עם יד על ה-
....

michalbc

New member
האמריקאים הם נחמדים וחמים רק ב"כאיל

גם אני( עדין) במישיגן. לדעתי האמריקאים הם נחמדים וחמים רק ב"כאילו" . אין מה לצפות מהם לחברות אמיתית. החברה הכי טובה שלי בעולם היא קנדית אז קשה לי להיות אוביקטיבית בקשר לקנדים. כשמדובר בנותני שירותים אין ספק שבבריטיש קולומביה הם הרבה הרבה יותר אדיבים ונחמדים מאשר במישיגן.לא מכירה את טורונטו.

2מונטי

New member
אמריקנים וקנדים

האמריקנים הרבה יותר צבועים מהקנדים. החיוך בפרצוף שלהם כואב מרוב עקמומיות. הקנדים יותר אמיתים. האמריקינים יותר ידידותיים לזרים מהקנדים. האמריקנים חושבים כל הזמן על כסף ועל עוד כסף, ומודדים אחרים לפי הכסף שלהם. הקנדים יותר מורכבים. האמריקנים יותר ילדותיים וקצת נאיבים. הקנדים מתוחכמים יותר. בגדול אני חושב שהישראלים מרגישים יותר קרוב לקנדים, אבל אולי תלוי מי מהישראלים.

Mickey F

New member
Israelis are perfect

Warm, generous, peace loving, etc. Poor Americans, poor Canadians, they don't even know how good it is to be Israeli. We are superior to every other nation and the Jews are the chosen people, right?

blondini

New member
ישראלים אולי לא מושלמים

אבל הם אכן חמים, נדיבים ואוהבי שלום - וזו לא אמירה צינית. לא, אנחנו לא superior ולא "עם נבחר", ואמריקנים וקנדים לא מסכנים. אבל אנחנו בוודאי לא נחותים יותר, אולי פשוט שונים קצת. היתרון הוא שכאשר גרים מחוץ לישראל תמיד אפשר ללמוד מתכונות חיוביות של מקומיים - בין אם זה הנימוס הקנדי או הידידותיות האמריקנית.

Go West

New member
"חמים ונדיבים"

בטח, בטח, תיסע 10 דקות בכל כביש בישראל או תעמוד בקופה בכל סופרמרקט ותראה את ה"חום" וה"אדיבות" נשפכים עליך עליך מכל עבר.

Fonzie

New member
אמריקאים וקנדים ../images/Emo22.gif

בצפון אמריקה, קנדה או ארה"ב, בערים קטנות אנשים יותר ידידותים מאשר בערים גדולות. האמריקאים חושבים שהם דרגה מתחת לאלוהים. כל הדברים שיש להם הם: The biggest and The best מבחינה עסקית, קנדה נתפסת בארה"ב כעוד כוכב בדגל האמריאי.

למעלה