על האלמוות...

על האלמוות...

כפי שביקשת אני מתחילה הודעה חדשה כל מה שאני יודעת על האלמוות נובע מהספר "סימניי כוכבים" של לינדה גודמן שקראתי לפני כשנתיים והשפיע על כל החשיבה שלי אנשים מתים כי הם מאמינים במוות - בתפיסתם המעוותת שחרטו בהם הם מצפים למוות כמובן מאליו ולכן הם מתים הם בוחרים למות כל מי שמת הוא כאילו מתאבד אם תצליחו להכניס לעצמכם לראש שאתם לא הולכים למות מתי שהוא ושאין דבר כזה זמן אז כבר תעשו את הצעד הראשון לקראת חיי אלמוות אני לא בטוחה שאנשים יתעניינו בזה כל כך כי הם לא יאמינו לי אבל אם אני אראה שהם כן מגיבים אז אמשיך להסביר עוד על הנושא הזה

זה דווקא מעניין...

אבל את מתכוונת להמנע ממוות פיזי או רוחני? כי ביולוגית פשוט יש לך מנגנון השמדה עצמית,ואת לא יכולה להתגבר עליו,לא חשוב במה תאמיני.

שריר

New member
אוקי אני לא ממש כותב בפורום הזה

אבל אתם הפורום היחידי שיכול לעזור לי זה קשור להודעה הזו, מה שלאון כתבה לדעתי זה התת מודע(ברגע שאתה יכול להאמין במשהו מספיק חזק ולהכניס אותו לתת מודע אז הוא יקרה, ככה אני מאמין) מישהו פה מתעסק בתת מודע ויכול לעזור לי?

שריר

New member
אני לא מתעסק במאגיה

אז רוצה להסביר לי, מה בדיוק אתם עושים עם התת מודע?

nepthys

New member
מכדררים!

מה ז"א מה אנחנו עושים? זה לא חפץ! מה התפקיד של התת מודע? בערך כמו התפקיד של הפסיכולוגיה במאגיה. הרעיונות שלנו גם הם גורמים לאנרגיה המאגית (במידה וקיימת...) לצאת מתוכנו. אנחנו ועולמנו זה סה"כ תמונת מראה של מה שקורה בתוכנו.

שריר

New member
אוקי

נגיד לא יודע מה את רוצה לעשות כדור אש אז אומרת לתת מודע שלך בנסוף לכל מה שאת עושה שיהיה כדור אש? תסבירי לי איך את משתמשת בתת מודע שיעזור לך אני משתמש בו ואני רוצה לשפר את השימוש בו

nepthys

New member
דדדדדדדייייייי

אין כזה דבר כמו להוציא כדורי אש מהידיים! אין! וגם לא טלפורט!! זה הכל שטויות שהמציאו כדי לעשות מאגיה מלודרמטית בסרטים וכדי סתם לחפש משהו מגניב להתעסק בו! מאגיה זה שינוי הסדר ביקום והבנת הסדר ביקום. לגבי שינויים פיזיים שהמאגיה גורמת אתה יכול למצוא חומר בעמודים קודמים של הפורום, אבל תתחיל לחשוב במונחים של עיסוק רציני ולא במונחים של משחק תפקידים. זה מעליב אותי שאנשים חושבים שהעיסוק שלי הוא לשבת ולחפש טריקים. מאגיה זה עניין ר-צ-י-נ-י.

שריר

New member
מצטער זו לא הייתה הכוונה

קודם כל אין לי מושג מה זה מאגיה נתתי דוגמא כי זה מה שעלה לי בראש אני לא מתעסק במאגיה בכלל ככה שלא איכפת לי אם באמת מוציאים כדורי אש או שמרפאים חולים השאלה היא איך אתם נעזרים בתת מודע לטקסים

אני אתן דוגמא.

אתמול עשיתי טקס, ובשביל הטקס הייתי צריכה דברים שיעשו טריגר לתת מודע שלי (האמת אני לא בטוחה אם זה התת מודע או המודע... אבל לא משנה). למשל, בתור סמל לנשמה שלי, ובתור משהו שמסמל בשבילי הגנה על הנשמה שלי - לקחתי תכשיט שיש לי אליו קונוטציות ריגשיות מאוד חזקות. לעומת זאת, פעם ניסיתי לגרום לאבן שחברה שלי קנתה לי, לסמל בשבילי הגנה והתרכזות - אבל לא הצלחתי, כי בתת מודע שלי זאת סתם אבן שחברה קנתה לי, ואין לה משמעות מיוחדת. אני מקווה שהצלחתי לענות על השאלה.

שריר

New member
טוב הבנתי פחות או יותר

קצת בעייתי כי אני לא מבין ממש מה הרעיון של הטקס אבל בסדר ואיך עשית את הטריגר הזה אני אנסה להסביר מה אני רוצה לעשות ואז אולי תביני מה כל השאלות אוקי אז פעם אחת לא היה לי כח לשעור אז אמרתי לעצמי אין לי מתמטיקה אין לי מתמטיקה ו10 דקות אחר כך היה לי מתמטיקה עם מורה חולה ויום אחר כך לא היה לי מתמטיקה עכשיו אם אני אנסה משהו אחר כמו אני חולם כל לילה חלום צלול וזוכר אותו אז זה ייקח לי הרבה זמן עד שזה יתחיל לקרות עכשיו הסבירו לי למה אבל איך אני יכול לשנות את זה שהסג´סטות שאני מעביר לתת מודע יגיעו מהר יותר ויקרו מהר יותר? איך את מעבירה מסרים בסג´סטות? דבר אחד שאני מנסה זה שאני אומר לתת מודע שלי סג´סאה שהולכת שכל פעם שאני אדרוש מהתת מודע משהו הוא ייתבצע במהירות אבל עדין לא ראיתי תוצאות תודה על העזרה

