על "מאכזב"

הכל הרבה יותר קל לעשות בשנת 2004

וההשוואה ביני לבין הלורד פלימנאפ היא מגוכחת (במיוחד אם היא מסתמכת רק על הגיל הדומה). עזוב אותך, למה אתה פשוט לא יכול לקבל את העובדה שאתה ואייל לא מסכימים (אגב, הדבר הזה מתבסס על חוסר הבנה הדדית. אתם כאילו מדברים בשתי שפות שונות, כשם שאני והלורד פלימנאפ מדברים בשתי שפות שונות).

שבלוז

New member
לא נראה לי שההשוואה מגוכחת.

שני אמנים שמוציאים בגיל צעיר יחסית אלבום בכורה במדינה שבה זה לא קורה הרבה זה בהחלט השוואה גם אם יש הפרש שנים. זה שמשווה צריך לקחת בחשבון כמובן את הפרש השנים. בהחלט די נפוץ להשוות בין אלבומי בכורה של אמנים שונים, נכון שהפרשי התקופות מוציאים קצת מהעוקץ של ההשוואה, אבל הנה, גרמתם לי לפחות להתעניין ואולי אני אקנה את האלבומים הללו מי יודע. לפחות בשביל להבין על מה אתם מדברים.

אני לא משווה ביניכם

אייל התחיל את ההשוואה הזאת, לא אני. בכל אופן, אני חושב שצריך להתייחס בסלחנות ללורד פלימנאפ, כי מדובר במציאות שונה לגמרי. האלבום בינוני אבל יש לו קסם ויש לו כמה הברקות פה ושם. אייל מנסה להזהיר את הציבור הרחב מפני משהו שעלול להיתפס בטעות כיצירת מופת (והוא לא), וזה לגיטימי - אבל המונח "מאכזב" פשוט לא במקום, וזו עיקר הביקורת שלי. בוטניק - מתי כבר תביא את הדיסק שלך לבני תבורי? לעזאזל, אתם גרים באותו קיבוץ, הוא שדרן רדיו ואתה לא מספק לו חומרים? בושה וחרפה
הבאתי לו את הדיסק לאולפן והיה לו מבט של "אוף הדורון הזה".

למעלה