עלות למטר

gmerin

New member
עלות למטר

בטח נושא נדוש, אך לא הצלחתי למצוא פרטים. מהי העלות הממוצעת למטר כיום, ללא כל האבזור?

רשר

Well-known member
מנהל
קניתי היום מטר עם אבזור

האבזור - תפסנית לחגורה האורך 5 מטר היצרן כנראה סיני שמתביש להצהיר על כך המחיר - 7 ש"ח

בינא

Member
בין 1,000 ל-50,000...

תלוי באיזה מטבע מדברים, תלוי מה מכניסים במטר, בעיקר תלוי במה שמכניסים לכם במטר...

bel1bel

New member
העלות הממוצעת

ללא שגעונות מיוחדים היא עדיין 4000 ש"ח למטר, יש לי קבצי אקסל עם עלויות מסודרות של כמה חברים שבנו בזמן האחרון, אם תחלק את העלות במטרים הבנויים מקבלים בערך 4000 או 4500 למטר. ככלל אצבע (וזה נראה לי מה שאתה מחפש) ה 1000$ למטר עדיין עובד. זו דעתי, תיכף יחלקו עליה....

ZVOR

New member
יש אפשרות שתעלה את הקבצים ?

סתם כדי לקבל סדרי גודל

gmerin

New member
לא קיבלתי את הקובץ

אני מאוד מעונין בEXCEL הזה, את יכול לשלוח.להעלות אותו? תודה, גיא

bel1bel

New member
חברים מצטער על העיכוב (יום מטורף),הנה הקובץ

מדובר בבית של 160 מטר, לא במרכז הארץ, בלי שיגעונות, אבל גם בלי "התכלבות". וכן, זה כולל אדריכל, לא כולל אגרות, בינינו,לא באמת מרגישים אותם...(בשלבים). לפי דעתי, מי שהחישובים האלה יוצאים לו גבוליים מבחינת התקציב שלא ייכנס לפרוייקט כזה. מי שיוכל להתמודד עם הוצאות בלתי צפויות של 15% מהסה"כ - אור ירוק,שיהיה בהצלחה. באופן כללי אני חושב שזה עיתוי מצויין לבנייה עצמית,המיתון הזה שבפתח רק עוזר, הנחות שונות ומשונות...ובאופן כללי בימי מיתון המזומן הוא המלך.

bel1bel

New member
איך זה בדיוק קשור לעלות בנייה ?

מה עם בריכה ? גקוזי'? סאונה ? מערת קולנוע ביתי כולל מקרן? גריל גז של וובר ? שולחן ביליארד ? פינג פונג? בידה בשירותים ??? סתם.... גינה לא קשורה לדעתי לעלות בנייה,וגם לא הכרחית בשלב הראשון,

פיטנגו4

New member
אז ויתרת ../images/Emo13.gif

וזה בסדר גמור, לחלוטין, אבל רוב האנשים דוקא רוצים לראות ירוק קרוב לעת הכניסה ולא שנתיים אח"כ, ולכן זה קשור לתקציב הבניה לא פחות מאשר דלתות פנים.

bel1bel

New member
טוב הבנתי כבר שאת אשת מקצוע מהתחום

זה רשום לך בחתימה, את מנסה לקבל גם מהפורום הזה עבודה,(זה לדעתי לא בסדר - את לא אובייקטיבית) אבל, איך אפשר בכלל להשוות בין דלתות פנים לגינה ?????????? הבחור שאל על עלות בנייה ? את רוצה להכניס את סעיף הגינה כחלק מהעלות למטר ? רוב האנשים דווקא רוצים לראות בפלזמה....מה הקשר ? את עוסקת בתחום ומנסה להכניס את סעיף הגינה כחלק הכרחי ובלתי נפרד מהבנייה, ובזה להצדיק הוצאה של עשרות אלפי שקלים עם הכניסה לבית ????? אז זהו שלא, אני מעדיף לתכנן גינה בתוך שנה שנתיים בלי כל הלחץ (לא רק כלכלי) בשלב הכניסה. רוב האנשים מעדיפים....הרגת אותי.... את יודעת, ויתרתי גם על בריכה...למרות ש"אני מעדיף".

פיטנגו4

New member
../images/Emo31.gif ממש לא פייר ו ממש מגעיל מצדך !

