עמל ב' שלום חחח

alonur19

New member
עמל ב' שלום חחח

מי שרוצה לדעת פרטים על הבצפר הדפוק הזה שיפנה אלי או ישלח מספר אייסי או מסנג'ר כי למדתי שם 4 שנים(של סבל)

Bardug0

New member
מישהו פה הולך על חבל דק...

למרות שנראה לי שהמשתמש פיקטיבי -> נרשם ביולי 2007. אם באת לחמם אנשים אני מציע שתרד מהרעיון.

iec

New member
../images/Emo6.gifהוא מדבר על הכיתה הטיפולית בו למד...

liorhikri1991

New member
עמל ב' הוא תיכון ממש טוב,אז לא לדבר שטויות...

סבלת אולי משום שאתה זה שגרמת לסבל?

NYMets Man

New member
סבלת בעמל ב'?

פששש... כנראה זה הגיע לך... כי כדי לסבול בעמל ב' צריך כשרון

atsmon666

New member
הבצפר גרוע רק מבחינה לימודית.

מבחינה חברתית.. יש שם מגוון גדול של אנשים מכל הסוגים. ככה שלגמרי סבבה שם.

liorhikri1991

New member
תלוי מאוד איפה את/ה לומד?...

כלומר באיזו מגמה. אני בביוטכנולוגיה ואני ממש מרוצה מהבחינה הלימודית והחברתית גם יחד

o r t a l i t

New member
הוא גם בביוטכ',

הרמה לא מדהימה. **** סאקס >< אבל חברתית ברור שעמל ב' בית ספר מעולה (=

atsmon666

New member
אני גם בביו ....

ואני מתחרט על הרגע שהוצאתי את המילה הזאת כששאלו אותי לאיזו מגמה אני בוחר להירשם. הייתי צרי ךלהרשם להנדסת תוכנה וכל החרא הזה... כימיה , ביוטכנולוגיה , ביוכימיה , ננוביוטכנולגיה ... לגמרי מיותר ( בשבילי לפחות ) . מה גם שלא מסיימים אף פעם את החומר שרוצים ללמד בכל סמסטר ... ככה שבסוף יוצא שהתלמידים לומדים לבד בבית ( דבר שאני עושה מאז שאני זוכר את עצמי ) זה די לא אמור לעבוד ככה. שמע , יש יש מורים טובים . יש מורים גרועים . רותי לנץ כמה שהיא מפגרת היא אחת המורות החזקות שם . ואם אומרים שהיא לא משקיעה בתלמידים , אפשר באותה מידה להגיד שחווה גביש לא גוטית אפלה. peace out

liorhikri1991

New member
חחח הרגת אותי עם חווה...

אבל רותי לא מלמדת טוב,אני שונא את איך שהיא מלמדת,אבל בעיקרון היא בסדר. נגיד השנה למדו ביולוגיה וכימיה וסיימנו את החומר רק בביולוגיה,בכימיה לא סיימנו בגלל ההברזות של רותי ולמדנו ביו' עם אתי שהיא מקסימה.

vashla

New member
רותי לנץ ואתי נוח מלכות../images/Emo47.gif!

לנץ היא בן אדם טוב, ואח"כ מורה. והיא מעולה! גם אתי! שתיהן הולכות לקראת התלמידים ועוזרות.

atsmon666

New member
היא לא ממש בנאדם מגעיל...

היא גם מלמדת די טוב ואם אני זוכר נכון די מתחשבת..... אבל כשהיא מרימה את היד .... יאפ , אז היא מגעילה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD

רותי מטומטמת ולא יודעת ללמד..אבל היא כ"כ חמודה כשהיא לא מורה
אחלה אישהXD אתי מלמדת טוב והיא סבבה בדרך כלל אבל יש לה יציאות מעצבנות. ומי באמת מחליפה את חרא גמיש?

למעלה