עמל ב' שלום חחח

liorhikri1991

New member
חחח אל תדאגי לי שירי...

אין לי כלל בעיות עם לחץ וברוך השם הציונים מאוד טובים ומקווה שהם ימשיכו להיות כך.

ליאור../images/Emo67.gif

שתוק (זאת דפנה) 1. אתה לא לומד ביולוגיה 5 יחידות אז אל תגיד 2. כימיה לא יותר קל מביולוגיה- בדוק 3. רק אתה משקיע בינתיים , אני מודה שבהמשך יהיה צריך להשקיע אבל אל תלחיץ סתם בקשר לאיחורים ונוכחות.....זה באמת שטויות ולא שונה מכל מגמה אחרת... לא שמתי לב שהאיחורים ה"הפרעות\הרשמות" או רוב החיסורים הפריעו למישהו השנה... 4. לגבי פיזיקה יכלנו להיות בכיתה השניה וכן לעשות פיזיקה בקיצור... משנים שנה הבאה את תוכנית הלימודים ככה שאנחנו לא ממש יכולים להמליץ

yanivwo

New member
היי אנשנשים פאק כל אחד פה יותר חופר מהשני...

אז יאללה גמני אצטרף. ביו' זאת אחלה מגמה, נכון הרבה אומרים אחרי שלושה חודשים בי"א "למה עשיתי את זה לעצמי" אבל לא יודע אני נהנה מזה. כימיה זה מקצוע של תחת חייבים לשבת עליו ודי הרבה. ביולוגיה אין לי מושג אבל ממה שראיתי אצל חברים שלי בכפ"ס ב5 ביולוגיה זה ממש ממש נחמד כאילו הצלחתי לענות על חצי מהמגן שלהם בלי ללמוד כלום. חוצמזה אם אתה מחפש להתקע הרבה בבצפר אז ביוטכנולוגיה זאת המגמה בשבילך!! וואי לגבי פיזיקה איזה סיפור עשיתם מזה זה או שאתה רוצה פיזיקה ואתה במצטיינים או שאתה לא רוצה פיזיקה - אין אפשרות אחרת....

ליאור, ששששש

"התחלתי השנה ללמוד בעמל ב' במגמת ביוטכנלוגיה בכיתה רגילה וממש אחלה לי שם,אני מאוד אוהב את מקצועות המגמה וגם את שאר המקצועות." אתה לא קנה מידה:S אתה היחיד. תראה לי עוד מישהו שלומד בכיתה הזאת XD הא כן..חוץ מזה שיושב לידך.. וגם..בקשר לאיחורים וחיסורים הכל בולשיט..בסוף שנה בתעודות רשום "0 חיסורים , 0 איחורים" כנראה שלא באמת אכפת להם -_-

lonush15

New member
אני אישית ממליצה על ביולוגיה

אני אישית אוהבת יותר ביולוגיה, לצערי עשיתי השנה רק יחידה אחת עם כימיה לא ממש הלך לי, מקווה להצליח שנה הבאה בבגרות ולסיים עם זה כמה שיותר מהר מה שלא עושים אצלנו זה ביוטופ- עבודת חקר מעצבנת על איזה משהו ועל אורח חייו לתערי לא היה לנו את המבחר בין ביולוגיה לכימיה, אם היה הייתי בוחרת בביולוגיה

למעלה