על האבולוציה

תודה לך על התשובה העניינית

זה דבר ראשון. דבר שני: הדילוגים אינם מובהקים סטטיסטית כי יש הרבה מהם בתורה, אלא (לטענת החוקרים) כי הסיכוי לכל אחד מהם קטן מכדי שיהיה מקרי. אם נמצא דילוג יחיד שאינו מקרי בספר אחר, זה יספיק כהפרכה לטענותיך - וזה בדיוק מה שנמצא. יתרה מזאת: ציינת ברורות שמדובר ב"אני מתאר לעצמי" וב"לדעת האתר". דעתך כבודה במקומה מונח, אך היא איננה הוכחה מתמטית או לוגית, ועליך לקחת זאת בחשבון כשאתה מציג אותה בצורה אבסולוטית כזו.

alond

New member
יורשה לי לשאול מהם דילוגים?

הסבר נרחב בבקשה אם אפשר.

begone

New member
סייברדין, אני קלטתי אותו מזמן

אני הבנתי את הקטע של דוד30 די מהר והחלטתי להפסיק להתדיין איתו. לאחר נסיון מסוים באתר חופש, הבנתי שמדובר במקרה אבוד. אתה מוזמן להפיק לקחים כמוני או לנסות להיאבק בטחנות רוח. בכל מקרה, אני כבר החלטתי להפסיק כל סוג של דיאלוג איתו, מפני שהוא פשוט לא מקשיב ולא עונה.

Dorfl

New member
הזמן קצר

הזמן קצר, המלאכה מרובה, ויש עוד הרבה כופרים להחזיר בתשובה. הוא בא לכאן רק כדי להחזיר כמה מהקולות הצפים בתשובה, הוא לא מעוניין בדו-שיח.

alond

New member
אז אולי מישהו יסכם בשבילם?

וגם בשבילי. נמאס לי לקרוא כל כך הרבה...

begone

New member
הנה הסיכום

אנא, חזור בתשובה - ואלוהים יגן עליך בדיוק כפי שהוא הגן על משפחת שבו, שחזרה בתשובה והתגוררה בהתנחלות איתמר (עד שיום אחד נכנס מחבל הביתה וריסס אותם כאילו אין מחר).

אם תורת האבולוציה היתה כל כך טיפשית

אם תורת האבולוציה הייתה כל כך טיפשית, הדתיים לא היו מדברים עליה השקם וערב. בדיוק כשם שהם לא מנסים לנגח את דת הוודו.

chan

New member
למרות שהיא טפשית

מדברים על האבולוציה ולא על דת הוודו משום שאינכם מאמינים בדת הוודו אלה באבולוציה (אבל אני לא יודע מה מהם יותר הגיוני)

טיפשית? האם אתה בכלל מבין אותה?

הסבר לי בבקשה מה הן הנחות היסוד של תורת האבולוציה.

chan

New member
תרא את המסמך של דוד

בתחילת השירשור ותסביר איפה נמצא ההגיון

תשובה

המסמך שהביא דוד מדבר על היווצרות החיים. נושא זה איננו קשור לאבולוציה. האבולוציה מדברת על איך התפתחו יצורים חיים, ולא איך נוצרו. תשובה לטענותיו של דוד הביא סיברדין וגם אני [עיין בלינק שנתתי בתגובתי enjoy].

למעלה