עמית! מה נסגר עם המפגש??

Lt ResheF 55

New member
עמית הייתי עושה אותך ../images/Emo8.gif

נראה לי שגם להדס יש תמונה איפשהו

סורי באמת!!!!

אני בזיכרון כבר כמה ימים לא הייתי בבית כל הזמן הזה..... גם עכשיו אני לא..... אז אני לא יכולה לשרשר תמונה אני אעשה את זה כשאחזור הביתה... יש לי רק תמונה עם החבר אז תסלחו לי... וואו כמה נקודות... חחח
טוב קיצר מי ששאל אני אזור שרון נה"ז שקד (ואדי ערה). תאריך דווקא אני חושבת בסדר אבל חייבים להתחיל מוקדם ממש כדי שאני אספיק לרכבת האחרונה לכבנימינה, אחרת ההורים לא ירשולי לבוא... אז יאלה! שעה (מוקדמת) ומקום מפגש (עזריאלי הכי טוב, בערך המקום היחיד שאני יודעת איך להגיע אליו...)

והנה תמונה שלי.....

אני נראית ממש מעופפת בתמונה הזאת... למעשה זאת תמונה גזורה מתוך תמונה שלי עם החבר.... מה בקשר למיקום ושעה?

amitp

New member
ולמה שלא תביאי אותו באמת?

(את החבר זאת אומרת)

sbenzvi

New member
אם הכוונה היא

ישיבה בחוץ ושנביא אוכל - אז אולי כדאי להתארגן לעל האש או משהו באחד הפארקים(למשל גני יהושע).... (או שזה יהיה מוקדם מדי?!) והתאריך - סופי? כי אני משריינת ביומן

gilmorefreak

New member
חחחחח...תמונה יפה הבאת....

ובבקשה לא על האש!!! אני צמחונית!! נמאס לי גם ככה זאת תקופה של על האש...אז לא גם אתם...פלליזזזזזזזז....!

ונגוש

New member
עמית אנחנו באים ../images/Emo45.gif

עמית גם אנחנו באים למפגש כנראה

ונגוש

New member
מצטער

זה נשלח פעמיים מכוון שבפעם הראשונה זה כתב שהוא לא נשלח

עמית! מה נסגר עם המפגש??

אני עוד מעט נוסעת!! אני חייבת לדעת עם יש או אין ומתי ואיפה כדי לא לשים על זה משהו בטעות וגם כדי לשכנע את ההורים להרשות לי לנסוע... סורי שאני כל כך עצבנית ורוטנת ומלחיצה..... ואולי כדי לעשות שירשור תמונות מיוחד כדי לא להתבלבל... לפני כמה זמן הייתי במפגש פורום ולקח לי כמעט שעה למצוא אותם כי לא היה לי מושג איך הם נראים....

amitp

New member
מה זאת אומרת??

יש, את גם יודעת מתי... ב-9/4. שעה מדוייקת אני עוד לא יודע, כנראה באיזור 9 בבוקר (ועכשיו כולם יקפצו עלי פה..
). גם שרשור תמונות יש - את אפילו העלת אליו תמונה... מה שנכון זה שאני צריך להקפיץ אותו שוב למעלה... מיד.

אוקי.... כולם להיכנס חשוב!

כן השרשור פשוט כבר לא קופץ..... יודעת שב9/4 אבל מה בקשר לשעה ומקום? נורא קריטי בשבילי, עם זה מקום שאני לא יודעת איך להגיע אליו לא ירשו לי לנסוע. אתה מבין, קטע של ישובניקים, להורים שלי יש נטיה להאמין שבגלל שאני גרה בישוב של 700 משפחות אני לא אוכל להסתדר בעיר הגדולה בעצמי. עזריאלי זה בסדר?? לפחות להיפגש שם, לא משנה לאן הולכים אחר כך. גם שעה צריך, שאני אוכל להגיע ולחזור ברכבת לבנימינה... 9 זה דווקא בסדר... אחרת פשוט לא נספיק כלום... באסה, אני אצטרך לקום לפחות ב6 וחצי... מעניין גם איך להגיע מקציר לבנימינה... ממממממ... טוב אתם ממש לא צריכים לדעת את בלגאן הנסיעות שאני מתמודדת איתו (בערך פעמיים בשבוע).... טוב, אז אני אומרת: 9 בבוקר ליד הקולנוע בעזריאלי, אחר כך אפשר יהיה ללכת לאיזה פארק או משהו, אני לא מכירה את האזור.... 9/4-יום שישי. בסדר?? כולם לענות
או
. ועדיף שזה יהיה
אני מן הסתם אומרת
......

למעלה