עמיר ונופר

יובל רן

New member
../images/Emo6.gifעמיר באמת חשב שג'קי גאון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דנה כבר לפני עשרה ימים אמרה לנופר שג'קי מרגיש מאוד לבד.

didush100

New member
סיגל את צודקת בכל מילה דאגרוטיפ לא אוהבת את

דנה ולא משנה מה תגידי. בעיניי אין על דנה

Sigal Eisenman

New member
אני מבינה ממה שהיא כותבת שיש לה שנאה תהומית

אל דנה. אבל יש עובדות ומהם אי אפשר להתעלם

didush100

New member
צודקת לא מבינה מה רוצים מדנה היא אחלה בנאדם

סתם נטפלים אליה כי היא מתחזקת!!! אבל בשביל זה אנחנו פה.

Sigal Eisenman

New member
דנה מושכת אש כי היא נאה וחתיכה וגם חכמה

ומבריקה וגם אשת עסקים מצליחה. לאנשים כאלה תמיד נטפלים, גם בחוץ.

didush100

New member
אנשים נתפסים לסטיגמה ולא רואים מעבר. בנתיים

דנה היחידה שפתחה את הפה שלה כשראתה שנעשה עוול לאחרים והיא לא רואה אף אחד בעיניים וזה עוד יותר מרגיז אנשים. דנה רמה אחת מעל כל הבית מבחינת האבחנה שלה והרגישות והחכמה. עובדה שכל מה שאנשים מדברים עליו היום היא כבר קלטה ודיברה לפני כמה שבועות. ואם היא אוהבת להתאפר ולטפח את עצמה זו זכותה. דנה אישה חזקה וגאה ואף אחד לא ייקח את זה ממנה.

יובל רן

New member
אין פשע בטיפוח עצמי ../images/Emo8.gif במיוחד שזה בא יחד

עם יסודות טובים וראש בריא וחכם כמו אצל דנה. דנה נפלאה

בוףברכה

New member
../images/Emo19.gifרוTIP...גם היום על הספסל הוא אמר לאלעד

שככה...ג'קי מיתמודד עם...דברים... הוא דחוק לפינה....לא נעים לראות את זה...., סקולי לא שואלת שאלות... הוא צריך צישהו שישמע אותו.. ויקשיב...שלא יגיב רק לקבל...., גם לדעתי עמיר...השכיל להפנים את..ג'קי.., הוא ידע לקרוא אותו.. בדקויות. מבפנים.., אני זוכר שבשיחה..עמיר הבין אותו לעומק..קרא אותו...בין המילים...

נכון, בוף :) אני זוכרת שכתבי על כך

שעמיר מתגלה בגדלותו בפעם נוספת באופן שבו הוא נוהג בג'קי, למרות שג'קי לא רואה בו כחבר. זוכרת הייטב. הוא לא רק יודע "לזהות", הוא גם לא מפסיק לנסות לסייע לו, להתקרב אליו. בניגוד למה שמהללים כאן את דנה שוב.

בוףברכה

New member
..אהבתי..בשיחה...שעמיר ..הינהן..הרבה..ו..קיבל

ת'דברים של ג'קי...מבלי ..לחפור לו...מבלי להלחיץ אותו..., העיניים של ג'קי נצצו.... הוא רעד...היתרגש..., אני קלטתי שהוא היה מבסוט...שעמיר הבין אותו...(הוא הרגיד טוב עם עצמו..."כאילו"..באסרטיVיות..."...)... ואז יום אחרי...ג'קי דיבר עם ליעוז...שהוא.."ניכנס..בעמיר..על ..600"...).. חחח תכלס ראו...שג'קי היתרגש..ונילחץ עד שדיבר וניפתח...אבל למען ההרגשה הפנימית שלו..רצה להרגיש גבר...ולהיתרברב.. עמיר נתן לו ת'אפשרות הזאת...בכיף...הוא נתן לג'קי להרגיש עוצמתי..זה עשה לו טוב..., אני ראיתי בשיחה אאיך עמיר מבטל ת'אגו...בשביל ג'קי...

אגב, גם עם ג'קי וגם עם פרידה

עמיר מתגלה בגדלותו, ברגישותו הרבה, ובהעדר האגו. ובשני המקרים אלו אנשים שלא מעט טינפו עליו. :) וכן, אני לא שוכחת, בוף

Sigal Eisenman

New member
את עמיר לרוב אני גם אוהבת ומעריכה

יש לו את הפלטות של הלקקנות. בלי זה הוא משהו.

למעלה