מה זה הציניות המגעילה הזו? מה זה בכלל? זו האשמה חסרת שחר ולא הוגנת, וממש לא פיירית !!! באמת נראה לך שאני נותנת כאן ייעוץ רק כדי לקבל עבודה? ולכן אני גם עוזרת בנוגע למזגנים, לבני זכוכית, עיצוב פנים, תוכניות בנין חלונות ממ"ד ותמחור ??? כדי שאולי אולי מישהו מהקוראים יפנה אלי???? נראה לךשאני באמת מתפרנסת על חשבון הפורום הזה? ידוע לך שעמיתי ממש כועסים עלי בכלל התשובות שלי שאני מספקת כאן בחינם????? (אתי, מיכל, איפה אתן?
) אתה הגעת אתמול לפורום, ומודיע לי מה הכוונות שלי? באיזה זכות בכלל??? לכל בר דעת שנמצא כאן בפורום תקופה, זה ברור שאתה טועה, וכל אחד יודע שכוונות שלי הן הגברת המודעות. אבל אם נדמה לך שאני מפרסמת, אז אתה מוזמן לפנות להנהלת האתר או להנהלת הפורומים. אם הם יראו בדברי פרסומת, אני אפסיק לכתוב בפורום. נכון להיום, לפי תקנות תפוז מותר לכתוב בחתימה הכל, כולל טלפון וכתובת אתר, שאצלי במודע הם לא(!!) מופיעים, אפילו הכינוי שלי "פיטנגו4" הוא לא שם החברה שלי. הסיבה לכל זה היא כדי שלא יופיעוי האשמות נלוזות ומגעילות כמו שלך. שטח העניין שלי הוא החוץ. בניגוד להרבה כותבים כאן, אותי זה מעניין הרבה יותר מאשר מיקום המקרר או עיצוב ידיות המטבח. זה בדמי, זה התחביב שלי, זה לשמחתי הפך להיות גם המקצוע שלי. זה חלק ממני. מזווית הראיה שלי אני רואה דברים שאחרים לא, ולכן אני מתייחסת אליהם, ואני אמשיך להתיחס אליהם. אם מישהו לא מעוניין לקרוא - זה פורום חופשי, וירטואלי, והוא רשאי לא לפתוח תכתובות ששמי מופיע עליהם. למען האמת, יש כאן 2 אנשים שאני עצמי לא פותחת הודעות שלהם, וממש לא מזיז לי מה שהם כותבים. (השרשור הזה הוא דוגמה איך הופכים זבוב לפיל) ועכשיו לעיניננו, אתה לא, כי ויתרת, ואתה יוצא דופן, וכבר כתבתי שזה בסדר גמור. זה בסדר לדעתי באמת, בלי שום ציניות. אבל מי שבונה בית, בניגוד לדירה, בד"כ מדמיין את היופי שהוא יראה מהחלון. ולכן, עלות הקמת החדר החיצוני היא חלק מהתקציב שלו. בדיוק כמו דלתות פנים. בדיוק כמו ידיות למטבח. אני עומדת על דברי, שתקציב לפיתוח חוץ חשוב לא פחות מתקציב לפיתוח פנים. בריכה וג'קוזי שהזכרת, לבונה ממוצע זה בכלל מותרות מסוג שניתן לדחיה. מערכת השקיה וקצת ירוק בעיניים - לא. חלק מהבונים מערבים מתכנן נוף בשלב שהבית על הניר, בדיוק כפי שהם מערבים מעצב פנים. ולכן, זה הופך להיות חלק מתקציב. והוא חסר בגילון שלך.

bel1bel

New member
מצטער

מצטער שהגעתי אתמול לפורום ואין לי פה פז"ם... מצטער שאני חושב שאת נותנת כאן ייעוץ גם כדי להשלים הכנסה, מצטער ש 80% מהמגיבים כאן הם בעלי עניין. מצטער, לא התכוונתי לפגוע,באמת. סופ"ש נעים, ארוחת שישי בפתח.

פיטנגו4

New member
../images/Emo13.gif

ההתנצלות התקבלה סלחתי. "קפצתי" כי זו באמת האשמת שווא, והעובדות בשטח (דפדף אחורה בפורום) מוכיחות אחרת, שחור על גבי מסך. אני ב 20%
בתיאבון
גם אצלנו הריחות עולים מהמטבח ...שב"ש

זהבה נ

New member
באמת לא נחוץ גינה אם זה במקום דלת

מדוע כל כך נפגעת פיטנגו ???? כי חברים חדשים בפורום פתאום כותבים לך את האמת מותר להם להביע את דעתם בלי שתתנפלי עליהם ??? באמת זה גם מאוד ולא מקצועי להשוות את תמחור דלתות בית לתמחור הגינה ומה חשוב בכלל הרצונות של אדם כאשר הוא בונה ותקציבו מתוכננן ולעתים גם מוגבל או דחוק, לצערנו אכן גינה זה כלל לא מפריע או חובה להכין בטרם נכנסים לבית חדש אם אפשר מכינים גינה ואם לא וחייבים להיכנס אז ניתן ואפשרי בהחלט להיכנס לבית ללא גינה, כי לעתים העיקר זה לעבור ולגור בבית גם אם לא מספיקים להכין גינה . מספיק לעתים להתחיל ולעבור לבית החדש רק עם כמה עציצים או אדניות פורחות במחיר של הרבה פחות מכמה עשרות אלפי שקלים שנחוצים בשלבים הלללו מאוד כיוונים אחרים. זה מה שנקרא חשוב ולא דחוף כי יותר חשוב לבנות ולהכין את מה שדחוף ומה לעשות שגינה זה לא אותו הדבר בסדר העדיפויות.

למעלה