על האבולוציה

ofir_y

New member
על הטיפשות...

אוקיי יש בן אדם חכם בשם סייברדין [זה כינויו בכל אופן..] שרשם מאמר שבאמת באמת שווה קריאה [קראתי אותו פעמיים שלוש
] ובחלק ממנו הוא עונה בדיוק על הטענה שלך. הנה הוא http://www.hofesh.org.il/articles/god/aboutgod.html#FOURTWO

דוד30

New member
בס"ד. הוא לא עונה . תראה לו את המאמ

המאמר שהבאתי תראה שהוא לו עונה.

ofir_y

New member
דוד אני באמת לא אוהב לרדת לפסים

אישיים, אבל אתה ממש מפגין תשובות של ילד בן 10. במקום לתת תגובה עניינית, אתה אומר לי לתת לסייברדין את המאמר ולראות שהוא לא עונה [החלטת את זה מראש, כמובן] תפסיק עם המאמרים שלך כבר!!! אני עניתי לך על המאמר ובקושי קיבלתי תשובה, אתה רק בא לפה מ פזר 100 קבצים בכל הודעה שלך יש איזה קובץ ו7 לינקים - ותשובות ענייניות אין. אולי תענה לבד הפעם לשם שינוי?

דוד30

New member
בס"ד. אם אתה לא רוצה לשמוע את הצד

השני של המטבע ההפסד כולו שלך לא תקבל מאמרים. אם אתה רוצה לשמוע את האמת ממדען שיודע באמת את התשובות לנושא האבולוציה, יש לי מספר טלפון של מדען הוא מוכן לתת לך תשובות בסבלנות לכל השאלות . . תשאל את המדען צבי ענבל 04-4096486

"המדען" צבי ענבל

ציטוט מאתר "חופש": מיהם המטיפים ל"חזרה בתשובה"? המטיפים הינם חרדים (כמעט תמיד) בעלי שליטה מעולה בדמגוגיה ובעלי יכולת עמידה מול קהל. לעיתים אלו הם חוזרים בתשובה, אשר לאחר ש"גילו את האור" מרגישים חובה להראות אותו גם לחבריהם-לשעבר שנותרו בעולם החילוני. נסיונם של החוזרים בתשובה בעולם החילוני עושה אותם למסוכנים במיוחד, מכיוון שהם מכירים היטב את הקהל שהם פונים אליו. לפעמים מגדיל לעשות המטיף החרדי ומופיע לפני קהל חילוני בלבוש "אזרחי", במקום בלבוש החרדי אותו הוא לובש כרגיל. לכל מטיף יש את התחומים בהם הוא שולט, והקהלים שאליהם הוא פונה: מטיף בעל יכולת להציג טיעונים בצורה פסאודו-מדעית, למשל, יפנה לקהל סטודנטים וצעירים. מטיף אשר מיטיב להופיע בהקשרים דתיים, למשל, יופיע בבתי-כנסת מול קהל מסורתי-דתי. ארגון "ערכים" מעביר קורסים להכשרת "מחזירים בתשובה" במטרה לשפר את יכולתם של המטיפים החרדיים להשפיע על המאזינים ולהתמודד עם שאלות קשות. בסך הכל ישנו מספר לא גדול של מטיפים מקצועיים אשר מופיעים כמעט מדי יום במקומות שונים בכל רחבי הארץ. רשימה חלקית להלן (שימושי כדי להכריע האם מדובר באירוע מסיונרי). אהרן לוי, אורי זוהר, אורי יצחק, איפרגן, אמנון יצחק, בן-ציון מוספי, ג´רלד שרודר, דן כרמון, דניאל סטבסקי הכהן, חיים ציגלר, יוני אליצור, יוסף בן פורת, ינון קלאזן, ליכטמן, מוטי ברגר, מרדכי נויגרשל, משה וינברגר, משה זלדמן, משה קרני, ניסים יגן, עופר לוי, צבי ענבל, ראובן אלבז, רמי לוי, רן רינת, שלום סרברניק, שלמה עופר, שמחה כהן. מי שמאמין בגימטריה, נא להאמין גם בזה: אורי זוהר (435) = עבד שטן. אמנון יצחק (355) = פרעה. מרדכי נויגרשל (873) = שטן שחור. אהרן לוי (302) = ממציא אלילים. יוני אליצור (413) = כופר חוליגן. אורי יצחק (425) = בריון מזיק. (גימטריות משעשעות נוספות תוכל/י למצוא בעצמך בעזרת התוכנה "גים", שניתן להשיג באתר חופש.)

