../images/Emo31.gif ממש לא פייר ו ממש מגעיל מצדך !
מה זה הציניות המגעילה הזו? מה זה בכלל? זו האשמה חסרת שחר ולא הוגנת, וממש לא פיירית !!! באמת נראה לך שאני נותנת כאן ייעוץ רק כדי לקבל עבודה? ולכן אני גם עוזרת בנוגע למזגנים, לבני זכוכית, עיצוב פנים, תוכניות בנין חלונות ממ"ד ותמחור ??? כדי שאולי אולי מישהו מהקוראים יפנה אלי???? נראה לךשאני באמת מתפרנסת על חשבון הפורום הזה? ידוע לך שעמיתי ממש כועסים עלי בכלל התשובות שלי שאני מספקת כאן בחינם????? (אתי, מיכל, איפה אתן?
) אתה הגעת אתמול לפורום, ומודיע לי מה הכוונות שלי? באיזה זכות בכלל??? לכל בר דעת שנמצא כאן בפורום תקופה, זה ברור שאתה טועה, וכל אחד יודע שכוונות שלי הן הגברת המודעות. אבל אם נדמה לך שאני מפרסמת, אז אתה מוזמן לפנות להנהלת האתר או להנהלת הפורומים. אם הם יראו בדברי פרסומת, אני אפסיק לכתוב בפורום. נכון להיום, לפי תקנות תפוז מותר לכתוב בחתימה הכל, כולל טלפון וכתובת אתר, שאצלי במודע הם לא(!!) מופיעים, אפילו הכינוי שלי "פיטנגו4" הוא לא שם החברה שלי. הסיבה לכל זה היא כדי שלא יופיעוי האשמות נלוזות ומגעילות כמו שלך. שטח העניין שלי הוא החוץ. בניגוד להרבה כותבים כאן, אותי זה מעניין הרבה יותר מאשר מיקום המקרר או עיצוב ידיות המטבח. זה בדמי, זה התחביב שלי, זה לשמחתי הפך להיות גם המקצוע שלי. זה חלק ממני. מזווית הראיה שלי אני רואה דברים שאחרים לא, ולכן אני מתייחסת אליהם, ואני אמשיך להתיחס אליהם. אם מישהו לא מעוניין לקרוא - זה פורום חופשי, וירטואלי, והוא רשאי לא לפתוח תכתובות ששמי מופיע עליהם. למען האמת, יש כאן 2 אנשים שאני עצמי לא פותחת הודעות שלהם, וממש לא מזיז לי מה שהם כותבים. (השרשור הזה הוא דוגמה איך הופכים זבוב לפיל) ועכשיו לעיניננו, אתה לא, כי ויתרת, ואתה יוצא דופן, וכבר כתבתי שזה בסדר גמור. זה בסדר לדעתי באמת, בלי שום ציניות. אבל מי שבונה בית, בניגוד לדירה, בד"כ מדמיין את היופי שהוא יראה מהחלון. ולכן, עלות הקמת החדר החיצוני היא חלק מהתקציב שלו. בדיוק כמו דלתות פנים. בדיוק כמו ידיות למטבח. אני עומדת על דברי, שתקציב לפיתוח חוץ חשוב לא פחות מתקציב לפיתוח פנים. בריכה וג'קוזי שהזכרת, לבונה ממוצע זה בכלל מותרות מסוג שניתן לדחיה. מערכת השקיה וקצת ירוק בעיניים - לא. חלק מהבונים מערבים מתכנן נוף בשלב שהבית על הניר, בדיוק כפי שהם מערבים מעצב פנים. ולכן, זה הופך להיות חלק מתקציב. והוא חסר בגילון שלך.