכנלוגיה לטעמי,אבל תלוי איזה מגמה אתה לוקח. 3.רוב המורים ממש טובים. 4.יש שפע של טיולים,הבנתי שלעומת בן גוריון יש לנו כמעט כפול טיולים,סיורים וכו'. 5.לא מתקמצנים עליך שם. 6.יש יועצות ממש אחלה. 7.ההנהלה באה לקרתך לרוב,עוזרים לך למה שאתה זקוק. 8.יש לנו ימי הסברה רבים. 9.חוגגים את כל האירועים בכבוד,נגיד מסיבת פורים האחרונה הייתה ממש פצצה. 10.כי אני בעמל ב'. חחח תעשה את השיקול שלך

מיכמיך3

New member
לבן גוריון!!

גם אני אתן כמה סיבות למה לבן גוריון, תעשה כבר את השיקול לאן ללכת. 1. גם בבן גוריון יש אנשים נחמדים ומגניבים. 2. לגבי הטיולים, היו כמה טיולים שהתבטלו בגלל משרד החינוך או אירגון המורים, או שמילה אחת, בגלל השביתות שהיו. אבל היו כל מיני פעילויות נחמדות במהלך השנה, פעיולת סיום מחצית הראושנה שאם אני לא טועה בעמל ב' לא היה, פעילות סוף שנה. 3. לגבי המורים, הם מאוד באים לקראתך. 4. כי זה תיכון עיוני, תלוי גם אם אתה מעדיף עיוני או מקצועי.

מיכמיך3

New member
יענוו... שדודי [חיידק..] יעשה את השיקול, כן?

לא אתה ליאור. רק רציתי להוסיף, שבעצם שני התיכונים נחשבים לטובים וגם לי היה די קשה לבחור בין שניהם. ושוב... תלוי מה אתה מעדיף... מקצועי או עיוני... המגמות קצת שונות אז תעשה ת'שיקול דודי.

Quack Quack

New member
אמ, אני עומדת ללמוד בעמל ב',

בביו', ורציתי קצת חוות דעת מאנשים. :) (גם אח שלי היה בעמל ב', וזאת אחת הסיבות שאני הולכת, כי ראיתי שטוב לו שם. אני יודעת שהרמה הלימודית שם גבוהה ומבחינה חברתית זה סבבה, אבל רציתי לשמוע עוד דעות מאנשים שאני לא מכירה.)

LuNa MaJnUnA

New member
לא ביוטכנולוגיה.

לא צריך. מגמה קשה, משעממת ומתסכלת. עדיף תקשורת. קצת יותר ערסים, הרבה יותר זמן פנוי.

liorhikri1991

New member
אני מאוד מרוצה מביוטכנלוגיה...

התחלתי השנה ללמוד בעמל ב' במגמת ביוטכנלוגיה בכיתה רגילה וממש אחלה לי שם,אני מאוד אוהב את מקצועות המגמה וגם את שאר המקצועות. יהיה עליך להשקיע ממש לא מעט ולהתמיד לא לאחר ולהגיע לתיכון בכל יום ותראי שזה ישתלם בסוף. מבחינה חברתית ולימודית הכל מצוין,ואשמח להכיר אותך בשנה הבאה. הבנתי מהמורים שהתלמידים החדשים יתבקשו לבחור בין 5 יח"ל כימיה ל5 יח"ל ביולוגיה והם ילמדו גם 5 יח"ל פיזיקה ו5 יח"ל ביוטכנלוגיה. אני הייתי ממליץ לך לבחור כימיה,כי ביולוגיה זה ממש מעניין ונחמד,אבל אני חושב שאם תלמדי כימיה אז יהיה לך יותר קל בביוטגנלוגיה וגם 5 יח"ל ביולוגיה זה מוגזם ודי משעמם לטעמי. אני השנה סיימתי 1 יח"ל ביולוגיה כי ככה לנו היה ויש לי גם 5 יח"ל כימיה עוד לסיים ויש לי עוד 5 יח"ל ביוטכנולוגיה,אבל לך יהיה יותר יחידות כי לנו אין פיזיקה כלל. בקיצור תהני לך ואולי אכיר אותך בשנה הבאה

למעלה