עמית! מה נסגר עם המפגש??

amitp

New member
אפשר להפסיק לצעוק - מפגש הפורום..

הגיע הזמן, לא? אז ניסיתי לקבוע תאריך שיהיה באמצע השבוע, בחול המועד, אלא שיש כמה חיילים שלא יוכלו להגיע בשום פנים באמצע השבוע.. חשבתי על ה-6 לאפריל או ה-12 (חג ראשון וחג שני). אלו ירדו בין היתר בגלל קשיי תחבורה של החבר'ה הדתיים. ולכן.. התאריך שעלה הוא יום שישי ה-9/4, בבוקר, באיזור ת"א. רכבות צפונה ודרומה פועלות עד איזור שעה 14:30, אוטובוסים עד אחרי 16. על מקום המפגש המדוייק תבוא הודעה מאוחרת יותר (בתקווה למזג אוויר טוב, שיאפשר לשבת בחוץ) אבל זה יהיה באיזור עזריאלי/גולפיטק וכו' (כל נציגי הפמ"ח בפורום הזה מתבקשים לשמור על שתיקה...
) כנ"ל לגבי חלוקת תפקידים (אוכל...
) הערות והארות אתם מוזמנים לשרשר לכאן. מי שמגיע מתבקש לאשר, מי שלא - גם כן (תשרשרו
או
בנושא). טענות ומענות - כנ"ל. רעיון התמונות הוא רעיון נחמד - למי שאין בעיה עם פרסום של התמונה - קדימה, מחכים לראות אתכם...

amitp

New member
נו, אז בבקשה, amitp... ../images/Emo13.gif (../images/Emo45.gif)

נו, זה מה יש...

אז אני לא היחידה שעוד ערה ../images/Emo31.gif

שישי זה בעייתי - לומדת עד 2 (פיזיקה ... ) ואח"כ כרב אטן (צריכה להיות סיבה טובה כדי שאני יוותר על המשמרת... אפילו לא לטובת לילו)

nikonit

New member
הדס - בדקי שוב את התאריך../images/Emo70.gif

מדובר על שישי של חול המועד, ולא שישי שלפני ליל הסדר. באיזה בי"ס בדיוק יש תגבורים ולימודים במהלך חול המועד
חגשמח, ניקונית

גם אני בהכחשה על התגבור אבל זה

לא אומר שהמורה לפיזיקה חס וחלילה יוותר על זה..יתרה מכך אנחנו לומדים בערב החג ובחג עצמו... כך שלהתחמק מזה, זה בעיה...

paradan

New member
וזה אני>

אם לא יקרה משהו יוצא דופן במיוחד אני אבוא...

EMT D

New member
אני גם בא

למרות שכבר ראיתי בערך חצי מחברי הפורום... ונפגש איתכם באופן קבוע כל ים חמישי (עם הרבה אופטלגין) וזה אני

E M S

New member
../images/Emo45.gif ו ../images/Emo31.gif אממממ

רק ביום שבת הקרוב אני אדע במידה ואני לא עובד אז סבבה.... ואני מגיע עם האוטו אז מי שמעוניין מאיזור ראשל"צ בבקשה....

amitp

New member
חסרים לי פה עוד

שניים, שלושה, עשרים איש... איפה כל אלה שצעקו עלי בקשר למפגש
אם התאריך הוא זה שבעייתי תגידו...

gilmorefreak

New member
אני פה, אני פה...../images/Emo45.gif....זה קצת...

היומולדת של אחותי! אבל בסדר גם ככה בטח נחגוג לה בערב או משהו... וסורי אנשים אין לי תמונה במחשב...הסורק לא עובד כבר שנים!....

amitzahavi

New member
ואדם ל.

שאני יגרור אותו גם איתי. תמונה של אדם מצורפת.... תמונה מת"ד של אדם בודק חולה לראות שהכול בסדר.......... תמשיך לבדוק
אדם אחלה גבר

למעלה