על האבולוציה

אח, דוד, ליצן אומלל שכמוך

הרי אני ואחרים ענינו למאמר הזה ועוד לאלף כמוהו. ברור לי שאתה לא תקרא, אבל בכל זאת: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/claims/complexity.html http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/claims/creation_of_protein.html http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/claims/evolution.html http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/claims/paradox.html

דוד30

New member
בס"ד. אני כתבתי בהודעה האחרונה הסבר

נא לקרוא את ההסבר.

ofir_y

New member
דוד - אתה טיפש.

אתה בא ומפזר טונות של שטויות מתוך הדיסק שכנראה קיבלת מאיזה מחב"ת - "מאמרים שקריים לכל עת". אתה אפילו לא עונה זה הקטע העצוב פה. ושעונים לך - התשובה הכי טובה שלך היא "אתה מתחמק מהשאלה". זה שאין עוד ספר כמו התורה אנחנו יודעים. זה שאין עוד ספר כמו פיטר פן - אנחנו יודעים. זה שמבחינה סטטיסטית [מספר המילים והאותיות בתורה לעומת ספרים אחרים] התורה מובילה ב´דילוגים´ שאפשר לעשות שם, זה לא אומר כלום. אל תשכח שהתורה שונתה הרבה פעמים עד שהיא הגיע לתורה שיש לנו היום. אולי הדורות שלפנינו שינו את התורה ובעצם הם אלה הקדושים? זה טענה שמתעלמת מכל צל של היגיון. איך אתה אוהב להגיד? "תראה לי עוד ספר אחד שמספר על בורא שניגלה אל העם ועשה אותו וניסים ובלה בלה בלה" - וכמובן שמיפה צריך להסיק שהתורה היא אמיתית. אז אני אענה לך: תראה לי עוד ספר אחד שמספר על ילד שאף פעם לא גדל, ועל ארץ לעולם-לא?! תראה לי !! נו אין לך? אז זה אומר שהספר פיטר פן הוא נכון. [אבל כמובן שהתשובה שלך תיהיה "אתה מתחמק מהשאלה" נכון?] אז אני חושב שאני אלך בדרך של ביגון ושל עוד כמה אנשים פה, ואני פשוט אתעלם ממך. וברגע שתתחיל לדבר עם עצמך ולזרוק פה סתם מאמרים והודעות שאף אחד לא רוצה, אתה תנודה מהפורום בסופו של דבר. אז או שתילמד קצת על לוגיקה, קצת מהי עובדה מהי ראיה, מה הוא המדע, וכו´... אולי מישהו פה ירצה לדבר איתך. ביי ביי

דוד30

New member
תשובה לאופיר

קודם תודה על על המחמאה . כתבת: זה שמבחינה סטטיסטית [מספר המילים והאותיות בתורה לעומת ספרים אחרים] התורה מובילה ב´דילוגים´ שאפשר לעשות שם, זה לא אומר כלום. אל תשכח שהתורה שונתה הרבה פעמים עד שהיא הגיע לתורה שיש לנו היום. אולי הדורות שלפנינו שינו את התורה ובעצם הם אלה הקדושים? תשובה: , בספר ישן הממיד הנוסף יש 179 דילוגים רק בספר בראשית , מאז מצאו עוד הרבה דילוגים חדשים. עצם העובדה שיש בספר זה כל כך הרבה דילוגים שאין בספר אחר מראה שלא רק שזה ספר התורה שניתן בהר סיני , אלא שגם יש השגחה פרטית שבורא העולם משגיח שלא יהיו שינוים בספר שהגיע אלינו. ואכן בין ספר התורות שהגיעו מהגולה יש רק שינוי באות אחת בין הספרדים לאשכנזים ושנוי זה לא משפיע על הדילוגים. מצורף קובץ הסבר על הדילוגים.

?

"עצם העובדה שיש בספר זה כל כך הרבה דילוגים שאין בספר אחר" תגיד לי, מי בדיוק ניסה להתחרות עם ספר בראשית? בספר מלחמה ושלום מצאו מספר דילוגים וזהו: לא ניסו למצא יותר.

דוד30

New member
אתה תמים או עושה את עצמך.

