ואני שואל, אם הוא היה אשכנזי
היה אותו להט לגמור את הבן אדם? (ואני אשכנזי אז בבקשה על תטיפו לי), עם יד על הלב, אם היה מדובר בפרס, וייצמן ז"ל, או דיין ז"ל (שהיה חרמן לא קטן), האם היה אותו להט לבזות את הבן אדם עוד לפני שמישהו הרשיע אותו?, לא מבין, ממתי כתב אישום הופך להרשעה? ואם כן אז למה לבזבז זמן על משפט? בואו נתלה אותו. אני לא יודע מה היה שם, אנס או לא אנס, אני יודע שמגיעה לאדם הזכות להגן על עצמו וגם אני יודע שבמדינה שלנו קנוניות מיניות כדי לחסל אנשים הן לא דבר כל כך נדיר, מניח שהיה שם משהו שיצא מכל פרופורציה והפך לקרדום לחפור בו לאנשים עם אינטרסים. אוי לאנשים ששופכים את דמו, אם יתברר שהוא זכאי כולכם בגדר רוצחים, אוי לה לח"כ זהבה גלאון שקוראת לו כבר אנס, שתעשה קודם חצי ממה שהאדם הזה עשה למען המדינה ושאז אולי תעז לפתוח את הפה, איפה כל היפי נפש שצורחים בכל בימה שרק ניתנת להם שאסור לחסל מחבלים כי יש להם הזכות למשפט?? למפוצצי האוטובוסים ולרוצחי ההמונים הם קוראים לתת זכות למשפט תוך סיכון רבים אחרים, הם אף מוכנים להיכנס לכלא כדי להגן על זכות זו (ראה טלי פחימה) ואילו למי ששירת את המדינה עשרות שנים הם לא מוכנים לתת הזדמנות להוכיח את חפותו?? מה עובר עליכם?