על העבודה

deena

New member
דמעות זלגו מעיניי

לא בגלל התוכן, או ג'ולי אנדרוז, או האבא. בגלל שלסרט הזה שראיתי אולי עשרות פעמים במקור, נאלצתי ללכת שוב- אבל בעברית. למה נאלצתי? כי לא התעקשתי עם הבת שלי שתדע אנגלית. היא מבינה, כן. היא רואה טלויזיה. היא קוראת קצת. כשאני מדברת באנגלית, היא מצליחה להבין על מה השיחה פחות או יותר. אבל שהיא לא מדברת אנגלית שוטפת? בזה רק אני אשמה. והסרט הזה והשירים שאני יודעת כל מילה שלהם באנגלית? לשמוע את זה בעברית? לא להצליח לעקוב אחרי הטקסט? לשמוע איך שיבשו את המילים של השירים כדי שזה יסתדר בעברית? Ouch לגבי נינט? נו, כן, הרבה חושבים שהיא זמרת מדהימה. אני מעדיפה את ג'ולי אדרוז פי כמה וכמה. הפרצוף של האישה של זכתה באוסקר על הסרט - הקול של כוכב נולד לשעבר. אוף.
 
למה נאלצת ? ../images/Emo141.gif

אם זכרוני אינו מטעני, בתך מבוגרת דיה כדי לראות סרט ללא ליווי מבוגר. אולי גם מבוגרת מכדי להנות מהסרט הזה, אבל על כך בפעם אחרת.
 

deena

New member
מבוגרת מספיק, נכון.

אבל משום מה נורא נהנית לשבת בקולנוע יחד עם אמא. וזה סרט שאני מבטיחה לה הרבהההה הרבה זמן שנראה ביחד, כשיתאפשר.
 
אין דבר, העיקר שהיא נהנתה ../images/Emo141.gif

ואת יקירתי, עצמי את העיניים וחישבי על בריטניה. :p
 

deena

New member
יקירי לאחרונה אני לא עוצמת עיניים

לרגע. ובטח שבוודאי לא סופרת סדקים בתקרה.
 
וגם לא

עושה דברים שאת כאילו נהנית מהם אבל בעצם לא, רק בשביל שמישהו יקר לך יהנה ?
 

deena

New member
ממממממממ

יש כאן 2 קטעים אני לפעמים פחות נהנית מדברים מסויימים.לא סובלת, אבל פחות נהנית. זו הנאה סטאדנרתית. לעומת זאת יש לי המון הנאה מסוג אחר רק מהידיעה שגרמתי לעונג לאדם חשוב לי, או מלראות את החיוך שלו המרוח מאוזן לאוזן לכמה שניות שגורם לי לחייך בדיוק ככה חזרה (גם אם הפה שלי מלא עד הסוף). ולפעמים רק הידיעה שאני עושה כדי לגרום אושר לאחר- גורמת לי הנאה רבה יותר מאשר אילו הייתי עוסקת במשהו שאני מגדירה כהנאה צרופה שלי מלכתחילה. יצא לי מבולבל? זה כי לחשוב על ההנאה שלו,גרמה לי לחייך ככה שוב.
 

תלתליפז

New member
אז ועכשיו

העבודות של היום, הן לא מה שהיו פעם. :) גם הילדים של היום, שונים מאלה שהיו פעם...
 

מי נום

New member
אני רוצה להיות מנקת ארובות

נראה לי מגניב להתעסק עם פיח ואפר, לטפס לגבהים מצד שני - אולי להיות מצילה - להיות כל היום במים - מה החלום שלכם לעבודה אחרת ????
 

ע פ ר ל ה

New member
אוטו זבל

לא כנהגת,אלא כזו שתלויה על מוט הברזל מאחור וקופצת להרים את הפחים. הא...? נשמע מגניב. מה שבטוח זה שומר על כושר גופני וקוארדינציה.
 

תלתליפז

New member
טיסה למאדים

תמיד חלמתי על זה...לטוס לחלל. לראות את כדור הארץ מלמעלה, מרחוק. גולה כחלכלה לבנה . אני רק צריכה לטפל בבחילה שתוקפת אותי במקומות גבוהים מאוד, והשמיים...(האמנם) הם הגבול..(!?)
 

יערית

New member
משימות סרק

לא ממש משוכנעת,אבל יכולה לראות אותך בפעולה שכזו ולחייך , ואם כבר כותב,זה רק מהלב,כמו עכשיו-הפואנטה יוצאת מבין השורות.
 

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif

אני עובדת במקום שיש בו הרבה רעש וצלצולים ומכונות אריזה ומלגזות וטרקטורים (אבל אי אפשר להביא לכאן את הילדים כמו שהיו עושים פעם כי זה לא בטיחותי...) ויכולה לספר שלמרות האטרקציות, הילדים שמגיעים מידי פעם מאבדים עניין אחרי שעה קלה כי ללא תשומת הלב שלנו, אף אטרקציה לא מחזיקה מעמד... ומהבוקר אני רק משוטטת לי כאן במקום לעבוד... מה יהיה הסוף?? דולה (הולכת לחפש לה קצת אטרקציות
)
 
שאבתי עידוד מהודעתך ../images/Emo141.gif

אם גם הילדים שאבא שלהם נוהג בטרקטור נדונים לשבת על רצפת המשרד ולהתעסק בגזירות וצביעה, אז אין כבר במי לקנא ...
 
למעלה