מה להתפלא?
A amitp New member 31/3/04 #37 מקום מפגש עזריאלי זה טיפה רחוק אם אנחנו רוצים להגיע לאיזה פארק ברגל משם (במקרה כזה עדיף ברכבת צפון). השאלה אם אתם רוצים או שבא לכם לשבת בעזריאלי בכלל?...
מקום מפגש עזריאלי זה טיפה רחוק אם אנחנו רוצים להגיע לאיזה פארק ברגל משם (במקרה כזה עדיף ברכבת צפון). השאלה אם אתם רוצים או שבא לכם לשבת בעזריאלי בכלל?...
ט טילי לייט New member 31/3/04 #40 באמת שלא אכפת לי.... העיקר שאני לא אצטרך ללכת מעבר לתחנת רכבת וסביבתה עד שאפגוש מישהו.... לא בא לי ללכת לאיבוד....
באמת שלא אכפת לי.... העיקר שאני לא אצטרך ללכת מעבר לתחנת רכבת וסביבתה עד שאפגוש מישהו.... לא בא לי ללכת לאיבוד....
G gilmorefreak New member 1/4/04 #47 לי לא משנה ממש מה נעשה... ו-9 בבוקר דווקא מתאים אולי אבא יוכל להסיע אותי ואת דפנה כמובן.. בדרך לעבודה!
לי לא משנה ממש מה נעשה... ו-9 בבוקר דווקא מתאים אולי אבא יוכל להסיע אותי ואת דפנה כמובן.. בדרך לעבודה!
N Nייט New member 1/4/04 #48 לא אני התכונתי תמונות של המפגש סליחה אבל אני לא מעלה תמונות שלי לאינטרנט.... (הסיבה שמורה במערכת... )
לא אני התכונתי תמונות של המפגש סליחה אבל אני לא מעלה תמונות שלי לאינטרנט.... (הסיבה שמורה במערכת... )
ט טילי לייט New member 2/4/04 #49 טוב אנשים..... אני עוזבת את העולם הוירטואלי לטובת 3 ימים אצל סבא וסבתא חסרי האינטרנט, עד שאחזור, תחליטו מתי ואיפה נפגשים!!!
טוב אנשים..... אני עוזבת את העולם הוירטואלי לטובת 3 ימים אצל סבא וסבתא חסרי האינטרנט, עד שאחזור, תחליטו מתי ואיפה נפגשים!!!