ספר מלחמה ושלום הוא ספר עבה . מספר הדילוגים שיש רק בספר בראשית כפי שרואים בספר הממיד הנוסף הוא: מאה שמונים דילוגים. וזה חוץ מהדילוגים שמצאו בתקופה האחרונה. בכדי למצוא דילגים לא צריך לחפש באצבע . צריך רק לתת הוראה למחשב והוא מוצא. אם הם היו יכולים למצוא עוד דילוגים הם היו מביאים.

דוד30

New member
בספר המימד הנוסף . יש בערך מאה

שמונים דילוגים שמוצאים בספר בראשית בלבד. בנושאים שונים. אני לא יכול . אני לא יצלם לך את כל הספר .

דוד30

New member
לא להתחמק מהשאלה אין עוד ספר בעולם

לא להתחמק מהשאלה אין אף ספר בעולם שיש בו כמות של דילוגים כמו בתורה בעובי של ספר התורה. אין . אין ספר שיש בו שם הספר בהתחלה ובסוף ובאמצע שם המחבר 5 פעמים. אין ישבח שמו בורא העולם בכל העולמות כולם. תצעק אין חזק עד שאני ישמע עד אלי.

אתה אומר לי לא להתחמק משאלה

על אבולוציה, ומספר לי על דילוגים בתורה?! בחיי, אם לא היית קיים היה צריך להמציא אותך. אנא ספר לנו איפה אפשר למצוא את רשימת הספרים שנבדקו, ואז נראה אם באמת "אין אף ספר בעולם שיש בו" או שאתה, כרגיל, שוב מקשקש.

דוד30

New member
לא להתחמק מהשאלה על הדילוגים , וגם

כתבת: אתה אומר לי לא להתחמק משאלה על אבולוציה, ומספר לי על דילוגים בתורה?! תשובה: טעות. אני כתבתי כל כך הרבה פעמים . לא להתחמק מהשאלה על הדילוגים , וגם אתה נתת קישורים לדילוגים. כתבת: אנא ספר לנו איפה אפשר למצוא את רשימת הספרים שנבדקו, ואז נראה אם באמת "אין אף ספר בעולם שיש בו" או שאתה, כרגיל, שוב מקשקש. תשובה : בבקשה נא להראות אם תביא ספר כזה שיש בו שם הספר בהתחלה ובסוף בדילוגים ושם המחבר באמצע 5 פעמים אני מוחק את הראיה הזאת מהמחשב שלי.

תקשיב טוב

כי אני אסביר את זה רק פעם אחת. לא בדקת את כל הספרים בעולם, אז אתה לא יודע אם אין באף אחד. אתה רק מנחש. ברור?

דוד30

New member
הסבר מפורט על ההבדל (הסטטיסטי)

