עכשיו לתת

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifתתפלאי...:p

אנוכי לרצות חברת עט.....*_* זה מיושן..וזה עושה עבודה לדוורים..^_^ אז אממ כן אני רוצה..^________^

אנבלייי

New member
6 שעות.

הייתי בחתונה הזאת פאקינג 6 שעות. 6!!! ב4 השעות הראשונות היה נחמד, הסתובבתי בחצאית הטוטו בירוקה והמדהימה שלי (^.^) אכלתי מתאבנים ודיברתי עם איזה איש חמוד בן 27
והשתכרתי עם אחותי
אבל מה
זה הקטע בחתונות!! יש שם כלמיני קוקטיילים כחולים ודברים >< זה היה נורא מצחיק. ואז הייתה החופה(היה משעשע D:) ואכלנו ושתינו, ורקדנו וזה -___-" והיו מלא זקנים חביבים שרקדו מוזר D: ^____^ ואמא שלי רקדה|מתה| באמת שניסיתי לא להסתכל
ואז פשוט לכל דבר נהיה טעם של קוקטיילים כחולים ובריזרים בטעם אננס ואבטיח, וזה הפסיק להיות משעשע, וכבר לא הבדלתי בין הראש, הקיבה והתחת שלי XP וזהו^.^ ועוד יש לי היום מסיבה|מתה| ואני צריכה ללכת לקלף תפוחיי אדמה. ביי.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

היה רב מזמר? חתונה של סיוון וארז?
אם היינו באות חתונה זה פשוט פריקי..!:X מה לבשת? עם מי הסתובבת? איך את קשורה?
*מתחרפנת*

o0Invisible0o

New member
אבל זה היה באותו מקום, אותו יום,

אותה שעה. כבר קיוויתי!XD
נמנ. טוב זה עדיין משעשע.

כל אוהבות העברי לידר../images/Emo96.gif

אתן מבינות לעמוק את השירים שלו? הוא כותב ממש יפה ולפעמים קשה להבין את המשמעות של השיר
(או שזו רק אני?) אתן יכולות להסביר לי את השיר "להבין את המים"?(בבקשה,בבקשה^^)

פשוט טלפתיה

בדיוק קראתי את השיר בשירונט ואל הנבתי אותו גם..אז גלגול..? הגרוש?.. חע! תעמי יו אר סוו גודד!

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מי מתגעגע?

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifיא*.*

אני אנסה להיות כמה שיותר בפורוםD:

למעלה