דוד30

New member
אני עניתי בנושא האבולוציה.

אין מה לענות יותר בנושא זה. הבאתי בנושא הדילוגים ראיות נא לתת לי תגובה.

דוד30

New member
הסבר מפורט על ההבדל (הסטטיסטי)

בס"ד על מנת הסר ספק מלב הקוראים, להלן הסבר מפורט על ההבדל (הסטטיסטי) העצום בין ממצאי הדילוגים בספר התורה לבין ממצאי "הדילוגים" בספרים מעשי ידי אדם. הדילוגים של המילה "תורה" בתחילה ובסוף כל חומש, וכן המימצא "יצחק רבין" (שהוא היחיד בדילוג בכל התנ"ך!) המצטלב במילים "רוצח אשר ירצח את", ולידו "יגאל אמיר" וכן מקום הרצח "תל אביב" והתאריך,הם מראים בעליל ומהווים ראיה חותכת לעובדה שהימצאותם באופן מקרי לא תיתכן מבחינה הסתברותית אלא במקרה של 1 לכמה מליון . אם בתורה יש צופן שצופה את העתיד – ברור כי לא יד אדם כתבה אותם. להלן השמות הממליצים שכתובים בספר על הדילוגים הממיד הנוסף . פרופסור ד. קשדן - אוניברסיטת הארוורד פרופסור י. ברנשטיין - אוניברסיטת הארוורד ד"ר עלי מרצבך - ראש המרכז ליעוץ סטטיסטי באוניברסיטת בר אילן, שכתב השתכנעתי כי באמת התגלתה כאן תופעה מיוחדת של הצפנת אינפורמציה בדילוגי אותיות וכו´ מיוחדות בטקסט התורה´´ הסבר לדילוגים http://www.torahcodes.co.il/rev_heb.htm פרק ששי: ניסוי מבוקר יוסף: אתאר לפניך ניסוי שאני עומד לערוך. אקח ספר - למשל, "הכנסת כלה" לעגנון - ואתקתק אותו למחשב. אחר-כך אכין רשימה של 1000 זוגות ביטויים הקשורים מושגית (כמו "החנוכה" ו"חשמונאי"). בשלב הבא אפעיל את התוכנה שלכם על הספר "הכנסת כלה", והמחשב יפיק טבלאות הנקבעות על-ידי הביטויים הללו. אם נצא מתוך הנחה, שהתופעה שאתה מדבר עליה אינה מתוכננת בספר "הכנסת כלה" - האם אתה מצפה להופעת מפגשים "מוצלחים" של זוגות ביטויים בפלט המחשב? דורון: בוודאי! יוסף: אם כך, מה ההבדל בין התרחשות התופעה בספר בראשית ובין התרחשות התופעה בספר "הכנסת כלה"? דורון: להבהרת דברי אשתמש בדוגמה. נתבונן בהגרלה שמשתתפים בה 1000 כרטיסי הגרלה, וכרטיס אחד בלבד זוכה בפרס. לאדם הקונה כרטיס הגרלה אחד יש סיכוי של אחד לאלף לזכות בפרס - בהנחה שההגרלה הוגנת (אקראית) ; כלומר, אדם שיקנה בכל הגרלה כרטיס אחד, יזכה בפרס בממוצע אחת ל1000- הגרלות. אך אם יזכה אותו אדם בפרס ב20- הגרלות מתוך ה1000-, יהיה זה מאורע מאד בלתי צפוי. תוצאה מעין זו תוליך למסקנה, שההנחה דלעיל היתה מוטעית, ושלמעשה היתה כאן קנוניה . ובדרך כלל, תוצאת ניסוי שהסיכוי להתרחשותה צפויה להתרחש בממוצע אחת ל1000- ניסויים. אתה הצעת לערוך סדרה של 1000 ניסויים על הספר "הכנסת כלה", כאשר כל ניסוי יהיה בדיקת המפגשים בין זוג ביטויים הקשורים מושגית (במתכונת שפירטת).

