עמית, זה בשבילך

MexMex

New member
עמית, זה בשבילך

הפרירייד 250 ברכיבת מבחן.

עזוב את הוידיאו עצמו שהוא די משעמם ולא ממש מצולם טוב ורק תקשיב למנוע. לא יודע מה איתך, לי הוא נשמע חלק ועובד היטב מסל"ד נמוך (אם כי לא שומעים שום דבר ממש נמוך) ועד סל"ד יחסית גבוה.
כמובן, בלי שסתום כוח.

אם כבר, לי זה נשמע שהוא מאיץ טיפה מהר מדי לתנאים חלקלקים ממש. שום דבר שמשקולת גלגל תנופה לא יכולה לסדר.

http://youtu.be/ioLUgKwMf_I

MexMex

New member
גם לי זה נראה לא רעיון טוב מדי

אבל כששאלתי בדיבורי קטמ, היו שם לא מעט שאמרו שמ2013 הבעיות נעלמו והסטרטרים הפכו לאמינים לחלוטין.

מישהו יכול להעיד פה עם EXC250 ?

כRובי

New member
אח שלי עם ברג TE250 ו-80 שעות

דגם 2012 - שום בעית התנעה - האופנוע מניע כמו נינג'ה בכל לחיצה.

כRובי

New member
וברור שתגיע תגובה שכזו כי הרי

לא יתכן שיש אופנועים שהם בסדר שם בחוץ.

יותר מתאים להאמין שכולם, ללא יוצא מן הכלל, דפוקים.

רק בארץ כמובן יודעים ומבינים מה שעשרות אלפי מטומטמים שם בחו"ל לא מבינים (100,000 מהם רק בשנה האחרונה).

כRובי

New member
ורק בשביל הרקורד - הסטרטר ב-350 שלי

ממש "לא להיט". מתקשה להניע כשהמנוע קר ורק "בסדר" כשהמנוע חם.וזה בדגם בלי קיק, כן?

אבל זה 4 פעימות, והדיון עוסק ב-2.

בדו"פ של אחי (2012) ובקודם שלי (300 דגם 2011) - לא הייתה אפילו בעיה אחת. תמיד הניע, תמיד בנגיעה הראשונה בסטרטר.

MexMex

New member
דווקא ב350 שלי הוא להיט אמיתי

תמיד מתניע, תמיד מסובב חזק ואף פעם לא חששתי מזה שאין רגלית התנעה

Alfa156 GTA

New member
אני מעולם לא נתקלתי בבעיה עם ה4 פעימות.

מניע בנגיע קלילה ב250 גם שהאופנוע קר ועמד 3 שבועות.

לא היה לי מעולם סטרטר בדופ.

ה ט ו ח ן

New member
לי יש 300 2011 והסטרטר שלו אפילו לא ראוי

להיקרא צעצוע .....

כמות השרשורים בנוגע לסטרטר של ה 2 פעימות (ב KTM-TALK) והפתרונות/קומבינות המוצעים שם, מעידים שמדובר ברכיב פגום.

a c t i v e X

New member
ב250 2009 שהיה לי

הרכבתי קיט סטרטר חדש.
בשנתיים וקצת החלפתי פחמי סטרטר 4 פעמים, עוגן אחד ו2 מצברים
וזה כשבאופן סדיר הייתי מגרז את הפולי שקופץ (כמו בנדיקס) שלא יחרוק ויצרח על ריק

חבל שאני לא אח של כרובי. היה לי הכל מושלם

a c t i v e X

New member
לא

לפחות לא ב2012 הזה
וגם אצלך ב300 (פחמים נשרפים בדיוק כמו שרשמתי, בגלל חימום שנובע ממנוע קטן מדי ש"מושך הרבה זרם", כשהמצבר לא 100%, התוצאה היא חימום ושריפת פחמים)
וד"א, אין למכירה "קיט פחמים". כל מכון שיפוץ מאלתר וחותך לפי הצורך. למרות שהמנוע סטרטר עצמו הוא יפני, של MITSUBA

וגם לא לפי דעת רוכבים נוספים בעולם. רק במקסיקו (חוץ מהפחמים, כן?) ואצל כרובי ואחיו הכל מושלם
תעשה חיפוש קטן ותראה מה חושבים על הסטרטר הזה
המצאה ישראלית עאלק
הכחשה ישראלית אולי...

It seems the afterthought electric start on the KTM 300 EXC- "E" gives every owner a problem. Matt has taken the starter motor, battery and starter wiring loom off his KTM 300 EXC-E completely!

Everyone I know with a KTM300 2T has problems with the starter motor. It's a poor design and will keep failing and failing. I serviced mine (and yours) numerous times and they tend to work for a while and then fail just when you need them. As you say, I took mine off, along with the battery and all associated wiring - saved a couple of kilos and I don't even think about it now. The bikes start so easily, first kick 95% of the time.

למעלה