איך אתה מדבר דבר ראשון!
בלי קשר רגע לעניין הנשיא, למה לדבר בשפה לא נקייה בפורומים? אי אפשר ישר להפיל על הנשיא את העובדה המוגמרת שהוא אנס, אין שום הוכחות שהוא אנס, המתלוננות שומרות על החשאיות שלהן, אני לא מחסידי הנשיא ולא מקורב שלו ואין לי שום קשר אליו. אך צריך לומר את האמת איך ייתכן שאפילו לא היה משפט, וכבר התקשורת קובעת שקצב הוא מפלצת, צריך להאמין למתלוננות ששומרות על החשאיות, הנאשם היום שהוא הנשיא, הוא אפילו לא יודע מי המתלוננות, ואתה הכותב בפורום תניח לנפשו קצת של הנשיא, הוא מספיק נמצא חצי שנה בלחץ הזה של האשמה באונס, אני מבין את קצב, זה מאוד מפוצץ כל אדם, אפילו אדם שהוא לא עצבני בכלל, אך כשמפילים עליו אשמת אונס ומעשים מגונים, חנינות לא כשרות, קשרים עם ארגוני פשיעה וכו', אי אפשר לצפות שהוא לא יכעס ויתפרץ, טוב עשה שהוא נכנס בגדי סוקניק והוכיח אותו וכמעט סילק אותו מהמשכן, יש פה דבר חמור, התקשורת שופטת בלי בית משפט, מאמינים למתלוננות חסויות, ואפילו אין להם עדים רק עורכת דין שלהם הבראשי הזאת שהיא אוטומטית מגינה על א' הזאת, בגלל שקצב לא קיבל אותם לעבוד בבית הנשיא, אז הנשים הללו הפילו על קצב אונס. אני קיויתי שקצב יסיים את כהונתו בכבוד, ולא עם העוגמת נפש שנעשתה לו, עד לפני חצי שנה קיויתי שייצא בכבוד. אתם זוכרים את מה שעשו לשר לשעבר יצחק מרדכי לפני 7 שנים? גם אז היו נשים לא הגונות שהעזו להפיל על יצחק מרדכי אשמת אונס ומעשים מגונים שהוא לא ביצע אותם בתקשורת בלי לחשוב ולהרהר פרסמו פרטי פרטים והציגו את איציק מרדכי לפתע כחלאת המין האנושי משפחתו השנייה בעקבות זאת התפרקה, אחרי שנה, שנתיים, או שלוש בערך, אחרי שבחודו של קול בעת הפסיקה המשפטית ברוב של 2 נגד, ורק אחת בעד, שבסוף מרדכי לא נידון למאסר רק לקלון, אך אחרי מספר שנים חזרו המתלוננות מהאשמות נגדו, אך הקלון נשאר בו, למרות שלא עשה דבר, שניים מהם חזרו. למה המתלוננות הללו לא קיבלו עונש? לעליל עלילת דם על אדם מסויים במצח נחושה ללא מצפון ורחמים, ורק אחרי שנשפך דמו, פתאום משנים את הגרסה, והשקרניות הללו יצאו נקיות מעלילתם השקרית, למה לא מיצו איתם את הדין? אני מקווה שהנשים השקרניות הללו יענשו על מעשיהם המחפירים, וגם המתלוננות השקרניות של הזמן האחרון.