עמיר ונופר

חס וחלילה :)

ציינת שאת בעד דנה, ומארתי שכרגע נכון לשעה זו, רק אני ומיק לא בעדה, כלומר במיעוט כאן. :) וכן, ג'קי הוא אדם טוב, אבל הוא בבעיה רצינית, הן בבית, והן בקרב הצופים.

יובל רן

New member
אני גם דואג לו ואלעד מרתיח../images/Emo46.gif אותי בקשר

אליו. איך כתבו בפייסבוק היום "קם הגולם על יוצרו".

narfy

New member
מה זה? אתם חושבים שהוא נרדם על סקולי? ../images/Emo1.gif

אילנה153

Well-known member
קראו לו לאח

ידעתי שהוא בוכה..זה היה ברור.האח הגדול קרא לו עכשיו כנראה שהבינו שהמצב שלו לא קל בכלל..לא יאומן איך גקי הגיע למצב כזה אחרי שהיה פשוט כוכב בספרד והכל בגלל הזבלה שאני לא אנקוב בשמה!

Sigal Eisenman

New member
אילנה זה לא רק בגלל נופר

בעקבות אלעד שרודף את ג'קי ומרעיל את כל החברים שלו נגדו. כולם כבר מתרחקים ממנו. והוא מרגיש ממש ממש לבד.

Sigal Eisenman

New member
מה לא ראית אילנה אתמול בלילה וגם היום?

הוא פשוט החליט להוריד את ג'קי תהומה. והוא לא מפסיק ללכלך עליו לכל הבית.

narfy

New member
נראה לי שהאח הגדול קלט שמשהו מוזר קורה לו

וקרא לו עכשיו

sivan1237

New member
היא הרסה את הילד ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כואב הלב הוא הפך לצל של עצמו. היא בוכה ונשברת אולי אבל חוזרת לעצמה. הוא לא מתקשר, נראה כבוי, איבד את כל החברים שלו, כי הוא מורעל על ידה ובעיקר מבולבל כי היא מכניסה לו שטויות לראש

sivan1237

New member
תראי סיגל הוא במשבר רציני

אני מיייחסת את זה לעובדה שהוא מאוהב בה, וכמו שאמר לה אתמול שהוא הבין שהם רק אחים. נופל לו האסימון שאין תקווה איתה, הוא כבר לא משלה את עצמו שאולי יתפתח משהו. ככה ראה מישהו שחווה אכזבה.אין דבר יותר כואב מלב שבור. אין. ושזה עוד כל היום מול הפרצוף שלך..אין לך לאן לברוח. היא לא אשמה שהיא לא רוצה אותו, אבל היא חייבת לשחרר אותו. לגבי אלעד - ג'קי לא מודע עדיין לאמבוש שהוא עושה לו אז לא נראה לי שזה קשור.

Sigal Eisenman

New member
לגבי נופר זה ברור ../images/Emo14.gif

אבל אלעד וליעוז ועתי גם מתרחקים ממנו ביומיים האחרונים לא?

וגם הוא עצמו אמור כבר להצייב ולומר משהו,

כלשהו, לכאן או לכאן. אחרת, סקולי יזכר יותר מאשר ג'קי.

למעלה