על "מאכזב"

kurush

New member
ללא ספק יצירת מופת

הקשבת להם פעם? לא שמעתי בארץ להקה מקורית, מעניינת ואיכותית יותר מסימפוזיון. למעשה אולי "פרי הדמיון" בתקופה שהם ניגנו עם דרק שריניאן....

cut2

New member
לדעתי זה לא רק בקנה מידה ישראלי,

אלא בכלל. אבל טל, אם אתה כותב "יחי בורא הנאו-פרוג", אז...
במילים אחרות, זה פשוט משהו אחר לאנשים אחרים - זה הכל. [מלבד זאת, קשה להפריד את הביקורת שלך מהמוסיקה מהביקורת שלך על אריק]

Rudess

New member
וואלה?!

הקשבתי והשתעממתי. סימפוזיון יותר טובים מסולסטיס קויל?

כן

אבל אין הנחתום מעיד על עיסתו, באמת. טל, חבל שאתה לא מסוגל להתנער מהדעות הקדומות שלך ופשוט להקשיב למוסיקה. לא שמעת את סימפוזיון, כי אף פעם לא היית בהופעה שלהם, ולא ספגת את החוויה המלאה שהם מספקים. כשהם יוציאו אלבום, אז תוכל לפחות להאמין פנים שבאמת שמעת אותו ושיש לך דעה לגביו.

סליחה, רודס

אבל מה פשר ההתייחסות הדי-מוזרה ללהקות בעלות מוניטין כמו אבק (ביקורות מדהימות בכל רחבי העולם) וכמו סימפוזיון (תגובות נלהבות מכל אדם שצפה בהם או האזין להם, כולל מוסיקאים בעלי-שם כמו אבנר קנר)? אני לא מבין אותך...

orbiti

New member
כאמור, עניין של טעם

אבל בהופעות האחרונות של סימפוזיון עברתי חוויה מדהימה, שלא עברתי בהופעה של אף להקה אחרת שצפיתי בה בישראל או בכלל, ואת זה אף אגודל מוטה למטה לא יקח ממני.

jester789

New member
תגובה מיותר? ../images/Emo45.gif

כולם יודעים שאתה שונא את סמפוזיון! תתבגר! זה כל מה שיש לך להגיב לגביי התר'ד? איזה מין דבר זה? אתה בא כל פעם מחדש כדי להשפיל. גם אני לא מתה על כמה וכמה להקות, אני למשל לא אוהבת את דרים, אתה רואה אותי קופצת כל פעם שמזכירים את השם שלהם? דיי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי לראות אותך עושה את זה כל פעם מחדש! הבנו את הרעיון! אף אחד לא מכריח אותם לאהוב אף אחד או להקשיב לשום דבר, לא אוהב - לא נורא. תכבד את שאר האנשים ששותפים להרכב ולשאר חברי הסצנה. אם אתה לא אוהב משהו חיובי שכותבים על סמפוזיון, אתה מוזמן לכתוב לי איי מייל אישי עם התגובה שלך! לא איכפת לי לקבל לאי מייל "סימפוזיון יצירת מופת?
". הנה, מצאתי פתרון לאיך להביע את כעסך/שנאתך/אנטיפטיותך להרכב! הבעיה נפתרה, שהיה לכולנו ערב נעים והמשך שבוע מהנה.

Rudess

New member
התגובה שלך מיותרת

אני לא שונא אף אחד (להפתעתך הרבה). אני הרבה יותר בוגר ממך. אני אגיב על מה שבא לי ומתחשק לי, כמו שאחרים פה מגיבים. מה נמאס לך? לראות שאני לא מלקק פה כמו שאר הפורום ? לראות שאני לא חושב שסימפוזיון זו יצירת פאר? אני מכבד את כל סימפוזיון ואפילו את אריק פורטנוי(חייט) תתפלאי, פשוט אני לא אוהב את המוסיקה שלהם. זכותי, נכון? כמו שזכותך לא לאהוב את דרים ת'יאטר. אני אכתוב את דעותיי איפה שאני מוצא לנכון, בפורומים, באתרים ובדוא"ל. אין לי שום כעס/שנאה/אנטיפטיות. הבעיה תיפתר אם לא תהיי ילדה קטנה ותקחי ללב דעה של מישהו שלא אוהב את הלהקה של חבר שלך. המשך ערב נעים ושבוע מהנה.

