עכשיו זה רשמי.

וואו..אין לי מילים.סופסוף הוא מדבר!

אני בהלם..הכי אהבתי את הקטע שהוא ייבש את גדי סוקניק. מצויין. בכל מקרה, תקשורת עויינת.

lil d

New member
מסכים איתך לחלוטין

ותצאו מהראש הזה שהוא כבר נכנס לכלא ל 20 שנה. מישהו באמת יודע מה היה ומה לא?

הוא זכאי

אבל כרגע הוא חשוד באונס. ואם בית המשפט ירשיע אותו, הוא יהיה אנס, עד אז, הוא סבבה

lil d

New member
אמנם לא בטוח שהוא זכאי

אבל לפחות תנו לבנאדם צ'אנס לדבר. זה לא בעיה לשפוט אותו בלי לתת לו לדבר. בסוף הוא ימות משברון לב. כמו דדו.

duduamar

New member
../images/Emo45.gif

ממש שותים לו את הדם... מה שמרגיז אותי זה שממש נדמה (אני מקווה שרק נדמה) שמרגע שהוא צעק על סוקניק כל מה שעשו בערוץ 2 זה להקרין בלופ את ראש הממשלה אומר שהוא צריך להתפטר. לא מספיק פעם אחת? לאן נעלם "חף מפשע עד שהוכחה אשמתו" ? אם הוא אשם - סבבה, זרקו אותו לכלא. אולי יש אמת בכך שהוא צריך להתפטר ולנהל את המשפט כאזרח ולא כנשיא, אבל מכאן ועד מה שעושים לו המרחק גדול.

אולמרט מדבר,הא?

הוא בעצמו אמור להתפטר ולעזוב ליבשת אחרת. חתיכת גועל. איכס, גם כשהיה ראש עיריית ירושלים לא סבלו אותו כמעט כולם. איך הפלצן הזה הפך לראש ממשלהההההההה...בושה!

מיטללל

New member
מסכימה לגמרי

יצא לי לדבר על הנושא עם כמה וכמה אנשים בימים האחרונים בנושא, זה נראה כי רובנו ככולנו כבר מאמינים באיזשהו מקום שהוא אשם, מאמינים שהוא אשם, לפני שהוא נמצא במשפט אשם, לפני שאפילו המשפט התחיל זה מבחינתי אומר הכל. יש בעלי תפקידים במדינה הזו שהוגדרו לקבוע אם כרגע הוא יוכל להישאר בתפקידו או לא. יש בעלי תפקידים במדינה הזו שהוגדרו כדי לקבוע אם הוא צריך לעמוד במשפט או לא. יש בעלי תפקידים במדינה הזו שהוגדרו כדי לקבוע מי ימצא אשם במשפט ומי לא. 'המלחמה' הזו צריכה להתנהל בטלווזייה? את מי זה מקדם? עם מי זה עושה חסד? כל ההתנהלות הזו, של כל הצדדים, בזויה ומקולקלת. זה שוב נראה כמו איזה מרתון של כוכב נולד (רק עם פחות רייטינג) מזל שלא מבקשים לשלוח sms כדי לקבוע אם או אשם או לא... אההה. עשו סקר קהל. ואם הוא לא אשם? ואם הוא אשם - שכחו שיש לו משפחה? חברים? אנשים שעכשיו עובר עליהם גיהנום? ואיך ה"נאשמת" מרגישה? זה מסייע לה במשהו?... מן הסתם צריכים לדווח על דברים שכאלה אבל לא בעוצמה הזו לא שזה מרגיש כמו מופע בידור זול ולא שמוצצים את הדם של מישהו, לפני שהוכחה אשמתו.

duduamar

New member
הדיווח והסיקור רצויים

ואפילו מחוייבים במדינה דמוקרטית. אבל דחילק - שלפחות ינסו לשחק אותה אובייקטיבים... הם פשוט בגלוי ובבוטות חורצים את דינו ומתבטאים בסובייקטיביות גמורה. ככה לא צריך להתנהל ערוץ ראשי כמו ערוץ 2.

מיטללל

New member
מסכימה גם עם זה

אפילו כתבתי- 'מן הסתם צריכים לדווח על דברים שכאלה אבל לא בעוצמה הזו לא שזה מרגיש כמו מופע בידור זול ולא שמוצצים את הדם של מישהו, לפני שהוכחה אשמתו.'

duduamar

New member
בנוסף -

אני חושב שאבי ביטר צריך לקבל את פרס ישראל הקרוב. (נראה אותך מסכימה עם זה
)

אני חושב שנהיה עניין

בעיקר בגלל שהוא התעקש להמשיך ולשאת בתפקידו. מה שדיי קומם את דעת הציבור.

duduamar

New member
זה לא מצדיק את מה שכתבתי.

שיהיה עניין, שידברו רק על זה, אבל שידברו בצורה אתית והוגנת.

azaria

New member
לא משנה אם אשם או זכאי. עליו להתפטר

מעצם היותו חשוד. בגלל הסתירה בין המצב בו נתון האיש לבין רוממות המעמד של התפקיד אותו הוא נושא. לא ראוי שיהיה כתוב "משפטו של הנשיא", או ראש הממשלה חשוד ב..." וכדומה. מבחן ההיפוך פועל כאן יופי. האם נשמע לכם הגיוני למנות מישהו לתפקיד נשיא בזמן שמתנהלת נגדו חקירה מן הסוג הזה? אז למה נראה לכם בסדר ש "אדם שמתנהלת נגדו חקירה מן הסוג הזה" ימשיך לשבת בתפקיד הזה? ובאמת שאני לא יודע, וגם לא ממש משנה לי אם הוא אשם או זכאי, לחלוטין או במקצת. כבר לפני כמה חודשים כשהפרשה התחילה - היה עליו לפנות את משרת הנשיא מפני כבודו של המושג הזה. כדי שלא ידבק כל פגם במוסד הנשיאות ודרכו גם במדינה ובפרצופה בעיני כל העולם.

אני לא מאמין לכלום!

את אותו הדבר עשו לרפול והוא יצא זכאי,לאביגדור קהלני והוא יצא זכאי,ליעקב נאמן והוא יצא זכאי.שפכו להם את הדם ממש כמו שעושים עכשיו לנשיא והם יצאו זכאים.הבנאדם נאשם,לא הורשע!עוד לא היה משפט,הכל באוויר וכבר שופכים לו את הדם.אם יימצא אשם,שיירקב בכלא הוא פושע אבל עכשיו,הוא חף מפשע לחלוטין!שירדו ממנו כבר..

../images/Emo45.gif

זה מה שבדיוק אמרתי. ברור שהתקשורת חגגה עליו, אבל ידוע שעורבים לא חגים איפה שאין נבלה...

למעלה