על האלמוות...

דווקא

אני ראיתי מספר פעמים שאתה אמרת שעם תזונה נכונה וכו ניתן לחיות לגילאים כמו 900-800... למה בפורום זה זה פתאום לא נראה לך הגיוני?

nepthys

New member
תראה,

מאגיה נגרמת משחרור רגש ליקום. הרי אנחנו *כל הזמן* משחררים רגש ליקום. בטקסים אנחנו פשוט מגבירים את השחרור הזה, נכון? לכן אנחנו מבצעים מאגיה כל הזמן. החיים שלנו הם תוצאה של הרגשות שאנחנו משחררים. הרגשות שאנחנו משחררים קשורים לתפישה העצמית של עצמנו ושל העולם סביבנו. זה התפקיד של הפסיכולוגיה במאגיה. מבין?

shabaz

New member
אבל (תמיד יש אבל)

לפי מה שאני יודע, אמפתיה זה שחרור רגשות לעולם, זאת תופעה פסיכולוגית ידועה. אבל מה אמפתיה קשורה למאגיה? היא לא... אולי אני טועה, אבל אני מאמין שהמאגיה נגרמת מהרצון שלנו, וכמובן מאנרגיה... אבל בעיקר מרצון. והגיוני שיהיה רצון בלי רגש...לא?

nepthys

New member
רגע, למה לא?

אתה חושב שמאגיה נוצרת רק כשאנחנו מתכוונים שהיא תיווצר? אני חושבת שזו פעולה טבעית של האדם. אם אתה רוצה משהו ממש חזק, אתה מפעיל עליו אנרגיה מאגית. (כל זאת במידה והיא קיימת, כמובן). הטקס הוא סתם כדי לגרום למצב כזה להיווצר בצורה "מלאכותית", לא ע"י כורח הנסיבות ומצב רוחו של האדם, אלא ע"י בחירה של האדם להיכנס לכזה מצב של רגש. רצון, כמו שהסברתי לזיפ, גם הוא רגש. רצון הוא מעבר לסתם אדישות, לכן הוא רגש. מעבר לזה, לא כל כך הבנתי את מה שאמרת..:)

נפטיש שאלה

מה את אומרת על magecraft (סתם דוגמא מתוך רבים) שלדוגמא לומדים להרגיש את האנרגיות סביבנו ולאגור אותן ולשלוח אותן או להוות מעביר לאותן אנרגיות. אין זה מבוסס על רגשות...

nepthys

New member
אז יש את התאוריה שאומרת

שהרגש מהווה רק את הטריגר לאנרגיה המאגית עצמה. למרות זאת, גם רצון הוא רגש, תתחשב בזה. אני לא אומרת שמאגיה היא אנרגיה של אהבה, או של שלווה, או של כסף. מאגיה היא אנרגיה של *רצון*, והמטרה של אותו הרצון היא רק המטרה, לא האנרגיה עצמה. magecraft? אף פעם לא שמעתי את המונח הזה.

nepthys

New member
magecraft

אחרי קצת בירורים אצל מדיאה, גיליתי שזה מונח שמוזכר רק באתר אחד של מאגיה על כל הרשת, ובאתר מאוד לא רציני, והמונח מתיחס לשינויים פיזיים ("כדורי אש" ושאר שטויות). בשאר האתרים מתיחסים לזה כחלק מ-RPG (כמובן.....). אז זו לא מאגיה בעיני, גם בגלל השינוי הפיזי וגם בגלל שזה מונח של משחקי תפקידים ולא של מאגיה אמיתית. תפסיקו לערבב בין משחקי תפקידים למאגיה!