cut2

New member
"לראות שאני לא מלקק פה כמו כל השאר"

נורא נוח להתחפר בעמדה הזו. לצעוק על כולם 'המלך הוא ערום' ולצפות שכולם יתפכחו, יתפדחו, ויחזרו בהם. אבל מה לעשות טל - הוא כל כך לבוש, שזה פשוט אבסורד, מה שאתה אומר כאן. סימפוזיון קיבלו ביקורות טובות מכולם, בין אם אלו יושבי הפורומים, מוסיקאים אחרים (לא מהפורומים), או 'סתם' מאזינים. כנראה שזה לא בדיוק 'ליקוק', אלא משהו שמדבר להרבה אנשים. חבל שאתה לא מצליח להתעלות מעל חוסר האהדה שלך לפרסונל ולהביט באיכות המוסיקה נטו. ואם לא זה, אז פשוט אל תכתוב - זה לא שווה את זה כשאתה כותב מתוך כעסים וממתחים בינך לבין אריק.

Rudess

New member
מה אתה אומר

אני לא חייב לאהוב את המוסיקה שלהם, ובטח לא חייב לאחד כמוך שום הסבר. יכול להיות שיש להם מוסיקה טובה, אבל בוודאי שהיא לא יצירת מופת. אני לא כותב משום כעסים על אריק פורטנוי, אלא רק מתוך דעתי על איכות המוסיקה. ואל תמשיך להתפלצף על התגובה שלי פה בשרשור, כי אני לא מתכונן להמשיך לענות לך בקטע הזה. יום טוב.

תשמע טל

(סביר מאוד להניח שאני כותב לחינם, כרגיל, ואתה בכלל לא תקשיב למה שיש לי להגיד, אבל...) אתה כתבת לברייטמן, לפני שלוש שניות בערך ש:"להגיד על פי שיר אחד שהכל חרא של חומר זה לא רציני, בטח ממבקר מוסיקה ברמה כמו שלך." לא היית בהופעה של סימפוזיון. לא שמעת את כל החומר. בדף שלהם בבמה חדשה יש קטע אחד מהופעה חיה. אתה לא יכול לשפוט אם זו יצירת מופת או לא על פי קטע אחד. זה לא משהו שמבקר מוסיקה רציני יעשה. "ובטח לא חייב לאחד כמוך שום הסבר." אליאב ניסה להיות מאוד דיפלומטי כלפיך, כי הוא יודע כמו כולנו שאתה נוטה לקחת דברים לכיוונים אישיים שלא לצורך. למה אתה תוקף אותו? מה הכוונה ב"אחד כמוך"? מה הוא, בדיוק? איש זאב? הוביט? קומוניסט? למה הוא לא ראוי לקבל ממך תגובה?

jester789

New member
לא רק ילדים לוקחים ללב וכועסים

יש לי את כל הזכות שבעולם, וזאת כבר מזמן לא "הלהקה של החבר שלי".

cut2

New member
אני חושב שכולנו נסחפנו

טל יכול להמשיך עם הפרובוקציות שלו, אבל ללכת באותה הדרך? אין טעם. פורומי הרוק המתקדם אמנם עברו שיפור עצום עם השנים - מבחינת האינטלגנטיות של הכתיבה ועומק התוכן - אבל כנראה שההקנטות והפסים האישיים נשארים איתנו, לפחות לזמן הקרוב. ועל זה אפשר באמת לתת
.

למעלה