erez zon

New member
תגיד דוד,הסתכלת בקישור שנתתי לך?../images/Emo10.gif

יש לך שם רשימה של 50 מתמטיקאים מהמובילים בעולם שאומרים לך מפורשות שמדובר בשקר וכזב.

דוד30

New member
הם מצאו בספר עבה מלחמה ושלום

הם מצאו בספר עבה מלחמה ושלום מספר קטן של דילוגים. בספר המימד הנוסף יש מאה שמונים דילוגים רק בספר בראשית שהוא ספר דק מאוד וזה ספר ישן שקיים לפחות 10 שנים , מאז מצאו עוד הרבה דילוגים. ברור לי שהם חיפשו בספר מלחמה ושלום את כל הדילוגים שאפשר למצוא בספר, כי זה קל מאוד בסך הכל יש לתת הוראה למחשב הוא מחפש ומצוא מה שיש. וכן צריך לדעת בכדי למצוא בספרים אם יש דילוג שם הספר בהתחלה ובסוף לא צריך הרבה לכתוב , צריך רק לתקתק את המשפטים הראשנים של הספר והמשפטים ההאחרונים. אני מקוה שאני ברור אם לא נא לשאול ואני בשמחה מוכן בלי נדר לענות.

erez zon

New member
אוקי דוד,עכשיו תסביר לי כיצד מוצאים

דילוגים קדושים על ישו?איך זה שלנוצרים יש את "אותה גברת בשינוי אדרת" הנצרות זה הרי בלוף נכון?אם כן,כיצד זה שבתורה שלנו "הקדושה",מופיעים דילוגים על ישו הקדוש?בשם האב האם ורוח הקודש,צא מזה,זה בלוף אחד גדול. 50 פרופסורים למתמטיקה לא מספיקים לך?אל תהיה פתטי.

דוד30

New member
יש כאן אי הבנה . אם אתה רוצה לדעת

מה האמת , אתה צריך לבדוק מה אומרים הפרופסורים. האם אתה יכול להסביר לי מדוע הם קובעים שדילוגים בלוף? אני נתתי הסבר מפורט לנושא הדילוגים ובסוף כתוב כך: כבר בתחילת המאמר הובהר שהסיכוי להימצאותם של דילוגים מקריים בכל ספר או עיתון יומי היא אפשרות קיימת וסבירה ביותר (יותר לא סביר היה אם לא היו נמצאים דילוגים בספרים אחרים כמו ב"מלחמה ושלום" שהם בגדר התפלגות נורמלית מבחינה הסתברותית), אולם הדילוגים בספר בראשית הם בסטייה של יותר מ1 ל10 בחזקת –17 ( מספר בעל 17 אפסים), זה פי מליארדי מיליארדים מהתקן הכי מחמיר- 1 ל1000, שקבעו המתמטיקאים כדי לבחון אמינות ממצא (גם אגב בתחומים אחרים). אני לא כל כך יודע לקרוא אנגלית לכן אני לא יודע מה אומרים הפרופסורים. אם אין משהו שיוכל לתת לי בקיצור מה הם אומרים , אני אולי בלי נדר ישלח את המאמר למי שיוכל להסביר לי על כך.

דוד30

New member
שכחתי לענות בקשר ליש-ו. גם אותו ברא

בורא העולם . הכל נמצא בתורה. לפי היהדות כל השמות של כל האנשים נמצאים בתורה. באתר הידברות שיש שם דילוגים מראים גם את ערפת. בדילוגים.

למעלה