********על גניחות ואנחות******

yafit75

New member
חחחחחחחחח בטח הם עושים את זה

עם בגדים,,, לפני שהם הולכים לעבודה,,,, מה קרה? סער? לא יודע לפנק אישה??? תן לה את הזמן שלה,,,, בעדינות,,,, ברכות,,,, בחמימות,,, באיטיות,,, וואואואו על האישה שנכנסת איתך למיטה! בטח היא צועקת: "רחמים,, הצילו,,, עזרו לי,,, "

sahr12

New member
וזה שאיתך???????

קלפים של השחקנים..... כדור ירוק......ואז יש לו אישור...חחחחח אני לא יודע לפנק......אבל לומד..אישתי אומרת שאני משתפר...חחחחחחח

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחח קרוע, סער,,,,

זה שאיתי,, אם הוא לא יפנק אותי (זה היה בהתחלה) הוא לא ייכנס איתי למיטה,,,,, והיום,,, אם הייתי נותנת לו את אשתך,,, היא לא היתה חוזרת אליך,,,,, הפינוקים שלו במיטה (
),,,אח,,, השכנים שלי לא ישנים בלילות,,,, זה מתחיל עם כוס
וממשיך עם
ואז מגיעים ה
וה
כבר בשמים,,מביט בנו וה
שלנו דופק עד ההכוכבים ופתאום אתה מרגיש את ה-
ובסוף בסוף בסוף באה
זה רק ההתחלה,,,,, (איך שאומרים,, על קצה המזלג) יש לך עוד הרבה מה ללמוד,,, ילד

sahr12

New member
בעלך מנגן???איזה סקסי....חחחחחחחח

תהנו ,מפרגן לכם... אני אלמד סימכי עליי....כל דבר גדול מתחיל בצעד אחד קטן.. בעוד כמה שנים אהיה תותח.....חחחחחחחח

sahr12

New member
לא! נשב נדבר,ננהל שיחה....

ואז יצא לנו מאמר יפה ומרגש כמו שכתבת....חחחח האוליי תזדרזי היה לתהליך ההתפשטות.....:)

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחח גמור,, לא תקשיב משהו,

אתה הוא זה שצריך להפשיט אותה,,,, לתת לה הרגשה שהיא חשובה לך,,, שהיא מעניינת אותך,,, שהיא מושכת אותך,,,,, חחחחחחחחחחחח או שהתבלבלת וחשבת שהגעת למפעל,,,, (חחחחחחחחחחח לנהל שיחה,,,, הרגת אותי)

לא חייבים

לכתוב מאמר אבל לנהל שיחה זה כייף לא פחות מהאקט עצמו... השיחה זה חצי זיון האקט זה הזיון... משלימים אחד את השני. גרך אגב גם להתפשט אפשר ל א ט ...

yafit75

New member
קליאוווו כפרה,,,,

נכנסת לעניינים אחותי,,,, סחטאאאאאאאאאאאןןןןןןןןן!! מתה עליך!

sahr12

New member
יש שיר כזה......

"לאט לאט כשנתפשט דברי איתי דברי אמת"

למעלה