אני עוד לא ראיתי שימוש ב"אנרגיות" שדוחף/מחזיק אנשים, אבל פיזיקה, זה תמיד עובד או לפרשנות פשוטה יותר, מציבים את חלקי הגוף השונים (ידיים רגליים והכי חשוב, אגן) כך שהדחיפה מתבצעת כלפי הקרקע ולא במקביל אליה
ויפה ההסברים שלכם מצויינים ומרחיבים.ועדין בצורת הפעולה שהסברתם אתם מעבירים אנרגיה שגופכם מיצר בווקטור מסויים.האנרגיה הנ"ל נתמכת ע"י חוקים פיסיקאליים יוצרי אנרגיה כמו גרביטציה וכ"ו.יהיה מעניין ההסבר שנתתם ללא שימוש באנרגיה ולפי הסבריכם המלומדים אני מעריך כי הנכם מסכימים."אנרגיות"זה לא דבר מיסטי.
ארגיה לא נעה בוקטורים, כח נע בוקטורים. שיהאן גליסקו באימון פורום 6 הדגים זאת בצורה יפה מאוד ונדרשו שלושה אנשים כדי לדחוף אותו. חבל שאין תמונות של ההדגמה הזו באלבומים. החום העולה מפנינו כאשר אנחנו כועסים הוא כתוצאה מזרימת דם מוגברת ואנרגיה זו נוצרה בתוך גוף האדם. האדם הוא מכונת חום ביולוגית ומתרחשת בעירה מתמדת בטמפרטורה נמוכה בתןך גוף האדם, כאשר בעירה זו מפסיקה - מתים.
אם תמתח קו דמיוני בין הרגליים של המדגים שדברת עליו, ותדחף את המדגים לאורך קו שניצב לקו המקורי, אתה חושב שהוא לא יפול בקלות רבה? אני צריך לראות דבר כזה, בשביל להאמין. סליחה. רוני
שנכח בהדגמה ההיא למיטב זכרוני, כאשר אתה דוחף אדם בדרך כלל הפעולה נעשית במקביל לרצפה. אבל במקרה זה כאשר את מניח את הגוף נכון הכח מנותב דרך חוליות הגוף לכיוון הרצפה ולא במקביל אליה. אשתדל למצוא את התמונה ולהראות. שבת שלום, אלכס
כח שמופעל לכיוון מסוים, יכול להיות מוסב לכיוון אחר רק על ידי חיכוך כלשהו ו\או תנועה. זה משהו שאני זוכר משעורי פיזיקה. אבל אולי לא נכחתי בשיעור הרלוונטי. רוני
ואכן, יש צורך בתנועה\חיכוך על מנת לנתב כח. מה הם הראשי תיבות ש"מ? איפה יש למדגים גלגלי שיניים? אני לא מנסה להיות מצחיק. אני מנסה להסביר את הסקפטיות שלי, ומצפה להסברים קצת יותר מתקדמים מאשר: "הפעל את הדמיון שלך". רוני