זה לא המונח

זה הדוגמא שנתתי שהמונח מייצג. את מבססת את אורית המאגיה על רגשות. ואני שאלתי לגבי כישוף ע"י שאיבת\הזרמת אנרגיות מהסביבה ושימוש בהם לכישוף. (שזה בין השאר מה שהמונח מייצג) האתר דווקא דיי רציני (אם אנחנו מדברים על אותו אתר בין היחידים שיש באינטרנט אל מייגקראפט)... למרות שיש שם חלוקה דיי של משחקי תפקידים אבל זה בכדי התמקדות.

nepthys

New member
אתה לא ענית לי

אתה מתכוון למאגיה שיוצרת שינוי במציאות הפיזית? וזה לא משנה - אתה צריך להבין ש*רצון הוא רגש*. ואם תסלח לי, אבל זו זוועה, וכעוסק מאגיה אתה צריך להיות הרבה יותר רציני מזה. אסור לערבב בין משחק למציאות, זה שם את כולנו לצחוק.

..

יותר רציני? לומדים לברגיש ולשאוב אנרגיות מסביבנו. דיברתי פה על רצון? הרצון רק מכוון את האנרגיה אבל האנרגיה כן היא לא רצון ולא רגש

shabaz

New member
אולי טאי צ´י? זה גם אגירת אנרגיה...

הקיצר... עכשיו אני חושב על משהו. זה שאנחנו רוצים משהו ממש ממש ממש ממש חזק, אז אנחנו בעצם מתערבים בטבעיות של המאגיה לא? כמו שאמרת, הרגש=רצון, רגש=טריגר, רצון=טריגר (נהייתי אובססיבי לגיאומטריה...) מה שאמרתי ממקודם, זה לא נראה לי הגיוני עכשיו. לא יודע למה כתבתי את זה. אולי מרצון להיראות צודק, לא ידוע. אבל עכשיו חשבתי על זה, והגעתי למסקנה הנ"ל. שבז

אוףףףףף

סליחה אבל,את בדקת את זה? כאילו בעצמך? דופק=פעימות הלב. דופק נוצר מהזרמת הדם במערכת הדם שלך דרך הלב בלה בלה בלה לצמח אין דם,ואין לב=אין לו דופק ,אז איך לעאזאל את מנסה למדוד לו משהו שאין לו במכשיר שמודד את אותו משהו שאין לו ?

שריר

New member
אוקי איבדתי אותכם

אני יודע שאוטוסג´סטה לא קשור דווקא למאגיה אבל אני שואל איך אתם משתמשים בתת מודע איך אתם נעזרים בו באמצעות אוטוסג´סטות או שיש דרכים אחרות להגיע לתוצאות מהירות יותר?

magic boy

New member
אני חושב שיש להם...

החומר המוזר הלבן הזה... אבל יכול להיות שזה רק המים שזורמים בהם...

תראה...

אתה רוצה לשלוח מסר לתת מודע? יש מספיק דרכים. סימבוליזם, דמיון מודרך, לשמוע דברים שאתה ישן... תבחר

שריר

New member
אתה מוכן לפרט ולהסביר?

אני מכיר שתי דרכים אחד אוטוסג´סטה ואחד חלום צלול אתה מוכן לפרט על השאר ולכתוב לי מה לדעתך הכי יעיל והכי מהיר

אמממ

אתה יכול להקליט את עצמך אומר את ההצעות שאתה רוצה שהתת מודע יקבל. ואז לפני שאתה הולך לישון להשמיע את זה... אני מניח שחודש או חודשיים יספיקו בשביל ליצור שינוי אפקטיבי. אבל אם תעשה היפנוזה ותציע לעצמך את זה (או עם קלטת) נודע לי כי זה יהיה יותר מהיר (מניסיון של ידיד)... דמיון מודרך - תדמיין את השינוי קורה. יש דרכים מסוימות לדמיון מודרך אבל סהכ תדמיין את השינוי שאתה רוצה (כמה שיותר זמן יהיה יותר טוב). סימבוליזם - על זה פועל הכישוף הפאגני. כל הצבעים והחפצים נועדו כדי לסמל לנו את הדבר שאנו רוצים (עזרה, ביטחון, כסף...) אתה יכול לעשות כישוף פאגני. אם אתה רוצה אפשר לדון על זה באיסיקיו

למעלה