על מה הם בדיוק בוכה?

בוא נגיד ככה

צה''ל לא יורה שום דבר לרצועה במשך חודש אתה יכול להבטיח שזה מה שיגרום לשקט?
 

סלוניק

New member
אני מאמין שדברים הרבה יותר מורכבים

מאשר יותר כוח או פחות כוח. ההשקפה שלך היא שטחית ורואה רק מישור אחד - המישור הצבאי. אי אפשר לחדל מאלימות צה"לית ולטען שבכך ישראל סיימה את הכיבוש: גם לאחר הסדר הקבע ייקח זמן לשקם את הרצועה ואת האמון בין שני הצדדים.
 
לא ראית תמונות כאלו מפיגועים?

האם אתה דביל? פעם היית באיזור פיגוע שאתה מדבר? טיפש
 

iRoNBaLLz

New member
תרגיעי את הדיבור שלך. אני לא חבר

שלך. ולא, לא ראיתי יותר מידי תמונות כאלו בטלויזיה מפיגועים. התקשורת בארץ מעצימה את הטעויות של ישראל, ומגמדת את הכוונות של הטרוריסטים האמיתיים. ופעם הבאה, אם תכתבי ככה, לא תקבלי יחס. ומי אמר שרק המרזליסטים פה מורידים את הרמה ( שגם ככה אין הרבה לאן לרדת ).
 

רוני13

New member
אוי נו באמת...

חבל על הילדים שנהרגו! טעות של צה"ל לא הופכת אותו לצבא טרור! ועכשו בואו נגיע לשורש הבעיה...טרוריסטים-שאם התושבים שם היו תופסים שכל הם היו מסלקים אותם משם, המטרה שלנו היא לא לרצוח ילדים מספיק עם הכפיות טובה הזאת המטרה שלנו היא לחסל את הטרור שמזיק לכל צד. אבל מה לעשות יש גם פגיעות בחפים מפשע שמשמשים מגן אנושי לטרוריסטים. ואסור לשכוח את החשוב מכל...צה"ל מגן חיינו!
 
פשוט מתביישת

בישראלים שמדברים כמוכם.. האויב הפלסטינאי הזה שטובח בנו כל יום ויום ללא הפסק מקבל את מה שמגיע לו. ה"מסכנים" שבוכים הם תומכי טרור שנותנים יד ולטרוריסטים , אז סליחה באמת שלא כואב לי ולא עצוב לי כשהם נפגעים ומקבלים את מה שמגיע להם . קסאמים נופלים על שדרות בלי הפסקה..רק מאלוקים שכמות הנפגעים קטנה והרוב פוגע בציוד ובבתים..תודה לאל...אבל זה יכל לפגוע בחפים מפשע בדיוק כמו שנפגעו הפלסטינאים . בגלל שזה לא פוגע באנשים זה פחות חמור?? המטרה של הקסאמים היא אחת ויחידה - לפגוע בכמה שיותר יהודים ולרצוח כמה שיותר יהודים . אני גאה בצה"ל ובחיילים שמייצגים אותנו בכ"כ הרבה כבוד..אני לא יכולה לחכות לרגע שאני אתגייס כבר ואייצג את המדינה בכבוד המגיע לה.
 
"בדיוק כמו שנפגעים הפלשתינים"

ולכן אם כואב לך על אנשי שדרות אין שום סיבה הגיונית שלא יכאב לך על תושבי בית חנון שחפים מפשע באותה המידה.
 
למעלה