על רוחניות וסמים

ג´וני בוי היקר

אתה בוודאי תשמח לשמוע, שבעקבות הלינק שצירפת "כללי הזהירות למשתמש באקסטזי", אני יצרתי קשר עם כותר הכתבה ד"ר יואב בן-דב, והכתבה תעלה לאוויר הערב גם בפורטל בסט שופינג. אמיר.

אני משיב בשם עצמי בלבד!

מעולם לא סיממתי עצמי בשום דרך שהיא. מעולם לא ראיתי יתרון כלשהו בסימום בשום צורה שהיא. אני מאוד מסכים איתך בנוגע לכך שאדם שמוצא את המקור מבפנים, מהנפש, אינו זקוק למשהו חיצוני שיספק לו את מקור האנרגיה, הרוגע, הסיפוק. למיטב ידיעתי האישית, אין שום אסכולה של "דרך הלוחמים" שעוסקת או שקשורה ללקיחת סמים. למיטב ידיעתי, "הלוחם" תמיד מחפש צלילות ועוצמה ואלה מנוגדים לשימוש בכל סוג של צמח או חומר כימי מעוררי הזיות... אני מניח ומקווה שיווצר פה דיון סוער בקשר לכך...

soulbird

New member
לגעת באושר

הממ לכל אחד יש את הדרך שלו לגעת בריגעי האושר (נכון שעם סמים האושר הוא ריגעי) יש שירשור מעניין אל אושר בפורום שמבאלה שגם כן קשור (לדעתי) לדעתי ישנם אנשים שלוקחים סמים ביגלל חסחים שיש להם בחיים -סתם ניתוח פסיכולוגי

עד כמה שזכור לי

קסטנדה לקח סמים קשים שניתנו לו ע"י חואן מאטוס. המסקליטו - תפוח המוות, גרם למותם של הרבה אנשים. הוא נחשב לסם קשה. כך שדרך הלוחמים של קסטנדה החלה בשימוש בסמים!! רוח

חואן מאטוס אמר לקרלוס קסטנדה

לא פעם אחת ולא פעמיים, שאין שום צורך בסמים בדרך הלוחמים. יתר על כן, הוא אמר לו שהסמים עלולים בעיקר להזיק ולטמטם. קרלוס שאל אותו: "אם כך, מדוע הלעטת אותי בסמים, בתחילת הכרותינו?" והתשובה של חואן מאטוס היתה מורכבת מכמה סעיפים: 1. כי אתה מטומטם (הכוונה לקסטנדה) 2. כדי "לצוד" את העניין שלך (בדיוק כפי שבתחילת החניכות שיקר חואן לקסטנדה בנוגע לכל מיני נושאים... הוא קישקש לו שטויות "פסאודו שאמאניות", לפי הגדרתו-שלו [של חואן מאטוס] כדי "לצוד" את העניין שלו...) 3. כדי לשבור את הקבעון המטורף שלך (של קסטנדה) אבל צריך לזכור שקסטנדה לא נטל סמים על דעת עצמו - שאמאן אינדיאני רב עוצמה בשם חואן הוא זה שהלעיט אותו בסמים, הוא זה שלקח את האחריות על כך. כשם שרופא יכול להרשות לעצמו לתת סמים, כך גם שאמאן יכול להרשות לעצמו לתת סמים. אך לקחת סמים על דעת עצמך, לפי החשק?!?!? לא חואן מאטוס ולא שאר התלמידים שלו לא השתמשו בסמים (למעט קרלוס המטומטם). לקחת סמים על דעת עצמך זה כמו להזריק לעצמך אנטיביוטיקה ישר לוריד בכל פעם שמתחשק לך - ואולי אף גרוע יותר מזה!!! וכל זה "סתם" בשביל להתמסטל! הלו?!?!? כאילו, דא?!?!???!

sihaya

New member
כשאנשים לוקחים סמים

הם הכי לא צלולים שאפשר... הם לא חושבים כמו שהם חושבים בדרך כלל הם עושים שטויות שאחרי זה הם לא זוכרים/מתחרטים/צוחקים על עצמם .... אני לא חושבת ששום תועלת יכולה לצמוח משימוש בסמים ... במיוחד לא לאדם שרוצה מידה של מודעות וצלילות ... ואם זה נכון ... אז אלכוהול זה אותו דבר...

אני מסכים איתך!!!

לא נראה לי שאדם יכול להחליט בצלילות לקחת סמים כדי לעזור לעצמו במשהו. אם הוא מספיק צלול בשביל להחליט החלטה כזאת, הוא כבר לא צריך את אותו סם... ואם הוא לא מספיק צלול בשביל להחליט החלטה כזאת, אז... הוא לא מספיק צלול בשביל להחליט החלטה כזאת!!!

