על רוחניות וסמים

deep ocean

New member
אמיר היקר ../images/Emo20.gif

אני כל כך מסכימה איתך! ובאמת, אין לי מושג למה נוצר הקישור בין סמין לבין רוחניות יעני שנטי שנטי=הודו...לא ברור. "נראה לי שאדם ששלם עם עצמו, אדם שמוצא את המקור מבפנים, מהנפש אינו זקוק למשהו חיצוני שיספק לו את מקור האנרגיה, הרוגע, הסיפוק"- זה כל כך נכון!! תודה לך על המילים הנפלאום שרשמת. זה מתאר בצורה הכי טובה את המחשבה שלי לגבי הנושא. כאשר הייתי באמסטרדם השנה עישנתי בפעם הראשונה בחיי גראס סתם בשביל להתנסות בשביל הסקרנות שלי הרי איך אוכל להגיד שסמים לא מעניינים אותי אם לא ניסיתי (למרות שגראס זה נחשב סם קל....) אז עישנתי סיגרייה וזה עשה אותי מין עייפה כזאת ושלווה אבל זאת לא השלווה שאני מגיעה אליה אחרי צ´י קונג או מדיטציה זאת הייתה שלווה מסוג אחר שלווה של לא אכפת לי כלום על הזין שלי העולם ומלווה בעייפות וחוסר מיקוד זאת לא שלווה שאהבתי זאת לא השלווה שאני שואפת לה ולכן לא ניסיתי שוב גראס או משהו אחר. ישנן דרכים אחרות שאני מעדיפה להיכנס לשלווה וסמים אינם אחד מהם.

soulbird

New member
אני אישית מאוד הייתי רוצה לנסות

לפחות פעם אחת גרס אומרים שזו חוויה שלא מהעולם הזה. אבל ישנם אנשים שסמים משפעים אלהם אחרת (ביגלל מיבנה ביוכימי של המוח שהוא שונה) יש לי בני דודים שניסו סמים וזה לא עשה להם טוב בלשון המעטה. אם משהו יכול להבטיח לי שלוש שעות של סוטול בלי התופעות לוואי או שמשהו הישתבש אז אולי הייתי מנסה. אני קצת חוששת מהסיכונים שבת שלום

זאת הנקודה - אף אחד לא יכול להבטיח

...לך את זה. מי שעושה זאת הוא או שקרן או מדבר מתוך בורות. אנא, תקראי את תשובתי לדוד. שימי לב במיוחד לדברי הטעם של אח של נטע פרנקל ז"ל שאותם ציטטתי - הם מופנים ממש אליך.
אמיר.

soulbird

New member
תראה יש לי בני דודים שניסו סמים

אחת אקסטזי והשני גרס וכו וזה לא עשה להם טוב (בלשון המעטה) אבל וזה אבל גדול רוב המשתמשים לא קורה להם קלום סתם "תופסים ראש" לכמה שעות. אבל לך תדע אם אתה המעוט שאולי זה ישפיע אחרת אליו . וכאן הסיכון!

גם לגבי אותו רוב שאת מדברת עליו

אז נכון שבפעם הראשונה, שניה שלישית זה לא השפיע עליו רע, אבל בפעם העשירית או המאה זה כן. העניין הוא שאת לא יכולה לדעת מתי ואיך זה ישפיע עליך. וגם לאלה שזה השפיע עליהם "טוב" - הטוב הזה נורא מזוייף. זה טוב של ערפול ולא של צלילות. זה טוב שקרי, ולא משהו אמיתי. כל מי שהתנסה בחוויות רוחניות אמיתיות (ואני התנסתי גם בזה וגם בסמים "קלים" בעברי הרחוק) יוכל להגיד לך מה ההבדל בין הדבר האמיתי לדבר המזוייף. הסמים "הקלים" לא עוזרים בשום צורה להגיע אל הדבר האמיתי אלא להיפך.

soulbird

New member
הכל בגדר אולי

יכול להיות שגם בפעם ה20 לא יהיו תופעות לוואי או שכן .שוב לך תדע. ולגבי לתפוס ראש . אומרים שזו חוויה משחררת של ה לייף. אומרים שאקזטזי גורם לך לאהוב את העולם . פשוט מה שרואים מכאן לא רואים משם

אני חש אהבה אין סופית לעולם מבלי ../images/Emo23.gif

להזדקק לאקסטזי. אם תקראי את הודעתו של גיל גיל בראש הדף הזה - תראי עוד דוגמא למי שחש אהבה אינסופית לעולם ללא צורך באסטזי. אם תקראי הודעות רבות אחרות של בן, של דוד, של deep ocean ועוד רבים וטובים שקצר שטח הדיסק מלהזכיר את כולם, אז תראי שפשוט אין צורך באותם כדורי זבל כדי להגיע לאשליה מדומה של אהבה, שלאחר התפוגגות הסם הופכת לאכזבה מרה. גם מעשני סמים קשים כמו הירואין יכולים לספר לך על תחושות עילאיות כאלה או אחרות שהם חוו. זו לא באמת אהבה, זה היי מזוייף שמתפוגג. הכל בלוף.

bertcat

New member
"טוב של ערפול ולא של צלילות"

אתה רוצה לקבוע לכולם איך להנות, מה טוב ומה רע? אתה לא מבין בחופש בחירה. אדם יבחר לעשות לעצמו מה שהוא רוצה, במיוחד עם זה לא מזיק לאף אחד. למרות שיש אנשים שרואים צעירים שמחים ברחוב וזה עושה להם רע, אולי מכיוון שהחיים שלהם עצובים.

אשכר

New member
גם סבתא שלי נגד

(וואלק ראיתי את השם שלך אז נכנסתי. מה העניינים איש?)

JonnyBoy

New member
נטע פרנקל מתה ממנת יתר של אקסטזי,

ולא מגראס. יש לדון כל סם לגופו.

rubber duck

New member
רוחניות וסמים לא הולכים לשום מקום

סמים הם דרך כימית להשיג דברים שניתן להשיג בדרכים הרבה יותר בריאות סמים הם דבר מסוכן נקודה אין שום סיבה לקחת סמים אלא אם אתה כבר מכור זה לא יתן לך כלום למעט ךפגיעה בגופך שרון נ"ב מקווה שתגובתי הדיי קשה לא פוגעת פה באף אחד אבל מבחינתי סמים הם דבר רע נקודה

bertcat

New member
אמיר הייטנר - מי אתה

למה יש לי הרגשה שמשהו משלם לך בשביל ההודעות האלו??

bertcat

New member
"להלחם בסמים"(???)

יש בארץ מלחמה, אנשים הורגים ומתעללים בכלבים, חיות ונשים, פלסטינאים רעבים, ואתה נלחם בסמים. המילה הזו "סמים" לא מפחידה אותי. קפה זה סמים, סיגריות זה סמים, מקדונלד זה סמים, פיוטה זה סמים, גראס זה סמים. מכל הסמים האלו, גראס הוא הקל והידידותי מכולם. אבל מה, לך תלחם בקפה, לא יהיה לך לובי הרי. אז הכי קל לעורר את כל הזקנים והיבשים למלחמה בסמים הנוראיים. כל הילדים במדינה מעשנים גראס, והם רואים לבד שזה לא מה שאתה מנסה לעשות מזה, ואתה והופך בעיניהם מגוחך. זהו, תהנה, ובקפה של הבוקר שלך תזכור שאתה מסומם.

למעלה