עמיר ונופר

אני אומר לכם למה זה כבר מצב לא טוב.

הבחירה של ג'קי לשוחח עם סקולי, ביחידות בין אם מבדידות, ובין אם זו הצגה, (יש שיאמרו כך ויש שיאמרו כך) לא שונה בעיניי כהוא זה מהתנהגותו של יוסף מהעונה הקודמת. ושוב, אני מדברת על המוזריות הזו שבה שניהם פילחנו. האחת לאמא אדמה, והאחר לאבא סקולי או איך שתבחרו לראות זאת. יש שאהבו את יוסף בגלל רבדים רבים, ובגלל החרם, ויש שסלדו ממנו בגלל הפולחנים שלו והפלצנות. ג'קי כרגע בנקודה מאוד בעייתית.

בעיני זה דבר בריא ודרך מצויינת לשמור דווקא על

שפיות לא בהכרח מי שמדבר אל עצמו (או אל חפץ) יש בכך להעיד על אי שפיות ג'קי פורק את מחשבותיו ותהיותיו בדרך לא מזיקה בבית שבו אין באמת חברים, גם חבר דימיוני הוא מיפלט מהמצוקות

נכון, פח. העניין הוא שהוא נמצא בקרב

בהמות שמרוכזות רק בעצמן. ובמקום כזה לא ניתן לשרוד כך כי אין אדם אחד שבאמת ישכיל להבין את מה שאמרת, תתפלא גם בקרב קהל הצופים זה הופך לבעייתי.

Sigal Eisenman

New member
וג'קי לא מרוכז רק בעצמו? כולם שם מרוכזים רק

בעצמם, מלבד עמיר דנה ורם.

לומר על דנה שאינה מרוכזת בעצמה, עבורי

כמובן זו בדיחה, אבל נניח לזה לרגע. מבין השלושה שציינת, באופן מוכח מי שניסה כן לגעת בו ולנסות לדבר לליבו הם עמיר ורם.

Sigal Eisenman

New member
דנה דואגת מאוד לחברים שלה

אם זה לעצור את החרם על ליאם. ואם זה לצאת להגנת עמיר, ואם זה לצאת להגנת נופר. ואם זה להשלים בין יגאל לג'קי. + שיחות נפש ותמיכה עם ליאם, סיון ועמיר. והכל חף מאינטרסים. זו האמת!!

לא נכנס לזה, כי יש לי טיעונים הפוכים.

דנה כרגע לא מעניינת אותי, אני מדברת על ג'קי ועל עמיר. :) וכן כמו שציינו בפנייך, איני מעריכה/אוהבת את דנה. בעיניי היא כמו פרידה נופר וליהי.

עזבי מיק, תיכף יקומו עלייך כל תומכי דנה

ויסמנו אותך כמסלפת, או כאחת שלא ראויה לכתוב כאן הודעה. כי רק האמת שלהם קובעת. :) תוותרי מראש. דנה המלכה יודעת הכל וניחנה בכל הכישורים.

יובל רן

New member
../images/Emo6.gifבשעה כזו כל תומכי דנה ישנים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל דאגה

:) דווקא כל מי שכאן בשעה הזו אחלה, בעיניי

לא משתלח אישית, ובוחר כמו כולנו להביע את דעתו.

יובל רן

New member
אוהו אילנה

קיבלת אפילו שיר מאביב גפן אין יותר טוב מזה

:) אילנה. אהלן

אני ומיק במיעוט כאן, נסתדר כבר. ותעשו לי טובה תעזבו אותי מדנה המאוסה הזו כבר.

למעלה