חחחחחחחחחח...איזה גנון
תגידו לי...ראש1 פעם אחרונה ששמעתי זה עיתון של ילדים בני 10 לא????????????? מה זה משנה מה ילד בן 10 חושב על בנק הדם בישראל, הרי אנשים יודעים שזה חשוב לתרום דם, ואני לא נתקלתי אפילו פעם אחת שהייתה התרמה (תחנה,בעיר) שלא באו אנשים בכלל. אז באמת שהוויכוח הזה הכי מיותר בעולם, ברגע שמישהו תורם דם בשביל מישהו שהוא מכיר הוא מבין כמה זה חשוב שיהיו מנות דם. ובתכלס הכתבה וכל הנושא הזה הוא באמת כדאי להתבלט, כי דוגרי בכל העולם זה ככה ואין מה לעשות, אנשים גדולים וחכמים החליטו ככה. זה כמו שתגידו למה חלק מחולי האפילפסיה לא מקבלים רשיון נהיגה...ולמה חולי סכרת לא מתגייסים לצבא. אז באמת תפסיקו עם כל השטויות שכתבתם פה...בייחוד טל ואורן. אני לא מכיר את אורן אבל אני יודע ובטוח שהוא נותן הכל בשביל החולים שלו, וממש לא משנה להם מה הגיל מין מוצא והנטיות שלו. אז טל אל תדבר שטויות, מצד שני גם אורן למרות שאתה משתמש בחופש הביטוי יש דברים שצריכים להגיד בצורה מסוימת (פוליטקלי קורקט) וזהו. קיצר אנשים, יש החלטה שהומאים לא תורמים וזהו! עד שימצאו משהו שיוכיח שאין סיכוי גדול לאיידס אצל הומואים זה ישאר ככה. שיהיה לכולם שבוע נפלא!