~דויד~

New member
נקודה מענינת

אבל מה עם עישון גראס? האם גם סם זה נכלל אצלכם?

לא יודע, לא מכיר, לא נראה לי

לא נראה לי שגראס זה סם, כלומר לא נראה לי שזה גורם להזיות או לחוסר צלילות, אבל אני באמת באמת לא יודע. למיטב ידיעתי גראס זה צמח מרפא, צמח ריפוי. כמובן, אפשר לקחת צמח ריפוי ולעשות בו שימוש שגוי, שיגרום למחלה או לחוסר צלילות. עד היום, כל מה שקשור לגראס, נתפס אצלי כמשהו נפלא וטוב!!!

~דויד~

New member
גם לי נראה כך

אני חושב שזה "סם" חיובי, היכול לשמש ככלי עזר. כפי שמין יכול לשמש ככלי עזר, במידה ומשתמשים בכלים אלו בצורה נכונה.

בן, אנא קרא את תשובתי לדוד

גראס הוא סם לכל דבר. נכון שהגראס במצב מסויים יכול להיות מרפא. כל תרופה יכולה להוות הן שימוש מרפא והן כסם ואפילו סם מוות. ישנם אנשים שזקוקים לגראס לצרכים רפואיים, ובזמנו היו הרבה מאבקים בנושא מאחר שהמדינה לא איפשרה להם להשתמש שימוש רפואי בגראס. במקרה זה אני בפרוש חושב שהמדינה נהגה באטימות חושים. ברור שלא על המקרים המיוחדים האלה אני מדבר, והרי 99.9% לא מעשנים גראס מסיבות של ריפוי.

קראתי, כמובן. אני הרי מקפיד לקרוא

כל הודעה שנכתבת כאן (ובטח ובטח אם זו הודעה שלך...). אכן, אני מניח שאתה צודק ושגראס הינו סם לכל דבר. אבל עדיין אני מדגיש שבידיו של מרפא היודע מה הוא עושה, גראס הינו צמח רפואי מדהים ממדרגה ראשונה. ואני מסכים איתך שזוהי אטימות וחוצפה מצד המדינה לאסור את השימוש בו. אני חושב גם שאסור להגביל את השימוש לגראס על-ידי רופאים, אלא לאפשר לכל מי שעוסק בריפוי להשתמש בגראס לצרכי ריפוי. שמעתי גם דבר מחריד אחר, שמנסים להעביר במדינה חוק דומה לגבי דיקור (שרק רופאים יורשו לבצע דיקור), אבל אני אפתח על זה שרשור זועם נפרד. ואם מישהו רוצה להגיב על כך (בעניין הדיקור), אנא לפתוח על כך שרשור נפרד.

sihaya

New member
גראס הוא סם. (נקודה)

זה לא משנה אם זה סם קל או סם קשה (למרות שהוא נחשב "קל") הוא נחשב קל כי הוא לא ממכר לפי הידוע לי ... אבל מה זה סם?? חומר שאתה משתמש בו בצורה מסויימת והוא גורם ליצירת חומרים בגוף שלך שמשפיעים לך על המוח הגוף והתפיסה של המציאות ... כמו שאמרתי ... לעדתי השימוש בכל סם בשביל התפתחות רוחנית מכל סוג שהוא הוא מוטעה גם אם זה "רק" כלי עזר.... יש כ"כ הרבה כלים שאפשר להגיע אליהם לבד (בצורה חוקית ובלי לפגוע בגוף) ... ראיתי אנשים אחרי שהם השתמשו אני בטוחה שגם אתם ואם ראיתם אותם ואתם עדיין חושבים שהם מסוגלים לפעול בבהירות ... אז. אני לא יודעת מה להגיד לכם . נטלי

soulbird

New member
כל אחד וה "לגעת באושר" שלו

למרות שאני בחיים שלי לא לקחתי סם

אם אני לא טועה

לאחרונה מצאו את הרצפטורים במוח שאליהם מתחבר הגראס ואם זה כך אז מוכיחים כי הגרס ממכר. חוץ מזה הגראס אולי לא ממכר פיזיולוגית אך הוא ממכר פסיכולוגית!!! אברר בקרוב יותר פרטים לגבי התמכרות פיזיולוגית לגראס. רוח

Oranus

New member
גם סיגריות ואלכוהול הם סמים

והם לדעתי קשים יותר מגראס.... ותעשו עם זה מה שאתם רוצים

למעלה