עכשיו זה רשמי.

סתם נפלו דווקא על קצב.

למה על רבין ז"ל לא אמרו כלום? למה על עייזר ז"ל לא לכלכו בתשקורת? למה את שמעון פרס שיהיה בריא מניחים לנפשו?

../images/Emo45.gif

היה אפשר לראות אתמול בכל אתרי החדשות את התמונות ש"בחרו" לשים מהנאום שלו. דווקא את אלו שמוציאות אותו חולה נפש ועצבני. התקשורת היא הרוע ולדעתי צריך להעיף את קצב, להוציא צו איסור פרסום על הפרשה ושיסגרו את העניין. אנחנו צריכים לקבל דיווח רק על פסק הדין.

אלא אם כן

העורבים הם אלה שגורמים לנבלה להיות נבלה.... (לא הצלחתי לנסח את זה אחרת
)

danaDIN25

New member
פשוט בושה כשרואים את הנאום מחדש

דבריו על נשיא המדינה שלנו הביאו תחושות של בושה, חרפה, גועל ותמונה אמיתית למדי של מצב המדינה שלנו היום. הדברים שהוא אמר גם הוכיחו עד כמה צריך פשוט לקום, להגיע לירושלים ולהכריח את הממשלה להדיח אותו במיידי. יש לנו מדינה לכונן ואין לנו זמן לפלרטוטים למעשי הפשע של מר קצב. עם כל הכבוד, יש במדינה הזאת מספיק דברים לדאוג להם - מילדים מוכים קשישים מורעבים, מים מזוהמים, בנייה בלתי חוקית שמסקנת את חייהם של תושבים, פערים חברתיים, חוסר הערכה והשקעה במערכת החינוך. בן אדם כזה אינו דוגמא וכבר אינו יהווה דוגמא לעולם. שילך הביתה ויטפל בעניינים שלו עם אשתו, משפחתו, בריאותו - שנראה מאד לא טוב, ואת הפשעים בהם הוא חשוד. שיתן לנו לקיים את המדינה שלנו בלעדיו. זה הכל.

אדו73

New member
ואני שואל, אם הוא היה אשכנזי

היה אותו להט לגמור את הבן אדם? (ואני אשכנזי אז בבקשה על תטיפו לי), עם יד על הלב, אם היה מדובר בפרס, וייצמן ז"ל, או דיין ז"ל (שהיה חרמן לא קטן), האם היה אותו להט לבזות את הבן אדם עוד לפני שמישהו הרשיע אותו?, לא מבין, ממתי כתב אישום הופך להרשעה? ואם כן אז למה לבזבז זמן על משפט? בואו נתלה אותו. אני לא יודע מה היה שם, אנס או לא אנס, אני יודע שמגיעה לאדם הזכות להגן על עצמו וגם אני יודע שבמדינה שלנו קנוניות מיניות כדי לחסל אנשים הן לא דבר כל כך נדיר, מניח שהיה שם משהו שיצא מכל פרופורציה והפך לקרדום לחפור בו לאנשים עם אינטרסים. אוי לאנשים ששופכים את דמו, אם יתברר שהוא זכאי כולכם בגדר רוצחים, אוי לה לח"כ זהבה גלאון שקוראת לו כבר אנס, שתעשה קודם חצי ממה שהאדם הזה עשה למען המדינה ושאז אולי תעז לפתוח את הפה, איפה כל היפי נפש שצורחים בכל בימה שרק ניתנת להם שאסור לחסל מחבלים כי יש להם הזכות למשפט?? למפוצצי האוטובוסים ולרוצחי ההמונים הם קוראים לתת זכות למשפט תוך סיכון רבים אחרים, הם אף מוכנים להיכנס לכלא כדי להגן על זכות זו (ראה טלי פחימה) ואילו למי ששירת את המדינה עשרות שנים הם לא מוכנים לתת הזדמנות להוכיח את חפותו?? מה עובר עליכם?

beniNC

New member
איזה שקרן מניאק

ערוץ 2 החזיר לו על כל הנאום שלו , הראו שכולו שקרן , כל מילה שלו שקר

אדם 777

New member
להוריד אותו מחמת הספק זה לא הוגן

צריך להשאיר אותו על כנו ולתת לו להלחם על חפותו. אולי זו עלילת שוא? ואח``כ תבואו ותגידו סליחה טעינו? ומה יהיה על הימים שאין להחזירם?

לא צריך להרוג...

לא משנה מי מאמין במה. מה שמשנה, הוא שכרגע אי אפשר אפילו לשפוט את הנשיא. ואז הוא בכל זאת ישאר זכאי..

duduamar

New member
זה לא נכון

הנשיא לא מתכוון להאחז בחסינות שלו. הוא הודיע כבר שלאחר השימוע, אם יוחלט אכן להגיש כתב אישום - רק אז הוא יתפטר. עד אז אין שום דבר שמאלץ אותו (מבחינה חוקית ולא מוסרית) להתפטר. אם יוחלט להגיש כתב אישום - הוא ישפט גם ישפט, והאמת (אני מקווה) תצא לאור.

veredvered

New member
לא יודעת אם זה ראוי לרשום פה...אבל

כנסי לגוגל ותרשמי "א קצב" ויהיו לך תשובות

למעלה