על השטן והכישוף

לא ממש ענית לי...

אבל לא משנה. אשמח אם תסביר לי קצת את ההבדל בין כישוף למאגיה בשטניזם. אגב, מה פשר האתר ששלחת לי לכבוד היום הולדת שלי? בהתחלה נורא שמחתי, כי זה נראה לי אחלה אתר - אבל אח"כ שניסיתי לקרוא יותר לעומק זה נראה לי כמו בדיחה... אבל את החוק של האתר אהבתי. יש לך פירוש למשפט: Love is the law Love under will ?

The Wraith

New member
אוקיי

בדיחה??? אם לא אכפת לך זה ספר החוק שנכתב ע"י קרואלי. נעלבתי!
בקשר למאגיה וכישוף בשטניזם - אין בעיה
את מעדיפה בפרטי או בפורום?

קראת את הספר הזה?

אולי בגלל שאני לא מבינה אנגלית שייקספירית, אז לא ממש הצלחתי להתחבר למה שכתוב שם... בקשר לפרטי VS פורום -> תבחר איפה שנוח לך.

כרמית.

New member
למה אנגלית שייקספירית?

הספר כתוב באנגלית מודרנית לחלוטין...

אולי אנחנו לא מדברות על אותו ספר?

הספר שאני ראיתי היה כתוב בשפה מאוד לא מובנת, עם משפטים קטועים ועוד כל מיני תסבוכות.

כרמית.

New member
שפה לא מובנת - בסדר

המחבר הרי ידוע כקוקו לא קטן
אבל זה לא עושה אותה שייקספירית.

moonstone

New member
הייתי גם מאד שמחה לקבל הסבר

על ההבדל בין כישוף למאגיה באתר או בפרטי בהודעות של תפוז

עדיין לא הבנתי.....

המילה שטן מציינת משהו רע, משהו שפוגע...וגם גיהנום כמובן... אז למה לקרוא לזה שטניזם אם זה לא פוגע?

The Wraith

New member
על השטן

פירוש המילה שטן היא "יריב" או "מכשול". השטן מייצג הפוכה לכל הדתות, השטן מייצג את הצד הבשרי והארצי של האדם - מכאן את הצד ההגיוני שלו.

nirdagan

New member
מסכים עם כל מילה ועוד...

לדעתי אלה העובדים הזרים התאילנדים ששוחטים חתולים. ניר

The Wraith

New member
אולי בגלל

שהחוקים שלנו אוסרים על הרג חיות שלא מתוך הגנה עצמית או הישרדות (מזון), אז מי ששוחט חתולים זה לא אנחנו? כמו שאמרתי, פסאודו שטניסטים וקבוצות של דפוקים שסוגדים לשטן שוחטים חתולים. היו שני נערים ששחטו את הכלב שלהם (אידיוטים) אחרי ששמעו כל הלילה להקה פסאודו שטניסטית בשם דייסייד ("רצח אל"), דייסייד אינם חברים בכנסיית השטן ואני בספק אם מישהו מהם בכלל שמע על אנטון לה-ויי.

morning star

New member
אני לא בטוח

אפילו שחלק גדול מההתעללויות בחתולים זה "כת השטן". ילדים קטנים יכולים להיות אכזרים מאוד - והם "חכמים על קטנים" מהם. המשטרה ממהרת יש לסווג דברים כאלו כ"כת השטן" במקום להצביע על הבעיה האמיתית - רצון להראות חזקים, חוסר תשומת לב וחינוך דפוק (שגם מובילים בסופו של דבר ל"כת השטן" אליבא דמשטרת ישראל). שלך הנווד

The Wraith

New member
נו?

אני אמרתי שאני מאמין שיש דבר כזה "כת השטן"? תקרא על הSatanic Panic שהייתה בשנות ה80´, לא רק שחיטות חתולים מתורצות כמעשיה של כת רצחנית אלא גם כל כשלון חברתי כלשהו. חוץ מזה קיימים פה ושם כמה מופרעים, אבל חוץ מהם אין כלום, כל המידע שיכולת לקבל על שטניסטים היה מהכנסייה - כמו במקרה המכשפות - ואתה יודע כמה אמין המידע שאתה מקבל בכנסייה... היו אינספור דיונים בפורום שטניזם כללי על זה. טוב, אני צריך לכתוב מיסה שחורה וללכת לקניות. I Love Shopping... i mean...

למעלה