על השטן והכישוף

The Wraith

New member
אגב

ראיתי לא מעט פעמים שמתייחסים למסורות הוויקה השונות כאל "כת השטן". אני זוכר איך שאני קצת התאכזרתי לחתול שלי, הוא ברח ולא חזר עד היום משום מה...

frank n furter

New member
יש ליד הבית שלי

גן שכת השטן פעם כל הזמן היו הולכים אליו... פעם הייתי הולך לשם אחרי ביצפר עם איזה חבר שלי והייתה שם כזאת רחבה באמצע הגן ושם כל הזמן היו חתולים שחוטיםוהיו מלא באנגים ומזרקים בשיחים...

dopey_wizard

New member
אני גר

בראשון ויש לנו שם פרדס ופעם הלכתי לשם לעשות כישוף כי הייתי צריך לעשות מדורה וראיתי (בדרך חזרה) זה היה בערך ב 2 בלילה אז ראיתי חבורת מפגרים מסטולים שמקיימים יחסי מין (המילים העדינות זה כדי שלא ימחקו את ההודעה) אם מלא דם אליהם ומדורות ומלאן נרות וגם היו באנגים ואני הייתי למעלה כזה ואז הם ראו אותי ואז ... (אני חוש ששברתי שיא עולמי בריצה..) ---> דוד נ.ב. בבוקר הלכתי לשם אם חברים שלי והיה שם מלא דם שעריות סמים ועוד כול מיני גופות חתולים וגם מצאנו ספר של סאניזם והוא אצל חבר שלי!!! --שיט טוב כבר 2 בלילה אני הולך לפרדס לבשל לי איזה חתול חמים וטעים!! LOL

The Wraith

New member
זה מסוממים ובגלל הסמים

החתול נראה כמו המנהל. זה לא עושה אותם אפילו סוגדי שטן.

The Wraith

New member
הייתי קטן

ורציתי לראות אם חתולים באמת נוחתים על הרגליים (הספק היה בי כבר אז..)

this is NoT funny.....

אני נורא רגישה לדברים שאומרים על חתולים. אני גם פעם בדקתי אם חתולים נופלים על הרגליים, אבל רק מגובה של מטר...
פרינסס---,--´-{

כשהחתולה שלי הייתה גורה,

גם אני בדקתי אם היא נופלת על הרגליים... אבל רק כשהיא הייתה קטנטנה ורזה. עכשיו היא הרבה יותר מדי שמנה, וזה יכאב לה.

dopey_wizard

New member
מממ גם אני בדקתי

אם החתול שלי (לשעבר) שקראו לו מוקי (ז"ל) נוחת על הרגליים אז זרקתי או תו מגובה של קומה 1 והכול הלך סבבה ... 2 סבבה... קומה 3 זה קצת כאב לו לקח לו שעה להתעושש 4 מזה עד היום הוא לא התעושש...... מסכן!!! ---> דוד

למעלה