בס"ד על מנת הסר ספק מלב הקוראים, להלן הסבר מפורט על ההבדל (הסטטיסטי) העצום בין ממצאי הדילוגים בספר התורה לבין ממצאי "הדילוגים" בספרים מעשי ידי אדם. הדילוגים של המילה "תורה" בתחילה ובסוף כל חומש, וכן המימצא "יצחק רבין" (שהוא היחיד בדילוג בכל התנ"ך!) המצטלב במילים "רוצח אשר ירצח את", ולידו "יגאל אמיר" וכן מקום הרצח "תל אביב" והתאריך,הם מראים בעליל ומהווים ראיה חותכת לעובדה שהימצאותם באופן מקרי לא תיתכן מבחינה הסתברותית אלא במקרה של 1 לכמה מליון . אם בתורה יש צופן שצופה את העתיד – ברור כי לא יד אדם כתבה אותם. להלן השמות הממליצים שכתובים בספר על הדילוגים הממיד הנוסף . פרופסור ד. קשדן - אוניברסיטת הארוורד פרופסור י. ברנשטיין - אוניברסיטת הארוורד ד"ר עלי מרצבך - ראש המרכז ליעוץ סטטיסטי באוניברסיטת בר אילן, שכתב השתכנעתי כי באמת התגלתה כאן תופעה מיוחדת של הצפנת אינפורמציה בדילוגי אותיות וכו´ מיוחדות בטקסט התורה´´ הסבר לדילוגים http://www.torahcodes.co.il/rev_heb.htm פרק ששי: ניסוי מבוקר יוסף: אתאר לפניך ניסוי שאני עומד לערוך. אקח ספר - למשל, "הכנסת כלה" לעגנון - ואתקתק אותו למחשב. אחר-כך אכין רשימה של 1000 זוגות ביטויים הקשורים מושגית (כמו "החנוכה" ו"חשמונאי"). בשלב הבא אפעיל את התוכנה שלכם על הספר "הכנסת כלה", והמחשב יפיק טבלאות הנקבעות על-ידי הביטויים הללו. אם נצא מתוך הנחה, שהתופעה שאתה מדבר עליה אינה מתוכננת בספר "הכנסת כלה" - האם אתה מצפה להופעת מפגשים "מוצלחים" של זוגות ביטויים בפלט המחשב? דורון: בוודאי! יוסף: אם כך, מה ההבדל בין התרחשות התופעה בספר בראשית ובין התרחשות התופעה בספר "הכנסת כלה"? דורון: להבהרת דברי אשתמש בדוגמה. נתבונן בהגרלה שמשתתפים בה 1000 כרטיסי הגרלה, וכרטיס אחד בלבד זוכה בפרס. לאדם הקונה כרטיס הגרלה אחד יש סיכוי של אחד לאלף לזכות בפרס - בהנחה שההגרלה הוגנת (אקראית) ; כלומר, אדם שיקנה בכל הגרלה כרטיס אחד, יזכה בפרס בממוצע אחת ל1000- הגרלות. אך אם יזכה אותו אדם בפרס ב20- הגרלות מתוך ה1000-, יהיה זה מאורע מאד בלתי צפוי. תוצאה מעין זו תוליך למסקנה, שההנחה דלעיל היתה מוטעית, ושלמעשה היתה כאן קנוניה . ובדרך כלל, תוצאת ניסוי שהסיכוי להתרחשותה צפויה להתרחש בממוצע אחת ל1000- ניסויים. אתה הצעת לערוך סדרה של 1000 ניסויים על הספר "הכנסת כלה", כאשר כל ניסוי יהיה בדיקת המפגשים בין זוג ביטויים הקשורים מושגית (במתכונת שפירטת). מצורף קובץ

דוד30

New member
הם מצאו בספר עבה מלחמה ושלום מספר ק

קטן של דילוגים. בספר המימד הנוסף יש מאה שמונים דילוגים רק בספר בראשית שהוא ספר דק מאוד וזה ספר ישן שקיים לפחות 10 שנים , מאז מצאו עוד הרבה דילוגים. ברור לי שהם חיפשו בספר מלחמה ושלום את כל הדילוגים שאפשר למצוא בספר, כי זה קל מאוד בסך הכל יש לתת הוראה למחשב הוא מחפש ומצוא מה שיש. וכן צריך לדעת בכדי למצוא בספרים אם יש דילוג שם הספר בהתחלה ובסוף לא צריך הרבה לכתוב , צריך רק לתקתק את המשפטים הראשנים של הספר והמשפטים ההאחרונים. אני מקוה שאני ברור אם לא נא לשאול ואני בשמחה מוכן בלי נדר לענות.

שאלתי אותך שאלה ועדיין לא ענית

האם מה שכתבתי לך קודם ברור או לא? אם כן, אמור "כן". אם לאו, הסבר מה לדעתך לא נכון.

דוד30

New member
בס"ד. ברור שאין הכוונה שאין ספר בכל

העולם, לא צריך להבין שאני בדקתי את הספרים בכל העולם. אני הייתי צריך לכתוב שמאחר ומי שטוען שהממצאים של הדילוגים לא מרשימים, מביא כמות מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים בתורה בספר הרבה יותר עבה. אני מבין שספר התורה לא נכתב על ידי אדם. ואני מתאר לעצמי שכמות הספרים שימצאו בה כמות דילוגים ששווה לזה שמוצאים בתורה תהיה פחות מספר אחד לאלף ספרים שזה הכמות שמראה שהספר לא מקרי. לדעת האתר שמביא את הדילוגים הכמות היא אחד למליון.

למעלה