על הביקורת !

אטיוד5

Active member
בהזדמנות הראשונה

יא מזדיינת.
אבל מה, חתיכה. אז מה רע בעצם?

אש לי

New member
יוווווווווו יא לא נורמלי שכמותך../images/Emo66.gif

מבקרת את הביקורת שלך אני לא מזד.... ולא חתיכה איזה מן מבקר אתה?

ירקרק

New member
הוא כנראה ביקר אצל השכנה שלך...

טעויות קורות! להבא תבקשי "מדודה פסיה" לשלוח לו מפה
ירקרק שקורא את הביקורת ו... נחנק

בקורת בונהביקורת הורסת...כמה נכון

אבל ביקורת תמיד צריכה להאמר כמו האמת רק שצריך לעשות הבחנה למי אומרים איך ומה וחשוב עוד יותר שזה המבקר ידע בעצמו לקבל ביקורת..... סינ בעמדת ביקורת... יאללה להכין כרטיסים

אש לי

New member
וואווו דניאל איזה מזל....

שאני זרה לך עוד היית אומר עליי שאני מכוערת ונודניקית

ביקורת היא ביקורת היא ביקורת

וקשה לקבל אותה גם יש מאחוריה כוונות טובות וגם אם אתה מודע לכך שיש מאחוריה כוונות טובות. יש שיפגעו יותר, יש שיפגעו פחות. יש שיכעסו יותר יש פחות.. אבל עדיין לא נתקלתי במישהו שהאינסטינקט הראשוני שלו לא יהיה להגיב בהתגוננות, לעיתים תוקפנית, כלפי ביקורת בונה. גם אני כזו. לוקח לי זמן לעכל את הדברים, לפרק אותם ולהגיע לאמת שמאחוריהם. גם ביקורות שנעשות לשם ביקורת עם כוונת פגיעה אישית מאחוריהן זוכות אצלי ל"תחקיר". זה בא מאיפהשהו ומצריך התייחסות. יכול להיות שאחרי שאחשוב על זה - אבטל ואמשיך הלאה, אבל לפעמים גם מסתם השמצות וקטילה אתה יכול ללמוד משהו בשביל עצמך.. אז נותנים לקפיצים הג´ינג´יים לקפוץ, מחכים שיחזרו למקום וההגיון יתחיל לעבוד.. ומנתחים.

ירקרק

New member
הקושי שבקבלת ביקורת

את צודקת "דודה פסיה" ביקורת לעיתים פוגעת. הסיבה לכך היא פשוטה מאוד ! כאשר אנו מבקרים את דרכי ההתנהגות של הזולת ומבקשים ממנו להתנהג באופן שונה, הוא רואה את ממדי הבקשה מעל ומעבר לבקשת השינוי שאותה בקשנו. נראה לו שמבקשים ממנו לשנות את כל אישיותו, ולא רק את אותו תחום צר של התנהגותו שהוזכרה בדברי הביקורת. לא פעם ניתן לשמוע ייחולה של אישה: "אני רוצה שהוא יקבל אותי כפי שאני!" או את דרישתו הדומה של גבר: "מה את רוצה ממני, זה אני וזהו!". התחושה שבדברי הביקורת מנסים לשנות את אישיותו של המבוקר גם כאשר מבקשים ממנו רק לשנות הרגל רע והתנהגות מסויימת, איננה מפתיעה. מאחר ואישיותו של אדם מורכבת מאוד ונוצרה בעיקר מהצטברות של הרגלים, בקשה לשינוי הרגל מסוים נראית לאדם כדרישה לשינוי אישיותו - ועל כך הוא מתמרד ונעמד על רגליו האחוריות להגן על אישיותו.

ואם התרגלתי..

לאהוב אותך? אז אני צריכה לשנות הרגליי? ככה סתם?? לוותר על כל נסיונות הפיתוי?? פסי (חוככת בדעתה ומחככת..)

ירקרק

New member
לא ולא....

אבל את חייבת לעשות את זה ממוקד יותר ובעקביות יותר ירקרק בשעה של הוראה מעשית

יא נדחפת שכמותך!

איפה את רואה שניים מתמזמזים את חייבת לבוא גם? ישר לגנוב?? תעזבי! שלי!!!! תורידי ת´יד כבר! קישתא! ירוקקקקקקק אל תיתן לה!

אש לי

New member
בחיים לא נידחפת!!!!

זזה הצידה לא נעלבת פסי המשך כייפי אוהבת את שניכם.

איך את יודעת לקלקל..

איפ´שר ללכת מכות בשקט בבית הזה! במיוחד על איזה פולקה של צפרדע! פוי. פסי (איבדה ת´חשקוקים)

למעלה