עמל ב' שלום חחח

LuNa MaJnUnA

New member
תלוי על מה אתה מדבר...

אם אתה מדבר על הלימודים והמורים וכל זה.. אז יש משהו במה שאתה אומר. כי קשה לצאת מהבי''ס הזה עם תעודת בגרותל נורמלית (כזאת שמשיגים בתיכונים אחרים די בקלות). אם אתה מדבר על הקטע החברתי.. אז אתה כנראה סתם טועה.

Octavarium

New member
ויש לזה סיבה...

משקיעים הרבה יותר במקצועות המגמה כיוון שעמל ב' הוא בית ספר מקצועי ולא עיוני

danieli rose

New member
בגדול זה ממש נכון..

אבל גיליתי שלשכבה המקבילה שלנו בבן גוריון (מחברים שלומדים שם) היה ממש קל בבגרויות בלשון ובהיסטוריה.. מה שאצלנו לרוב הלך ממש סבבה. חברה שלי אמרה לי שבערך כל הכיתה שלה (וזאת עוד כיתה מדעית) היו מורים פרטיים ללשון כי המורה לא לימדה טוב... במתמטיקה כמעט כל מי שניגש אצלם ל005 נכשל.. נראה לי שהמצב אצלנו יותר טוב:)

מיכמיך3

New member
חברה שלך שאמרה שכל הכיתה שלה לקחה שיעורים

פרטיים בלשון היא בבן גוריון? ברור למה, תקעו להם סתם מורה חרא.

Beyond The Veil

New member
אמממממ

ממה שאני הבנתי, היא מנהלת רזונת צעירה כזאת עם שיער שחור בשם ריקי....אבל זה מה שאני הבנתי

Octavarium

New member
אמממ 10 זה הרבה... ואין לי כח לחשוב עכשיו

קבלי 3: 1. האנשים 2. (תלוי בהעדפה אישית כמובן) בצפר מקצועי ולא עיוני 3. רמה לימודית גבוהה יותר

ושאלה

רוב החברים שלי. נו כולם. הם הולכים לבן גוריון..ויש לי העדפה לעמל ב' בגלל שזה מקצועי...ואני לא יודע מה לעשות...ורובם הולכים בגלל החברים...הצעה?

מיכמיך3

New member
תלך לאיפה שאתה חושב שיהיה לך טוב.

אני בבן גוריון ורוב החברות שלי הלכו לעמל ב' ואני לא מצטערת שהלכתי לבן גוריון ושאני לא לומדת עם החברות שלי כי אתה תמיד תוכל להכיר אנשים וחברים חדשים. אני משערת לעצמי שאתה תשמור על קשר עם החברים שלך גם מחוץ לבית הספר.

למעלה