עכשיו זה רשמי.

duduamar

New member
א' ....

סטופ! במעריב NRG פרסמו בטעות תמונה שלה בלי הטשטוש לפני איזה חודש חודשיים...

אוקיי,אבל למה עדיין היא מתהלכת ככה?

עם טשטוש... למה לא חושפים אותה? נותנים לה לדבר?...למה?

מורני !

New member
למה לחשוף אותה?

למה היא צריכה למצוא את פניה על העיתון?? מה היא עשתה רע?

מורני !

New member
מה שמעצבן בכל המצב הזה

זה שכל עוד הוא בנבצרות הוא עדיין בתפקידו, ולכן זכאי לחסינות, ולכן לא ניתן לתבוע אותו ולכן לא ניתן לדעת אם הוא אשם או לא. אני לא ראיתי דבר מכל מה שרשום בשרשור, לא הנאום שלו ולא הריב עם ערוץ 2, אבל מה שאני כן יודעת, שאם אחרי חצי שנה הוחלט להאשים אותו באונס, סימן שיש דברים בגו. אם היועץ לא היה משתכנע שיש פה משהו מתחת לפני השטח הוא היה בוחר בלא להעמיד לדין, ושבית משפט יחליט סופית אם הוא אשם או לא. בחיי שאני אכבד את ההחלטה של בית משפט. אבל בנתיים? שיוותר על החסינות שלו אם הוא כל כך בטוח בצדקתו. דבר נוסף שמעצבן, זו ההתלהמות השבוע של החכים נגדו - שתפקיד הנשיא יישאר טהור, שהוא לכלך את הנשיאות במדינת ישראל - מי לעזזל הם חושבים שהם? הם לא נוהגים להסתכל במראה? העיקר הם מצביעים עליו - זה שהם חשודים במרמה, בשוחד ובכל אלפי הדברים שחברי הכנסת שלנו חשודים בהם לא אומר שהם לכלכו את מוסד הכנסת?

עזבו אותו בשקט ../images/Emo104.gif

כבוד נשיא המדינה הוא גם אזרח לכול דבר, כלומר, חף מפשע עד שהוכחה אשמתו. בין אם הוא אשם או לא אשם זו לא הנקודה. הנקודה היא שהתקשורת וכן, בעיקר ערוץ 2 שפכו את דמו, כל פעם שהם מדברים על הנשיא הם שוכחים להזכיר שהוא עדיין בחקירה ועדיין לא הואשם כשאומרים שהתקשורת יכולה לקבור או להציל אדם זה נכון. קחו לדוגמא את פרשת רמון, כל הזמן הזכירו את מעמדו כחף מפשע והוא עדיין בהליכי חקירה ואילו אצל הנשיא ממש לא. בקשר לראש הממשלה, הוא פשוט צבוע ומגעיל, עם זה מה שהוא חושב שצריך להעשות, להתפטר לאלתר, שקודם כול הוא יעשה זאת, כל היפי נפש שמשחקים אותה שזה לא בכבוד שנשיא מדינת ישראל חשוד בפלילים יכהן, אז סבבה שגם הם יתפטרו והראשון יהיה ראש הממשלה, ובעקבותו רוב ממשלת ישראל שכמו שכולנו רואים כול יום נמצאים בחקירות . אבל העתקשורת בוחרת למה לתת נתח וסיקור רחב ביותר בחדשות ולמה נתח קטן מאוד אם בכלל. טוב חפרתי , אבל זאת דעתי. מלאך לבן

dor111

New member
פיספסתי את הנאום....

הגעתי אתמול מאוחר הביתה, והיום ראיתי רק קטעים קצרים באינטרנט מתוך הנאום. יש מקום שאפשר לראות בו את הנאום המלא ללא עריכה? מישהו הקליט בטעות?

חח " מואשם "

זו מילה מטעה ביותר הרבה אנשים טועים לחשוב שמי "שמואשם" הוא בעצם אשם אך זו טעות מואשם זה ביטוי, מילה, זהו. כל שוטר אידיוט שעוצר אדם תמיד ברחוב יכול להחליט שהוא מאשים אותו בשוד/אונס/הצתה או כל דבר אחר... סו פאקינג וואט?!!? שוטר אידיוט ואיזה פוץ מהפרקליטות מאשימים. זה הכל ? אבל התקשורת כבר קבעה פסק דין וגזר דין , שלא לדבר על הביזיון שחברי הכנסת נונתים יד לשפלות הזאת כי כל אחד ואחד מהם כולל התקשורת יודעים הייטב את חזקת החפות שבחוק : " אדם הוא חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו " ממש מבזה שחברי כנסת מנצלים את המצב לאינטרסים פוליטיים כדי לזכות באהדה או לשמוח לאיד ולדאוג לאינטרסים של הקידום שלהם וערוצי התקשורת מנצלים את המצב כדי לעשות סקופים ולהעלות את הרייטינג וכל זה על חשבון אדם חף מפשע. זוכרים? הוא כרגע חף מפשע!!!!! איזה מין מדינה זו שבה אדם הנחקר במשטרה ישר מועלה על המוקד? מה אנחנו במהפכה הצרפתית או בעזה? מיום ליום אני פשוט משתאה לנוכח הטימטום והקריסה של החברה הישראלית, אנחנו שמים לעצמיינו מקלות בגלגלים ומוליכים את עצמיינו לאבדון. .

למעלה