לאונורה - תשובה להודעה שלך שעברה

כבר לעמוד הקודם. קצת קשה לי להאמין למה שאת אומרת, כי כמו שאור הצפון כתבה לך - הגוף שלנו הוא קליפה ביולוגית. בהודעה הקודמת שלך חשבתי שאת מתכוונת לגישה שאומרת שאנחנו לא מתים באמת, אלא אנחנו משילים מעצמנו את הקליפה הגופנית, והנשמה שלנו עוברת למה שנקרא "העולם הבא", שם היא לומדת, מתפתחת ולפעמים גם מתגלגלת חזרה לכדור הארץ. אישית, אני מאמינה בגילגול נשמות ובנצחיות הנשמה - ראיתי כבר מספיק הוכחות לזה במו עיניי, אבל לא הייתי קוראת לכל זה חיי נצח, אפילו רק בגלל הקונוטציות שזה עושה לאנשים. יהיה בכל זאת מעניין לקרוא את התיאוריה של לינדה גודמן. את יודעת אם אפשר להשיג את הסר שלה בספריות רגילות, או שצריך לקנות את זה בהזמנות מיוחדות?

וואו לא ידעתי שמתעניינים בזה כל כך

אני קניתי את הספר בחנות סטימצקי אבל אני יכולה לברר אם יש ספרים כאלה בספריות רגילות. ללינדה גודמן חוץ מהנושא של האלמוות יש המון עובדות מקסימות *ידעתם שלפירות וצמחים יש דופק?* ובכלל אני ממליצה נורא על הספר שלה

יאפ

זה אחד הניסויים שהופיעו בספר. פשוט הצמידו לצמחים את המכשירים שמודדים דופק ואז אמרו למישהו לבחור בין שלושה צמחים ולהרוג אחד מהם.... ברגע שהאיש בחר במוחו את הצמחל שהוא רצה להרוג כל שלושת הצמחים מיד "התעלפו" ואיבדו את הדופק - הוא רצח את הצמח בצורה מזוויעה *תלש את העלים שלו וכדומה...* ולאחר כמה זמן שני הצמחים האחרים התאוששו והדופק שלהם חזר אבל ברגע שהאיש נכנס שוב לתוך החדר הם עוד פעם "התעלפו" שהוא יצא

שריר

New member
אוקי שאלה אחרונה להלילה

איך אתם משתמשים בתת מודע אוטוסג´סטות? כל מי שמתעסק יכול לכתוב על איך הוא נעזר בתת מודע באיזה דרך ואם יש לו דרך להעביר מסרים מהר לתת מודע חוץ מהיפנוזה? שמעתי שאפשר בחלום צלול אבל קשה לי להגיע לכאלה דברים

shabaz

New member
אוטוסוג´סטיות הן לא בהכרח

למאגיה שריר... איך באמת התת מודע קשור למאגיה? לא הבנתי בדיוק איך קישרתם את זה.. אולי מודע ומאגיה. אבל תת מודע? הרי אנחנו לא שולטים בו, ומאיגה, אנו בעקרון עושים, אז...טוב...הבנתם את הפואנטה. אני מכיר את הניסוי הזה!!!! אבל מה שלא ציינת...זה שהוא חי למשך 30 יום אחרי ששחטו אותו... זה יותר ממה שחיה מתה, זתומרת, רק חותכים את הגרון שלה, יורד דם, ובום! היא מתה....

shabaz

New member
אה....כן....בקשר לאלמוות

קראתי שאי אפשר לחיות לנצח בגוף הפיזי. אבל אפשר להאריך את חייך עד לגילאים המופלגים של 800-900 שנה (זה לא נשמע לי הכי הגיוני...) בעזרת טכניקות מדיטציה, טכניקות אנרגיה, ותזונה נכונה... נפטיס...את לא תאמיני!! אני לא מאמין בזה!! סתאם.... שבז

korinalir

New member
אלמוות...

לא נראה לי שניתן לחיות לנצח מה שכן ניתן להשפיע על הגוף ועל מחלות. אני מאמינה שלכל מחלה מהקלה ביותר עד לקשה ביותר קיים גרעין פסיכוסומטי ושבעזרת הנפש ניתן להשפיע כל המחלות ולהפסיקן זאת אפשר לעשות בעזרת טכניקות כמו ריפוי עצמי במדיטציה וכ"ו וזה עובד לפחות בטווח הקצר (ריפוי הפסקת כאב מידי) מנסיון אישי ויש סיכוי שזה עובד גם לטווח הרחוק. אבל זה בהחלט לא אומר שאנשים ייחיו לנצח וגם לגיל 800 לא נראה לי הגיוני. נראה לי פשוט שמי שמתמחה בשיטות אלה יוכל למות בשיבה טובה ולא ממחלות ומי שראה פעם בהשפעת מחלות "הזקנות" (אלצהיימר, נוון שרירים וכ"ו) יודע שזה סבל מתמשך לפי דעתי יש שיטות בהן יתכן שאדם ימנע זאת מעצמו וימות, אך לא ממחלה ממושכת וללא סבל וזה לדעתי מספק מאוד:) נ.ב לא נראה לי שלחיות לנצח זה רצוי כל כך לצפות במוות של המשפחה חברים וכ"ו קורין

למעלה