********על גניחות ואנחות******

sahr12

New member
********על גניחות ואנחות******

כזוגות נשואים בודאיי מצאנו את עצמנו גונחים ונאנחים לפעמים....חחחחחחחח רוב הפעמים אנו נאנחים עקב משקל המוצרים בסופר...או התשלומים בכרטיס האשראי.. או האוברדראפט....אולם מידי פעם האנחות והגניחות הן של הנאה...חחחחחחח ספרו לנו...הגברים שבנינו..מה זה עושה לנו??? איך אנחנו אוהבים לשמוע??מה אנחנו אוהבים לשמוע??? לנשים שאיתנו...מה דעתכן על גבר גונח????זה עושה לכן צמרמורת??? מחרמן???מה תרצו שנאמר ???חחחחחחחחח.... אלו מילים הן הכי נפוצות??אלו רעשים???צעקות??לחישות?? יאאלה קלילות...:)

נעמי 1

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif מתעבת...

את המילה גניחות... פשוט מתעבת. רק מהמילה... עברה לי האורגזמה... ועל זיקפה... מוטב שלא נדבר בהקשר הזה.

מיכל31

New member
בוא נעשה עסק

אתה תפתור את החידה שלי כן, ההיא משחק ילדים ואני מבטיחה לענות לך איך?

sahr12

New member
בלי תנאים! אני מתאר לי לבד...

איך נשמעת מרוקקית כשהיא נהנית.......חחחחחחחחחחחחח "ווא על סרא דייאלי וואא" "יעביק מולנא" "אאאאאאיייייייייייייי אה קדא!" "אכשבראכ" "אממאמאאאאאאאא דייאלייייייייייייייי"

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סער....שוב עמדת מתחת לחלוני והקשבת?....

מיכל31

New member
גם את מרוקאית ????חחחח

קמתי בבוקר אמרתי לבעלי היקר נו תראה איזה יום יפה איפה הרעמים והברקים???? לא תודה ממי הרעמים שלך על הבוקר בהחלט מספיקים.

sahr12

New member
והילדים לא מתעוררים??חחחחחח

או שאת שמה להם משהו בשוקו קרלו??????????חחחחחחחחחחחחחח

שייכת

New member
עד בלנגנה שומעים...

למה את חושבת שהולך לפאדל כל כך טוב?! בגלל הפיצה??? פחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
לא צריך להחליף ניק :)

ידעתי שאני היחידה שתענה חחחחחחחחח כן...אוהבות לשמוע אתכם. תגידו מה שבא לכם...הכי ספונטני...בלי עכבות...(מי שמדברת חחחחח).

שייכת

New member
זה מפריע לי בריכוז...

וכל פעם שהוא אומר אמא, אני משאירה אותו כשחצי תאוותו בידו! איזו שאלה מעצבנת לצהריים, ראבאקקק!

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחח.......

אימא?????????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה