חחחחחחחח אולי למי שאוהב סאדו מאזו.. או את חמתו...
פ פשוט אישה** New member 30/10/02 #10 לי זה תמיד... גורם לחייך כשאתם נאנחים וגונחים , חחחחחחחחחח....הלקסיקון לא כל כך משתנה , "טוב לך ממי"... "עוד....עוד...יותר מהר" <בטון של החלטה או שאלה זה משתנה> להמשיך .....
לי זה תמיד... גורם לחייך כשאתם נאנחים וגונחים , חחחחחחחחחח....הלקסיקון לא כל כך משתנה , "טוב לך ממי"... "עוד....עוד...יותר מהר" <בטון של החלטה או שאלה זה משתנה> להמשיך .....
פ פשוט אישה** New member 30/10/02 #16 זה אתם אומרים...... חחחחחחחחח....שאלת על הגברים לא ?? אני ... יש לי את כל הלילה חחחחחחחח...... וואלה הזקרת לי יש לי ברית בשעה שלוש
זה אתם אומרים...... חחחחחחחחח....שאלת על הגברים לא ?? אני ... יש לי את כל הלילה חחחחחחחח...... וואלה הזקרת לי יש לי ברית בשעה שלוש
ש שייכת New member 30/10/02 #20 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד בסוף אנטוש את קיימת לאנחות בשבילך...
נ נעמי 1 New member 30/10/02 #24 קיימת... זאת קיימת... שעושה את הקולות... אני נותנת רק את הקונטרה חחחחח אל תוותרי. נעמי
ד דוטי קום New member 30/10/02 #23 לגנוח מהנאה? מפיתום...שאני אגנח מהנאה? בעצם, אני גונחת בהנאה בכל פעם שהוא גונח מכאבים של איזו שפעת. אחחח החיים הטובים.
לגנוח מהנאה? מפיתום...שאני אגנח מהנאה? בעצם, אני גונחת בהנאה בכל פעם שהוא גונח מכאבים של איזו שפעת. אחחח החיים הטובים.
ד דוטי קום New member 30/10/02 #32 עכשיו בא לי ללכת הביתה לפחות שם האזייתים מכינים לי קפה אחרי האוכל.
ד דוטי קום New member 30/10/02 #41 ואני שואלת את עצמי מה הסיכוי שמיד אחרי הקפה שהוא יכין לי הוא פתאום יחלה ויגנח מכאבים? בטח אחד למליון, אבל איזו הנאה צריפה? אה?
ואני שואלת את עצמי מה הסיכוי שמיד אחרי הקפה שהוא יכין לי הוא פתאום יחלה ויגנח מכאבים? בטח אחד למליון, אבל איזו הנאה צריפה? אה?
T tot15 New member 30/10/02 #33 מה קרה גניחות בשעה כזאת ??? מישהו פה מחורמן??? אני דווקה אוהבת שהוא גונח מתה על זה במיוחד שהוא טיפוס שלא אוהב להאנח ולגנוח וזה קורה במקרים מסויימים .....
מה קרה גניחות בשעה כזאת ??? מישהו פה מחורמן??? אני דווקה אוהבת שהוא גונח מתה על זה במיוחד שהוא טיפוס שלא אוהב להאנח ולגנוח וזה קורה במקרים מסויימים .....