עמידה יציבה

raziel47

New member
עמידה יציבה

יש איזושהיא עמידה שאני רואה מדי פעם שמבצעים כל מיני אנשים שעוסקים באמנויות לחימה, ככה שאפילו מספר אנשים לא יכולים לדחוף את מי שמבצע אותה. מהי?

סיסטמתי

New member
זה לא שימוש באנרגיה כשלעצמו

אלא יותר ניווט ווקטורי הכח דרך השרשרת הביו-מכאנית של השלד והגידים כך שיהיה ניתן להפנות מרכיב ניכר ממקבילית הכוחות אל מסלול הקרקע.

alexko

New member
אמת ויציב, אני עוד לא ראיתי שימוש ב"אנרגיות"

אני עוד לא ראיתי שימוש ב"אנרגיות" שדוחף/מחזיק אנשים, אבל פיזיקה, זה תמיד עובד או לפרשנות פשוטה יותר, מציבים את חלקי הגוף השונים (ידיים רגליים והכי חשוב, אגן) כך שהדחיפה מתבצעת כלפי הקרקע ולא במקביל אליה

d y s

New member
חברה זה טוב

ויפה ההסברים שלכם מצויינים ומרחיבים.ועדין בצורת הפעולה שהסברתם אתם מעבירים אנרגיה שגופכם מיצר בווקטור מסויים.האנרגיה הנ"ל נתמכת ע"י חוקים פיסיקאליים יוצרי אנרגיה כמו גרביטציה וכ"ו.יהיה מעניין ההסבר שנתתם ללא שימוש באנרגיה ולפי הסבריכם המלומדים אני מעריך כי הנכם מסכימים."אנרגיות"זה לא דבר מיסטי.

d y s

New member
בעיסוקינו אנו לומדים

ניצול ושליטה באנרגיה.גם כעס זה אנרגיה.זיכרו את החום העולה מפניכם כשאתם כועסים.מאין אנרגיה זו הותמרה?

alexko

New member
קצת פיזיקה

ארגיה לא נעה בוקטורים, כח נע בוקטורים. שיהאן גליסקו באימון פורום 6 הדגים זאת בצורה יפה מאוד ונדרשו שלושה אנשים כדי לדחוף אותו. חבל שאין תמונות של ההדגמה הזו באלבומים. החום העולה מפנינו כאשר אנחנו כועסים הוא כתוצאה מזרימת דם מוגברת ואנרגיה זו נוצרה בתוך גוף האדם. האדם הוא מכונת חום ביולוגית ומתרחשת בעירה מתמדת בטמפרטורה נמוכה בתןך גוף האדם, כאשר בעירה זו מפסיקה - מתים.

d y s

New member
האם הכח הוא יש מאין?...

...והאם אנרגיה הנוצרת בגוף האדם אינה רלוונטית?

d y s

New member
היא לא

אבל היא מותמרת לשמחתי ולפעמים לצערי דרכינו ובתוכינו בצורות שונות.

d y s

New member
תהליכים זה חשוב

אותי מעניין היכן הם מתחילים.

רןני ב

New member
סליחה. לא הבנתי.

אם תמתח קו דמיוני בין הרגליים של המדגים שדברת עליו, ותדחף את המדגים לאורך קו שניצב לקו המקורי, אתה חושב שהוא לא יפול בקלות רבה? אני צריך לראות דבר כזה, בשביל להאמין. סליחה. רוני

alexko

New member
לחזק את דבריו של Delete

שנכח בהדגמה ההיא למיטב זכרוני, כאשר אתה דוחף אדם בדרך כלל הפעולה נעשית במקביל לרצפה. אבל במקרה זה כאשר את מניח את הגוף נכון הכח מנותב דרך חוליות הגוף לכיוון הרצפה ולא במקביל אליה. אשתדל למצוא את התמונה ולהראות. שבת שלום, אלכס

רןני ב

New member
אני לא פיזיקאי, אבל

כח שמופעל לכיוון מסוים, יכול להיות מוסב לכיוון אחר רק על ידי חיכוך כלשהו ו\או תנועה. זה משהו שאני זוכר משעורי פיזיקה. אבל אולי לא נכחתי בשיעור הרלוונטי. רוני

חשוב על גלגל שיניים בש"מ דינמי

גלגל השיניים אינו זז, כלומר אין תנועה, למרות שהכוחות השווים בגודלם המופעלים עליו מגיעים מכיוונים שונים. אפילו ניצבים.

alexko

New member
../images/Emo45.gif צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים

גלגל שיניים הוא בדיוק חלק ממכניזם

רןני ב

New member
כן, בודאי. יש מכונות להעברת כח.

ואכן, יש צורך בתנועה\חיכוך על מנת לנתב כח. מה הם הראשי תיבות ש"מ? איפה יש למדגים גלגלי שיניים? אני לא מנסה להיות מצחיק. אני מנסה להסביר את הסקפטיות שלי, ומצפה להסברים קצת יותר מתקדמים מאשר: "הפעל את הדמיון שלך". רוני

רןני ב

New member
אני מבקש לדייק את ההסתיגות שלי.

התגובה המקורית שלי היתה ל"חוסר היכולת לדחוף" את המדגים. לא להפיל. יש הבדל. הבדל חשוב. רוני

למעלה