על השטן והכישוף

The Wraith

New member
על השטן והכישוף

כל קשר בין השטן לבין הכישוף נמצא בשלושה מקרים: הראשון הוא ההוקעה של הכישוף כרשע ע"י הנצרות, הסברתי על זה יפה מאוד בשרשורים קודמים. השני הוא אנשים שסוגדים לשטן כיישות (הן מרושעת והן הגיונית) ועוסקים בכישוף בד"כ הזימונים והתפילות שלהם כוללים קריאה אל השטן. והשלישי הוא בשטניזם (למרות שלא כל השטניסטים שאני מכיר עוסקים במאגיה), שם יש שיטה מאגית שנקראת "מאגיה שטנית" (Satanic Magic) שנועדה לאימון ע"י שני המינים, "כישוף שטני" (Satanic Witchcraft) הוא בשביל עיסוקן של נשים בלבד. הקריאה אל השטן בשטניזם היא קריאה אל השטניסט המבצע את הטקס בעצמו. כשאני מתחיל לקרוא בשמותיהם של ארבעת נסיכי גיהנום ולזמן את השטן אני קורא לעצמי ומזמן את עצמי, הנווד הגדיר את זה כ"קריאה אל האגו", מאוד נכון אגב. שטניסטים אינם מאמינים ביישויות, שטניסטים אינם מאמינים בשטן כיישות ושטניסטים אינם שוחטי חתולים. השטן הוא סמל בשטניזם - ותו לא! יחי אנטון לה-ויי! יחי השטן!

The Wraith

New member
כלומר

אתה לא חייב לסגוד לשטן כדי לעסוק בכישוף. האנשים הראשונים שעסקו בכישוף לא היו סוגדי שטן ואני בספק אם הם ידעו בכלל מה זה.

Pixy led

New member
..........

שטניסטים אינם מאמינים ביישויות? למה לשלול את הקיום של ישויות?

The Wraith

New member
מפני

מכמה סיבות, נתחיל בכך שבאופן טכני אין כלל הוכחות לקיומן של יישויות אלו חוץ מאשר סיפורים אישיים. נמשיך לכך שכל דוקטורינה על יישויות כלשהן נכתבו ע"י אנשי דת זו או אחרת ונכתבו מתוך מטרה להשיג יותר מאמינים.

Pixy led

New member
אין הוכחות

לקיום של הרבה דברים ויצורים, ועדיין, אנחנו יודעים שקיימים יצורים על כדה"א שלא התגלו לאנושות. אתה בעצמך ציטטת לא פעם: "הקסם של היום הוא המדע של המחר".

nra66

New member
סיפור אישי

משהו שגר באזור שלי פעם חלם בלילה שהשטן בא לקחת אותו, הוא ביקש ממנו עוד יום אחד רק כדי להפרד מכל המשפחה והחברים השטן הסכים, יום למחרת הוא ארגן ארוחה לכל המשפחה ונסע לבלות בלילה עם החברה בשעה 12:00 הוא חטף התקף לב ומת.

The Wraith

New member
אז?

בוא נתחיל בזה שאין הוכחה שיישות אכן "לקחה" את אותו אחד. נמשיך לזה ש...בן כמה הוא היה? צירוף מקרים בלבד.

The Wraith

New member
ועוד דבר

כבר אמרתי, זה סיפור אישי, לא ממש בעל הוכחות מוצקות.

הסבר פחות רוחני

לפעמים התת-מודע שלנו יודע דברים הנסתרים לנו. יתכן שאותו אדם חש באופן תת-הכרתי שהוא עומד למות, וזה התפרש אצלו בחלום. השטן מייצד אצל רבים את הפחד האולטימטיבי מהמוות, אולי זה מה שזה היה? ואפילו אם הוא לא ידע באופן תת מודע שהוא גוסס, אני בטוחה שאנשים רבים חולמים על השטן או על מלאך המוות או איזושהי דמות דמונית אחרת המייצגת את הפחד שלהם מהמוות, ולא קורה להם דבר. פעם בכמה זמן, הפחד של איזה רואה-שחורות אחד עלול להתממש. סטטיסטיקה.

The Wraith

New member
או! סוף סוף../images/Emo13.gif

מישהו עם דיעה רציונלית ומתקבלת על הדעת! כל הכבוד.

dopey_wizard

New member
אני חייב להגיד

שזה היה ממש יפה ! ונכון! גם אני בדעה הזות בכול זאת כול הכבוד הרבה זמן לא ראיתי תשובות חכמות ---> דוד

dopey_wizard

New member
אהה וגם אם מישהו מתעניין

בשטניזם אז ברצוני להמליץ על אתר נחמד שלמדתי ממנו די הרבה על נושא השטניזם!!!! מקווה שיהיה לכם לעזר (האתר) --->דוד

The Wraith

New member
על האתר ועל התמונה שהבאת

התמונה שהבאת שייכת למאגיסטר רקס, זה היה ממש לא חוקי מצדך. האתר שרשמת מספק חומר לא ממש רציני, אבל בסדר. תיכנס לכאן.

dopey_wizard

New member
שכחתי להגיד ש...

אני מאוד אוהב לדפוק מכולמיני אתרים תמונות!!! ---דוד וני מצטער בישביל האתר ! :,)

The Wraith

New member
מאגיה וכישוף שטניים ועל שטניזם

כמעיין המתגבר: מאגיה שטנית ניתנת לעיסוק ע"י שני המינים, כישוף שטני נועד אך ורק לנשים (גם בגלל העובדה שרק נשים הן Witches, גברים הם Warlocks, "כישוף" זה תרגום ל"Witchcraft") מפני שהוא מתרכז גם ביכולות היותר חבויות של האישה. כדי להבין יותר על כישוף שטני, ומפני שאינני מומחה, אני ממליץ על הספר The Satanic Witch מאת אנטון לה-ויי, אבל כדי להבין אותו צריך קודם כל לקרוא את התנ"ך השטני. וריית´ REGIE SATANAS!

למעלה