על פרפרים ואנשים

הליויתן

New member
ברכותי אילוניק,לרגל כניסתך לעסקי../images/Emo6.gif

הדיאטות בדיוור ישיר........................ אני לא רוצה זיגל,תודה אשמח אבל למונופין,מידה 47,אני מעדיף בשחור או כחול כהה 40 קג זה בסדר יש לי ממה להוריד אותם

אילוניק

New member
וואלה אין יום בו לא לומדים משו חדש

וסליחה על הבורות מה זה מונופין ואכן ראיתי גם ראיתי שיש לך מאיפה להוריד אבל 40 אתה מגזים 20 ק"ג נראה לי מספיק אבל מי אני שאתווכח עם רצונותיך ואו שאיפותך

ilanbt

New member
סנפיר בודד לשני הרגליים.

משמש בעיקר לצלילות חופשיות (אם אני לא טועה)

הליויתן

New member
בחיי לקחת את זה ברצינות../images/Emo3.gif

את הדיאטות בדיוור ישיר באינטרנט בלי בעיה אני צריך להשיל מעלי את עודפי העור האלה,וארבעים זו הערכה מקלה! אתה חייב ללמוד להעריך יותר טוב אילוניק אם אתה רוצה להתמקצע בתחום מונופין אגב,הוא מה שאילן ציין,ובצדק,סנפיר יחיד לשתי הרגליים,מיועד לצלילות חפשיות כדרך יונקי הים הליויתניים מימים ימימה (ויעלה לך הרבה פחות מזיגל
)

אילוניק

New member
את ההתמקצעות בדיאטות

עשיתי על עצמי ולפני כמעט 20 שנה לא תודה על אחרים לא מתמקע ואין אף רצון אבל אם על קילו שאני אשיל מאחרים אני אתוגמל כמו בעבודתי הנוכחית האמן לי היו הולכים לאבדון הרבה קילואים להרבה אנשים אגב כמה עולה מונופין סתם להשכלה כללית

הליויתן

New member
וואלללהה לא יודע לא מצוי בשוק

לא קונה ציוד הפריט האחרון שקניתי היה מסכה מצוינת לצלילה חפשית בשבא ים(תודה אורן) ואין לי לא הכסף ולא העניין לקנות עוד ציוד צלילה,אפילו לא מונופין

Audi80

New member
יוחאי אפשר לעשות לשנינו

פדיחות ולפרסם תמונה מלפני 16 שנה שאתה היית 40 ק"ג פחות ואני הייתי 60 ק"ג פחות?

Audi80

New member
התמונה לא קשורה

כל כך לצלילה היא יותר קשורה ליוחאי לפני 40 ק"ג... אבל המכנה המשותף של כל המשתתפים בתמונה היא שכולם צוללים...

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אילוניק, שאני אבין

החלום שלך זה להצטמצם במספר האביזרים איתם אתה יורד למים ? חוץ מזה מה עם סט תואם לבאדי ?

gil eisenberg

New member
אילוניק, החלום השני אינו מאחור אלא

פשוט הגרסה הלא מרופדת, חשוב לחלום, זה נותן אנרגיות להגשמה.

אילוניק

New member
מקובל עליי לא יודע אנרגיות

זה מה אני רוצה ועם ריפוד יש עוד כמה דברים אבל בתור התחלה זה מספיק

ניב ד

New member
האמת היא שבארץ אין באמת

מומחים גדולים לתחום הצלילה הטכנית פרט למספר בודדים. רוב הצוללים הטכניים וגם חלק גדול מן המדריכים (כולל הטובים) הם יחסית חדשים בתחום ורובם המכריע בוודאי לא התנסו בצלילות טכניות קשות בתנאים מיוחדים, חדירות לספינות טרופות ומערות וכן הלאה. כך שבסופו של דבר גם תשובות שתקבל יהיו רובן בגדר תיאוריה בלבד ולא משהו בדוק מעשית. עוד דבר - ממה שהתרשמתי ככה קצת בעולם, אז כמובן תלוי איזה ציוד שולט באיזה מקום. בסיני למשל מאד חזק ה-OMS (בארץ - להשיג בדוגית) ואצל הכבדים תראה אולי הלסיון פה ושם.

ניב ד

New member
אופסס... נשלח בלי שסיימתי

בארץ לעומת זאת אני חושב שתראה בתחום הטכני בעיקר זיגל ודיברייט בגלל שהיבואנים שלהם (שבא-ים ומדוזה) הם גם אלו שהעבירו עד היום את הקורסים הטכניים. הלסיון אני מכיר שניים שיש להם ושניים שהיה להם והיו לא מרוצים והחליפו. DeepOutDoors נראה ברמה סוף הדרך (לא צללתי איתו עדיין) רק יקר מאד וזה מן ציוד סטייליסטי כזה - מפעל קטן שמייצר רק מאזנים (ותיקים) כך שקשה לי להאמין שהוא מדי נפוץ בעולם כרגע.

הקרפיון

New member
ניסיון - מי כאן ניסה אי פעם מאזן BP

אני צללתי עם כזה פעם אחת, והיה מדהים. זה היה הלסיון עם לוח פלדה ובלדר של 55# אם אני זוכר נכון. אתה נכנס למים ולא מרגיש בכלל את המאזן - כאילו שאתה צולל בלי. טענוג.

ניב ד

New member
אני צללתי עם כזה של דיברייט ודאבל

12 אלומיניום והיה לי כל כך לא נוח שתכף ומיד השגתי רצועות ארוכות וחזרתי לזיגל שלי. אבל חייבים להגיד שזה היה במסגרת קורס והרתמה והלוח לא היו מותאמים עלי פיקס כמו שצריך להיות כך שזה בהחלט יכול להיות חלק מאי הנוחות.

ilanbt

New member
לי דווקא היה מאוד נוח עם הדייברייט

לאחר עבודת התאמה אבל זה אחד מהפריבילגיות של לא להיות רזה. ואני מניח שאנחנו מדברים על הדייברייט של הקורס הטכני במדוזה ?

למעלה