על הצד השני של אפליה מינית

דעתי שעלייך לנצל כל יתרון , וזה כולל את המאבק הנשי

לקבל את היתרונות שהחברה והמדינה מציעה. לגברים, כמובן. ואני לא בטוחה כלל שויתרו לך בגלל נשיותך. יתכן מאד שפגשת בשוטר טוב מזג שלא נטפל על כל דבר, יתכן שהיישוב קטן והוא מכיר אנשים ומתייחס אליהם בידידות ובהבנה. והבנתו זו חלה גם עלייך, למרות שהיית זרה.

catchet

New member
הפעם אולי לא

אבל הרבה פעמים אני בטוחה שוויתרו לי בגלל נשיותי, ואני שואלת האם זה בסדר? את אומרת שעלי לקבל כל יתרון שהחברה מציעה לי אבל בעצם קבלת היתרון אני מוותרת על השוויון אליו אני חותרת. מבינה?

מוותרת על השיוויון? בעיניי בכלל לא. תמשיכי לדרוש שכר שווה

בעד עבודה שווה, 50% ויותר נשים בעמדות ההשפעה, וכן הלאה.
זה שגבר מתנהג באופן מחונך (כך אני מתייחסת לזאת) ומוותר לי על תורו, זה רק חלק מחברה מתורבתת. (כמובן לא נדרוש מכל גבר בכל רגע לוותר לנו על תורו!).
אבל כשזכרים שבחברתי קופצים ורוצים להוציא לי מן היד מצרכי מכולת ,למשל, שלתחושתי אינם כבדים כלל, זה מוציא אותי מן הכלים.
וכשזכר מסוים, שהיה ידיד שלי, מחה בהעוויה על כך שכאשר נילווה אליי לבקשתי בנסיוני להוציא ממישהו כסף שהגיע לי (הזכר ה"ידיד" הזה התגלה כאויב: הוא עמד כל הזמן לצדו של המישהו!), הכסף נמסר לידי כדי להימנות, ולא לידו, הוא עורר בי ממש תיעוב.
וכאשר זכר מסוים, אגב חולה נפש, ניגש אלי (אגב, בפני כולם) כשתיקנתי משהו וניסה להוציא זאת מידי, הוא חטף מילים שורפות. (בפני כולם).

catchet

New member
את אומרת כשגבר מוותר על תורו

זה בגלל שהוא מתורבת ואני שואלת האם לתירבות הזה אין השפעה רעה על האופי שלנו הנשים. אינך סבורה שזה משאיר אותנו במצב של נחיתות ומקשה עלינו להגיע לעמדה של עצמאות?

זה לא קשור לאפלייה מינית,בלי אורות זו לא עבירה,גם לגבר

היו מוותרים... או גם תלוי מי השוטר/ת, יכולת ליפול על שוטר רע באותה מידה אז כבר החיוך שלך לא היה עוזר

למעלה