עכשיו אני כועס

La Gamba

New member
אני לא קובע

אני לא יודע, השאלה היא, האם מותר לי להגיד שמותר, ולשים את דברי בפי הרב הראשי? השאלה היא לא למה עשו אותו בשבת, אלא למה שיקרו? (ואני לא יודע עד כמה זה נכון...)

Moledet972

New member
לא. כי היה אפשר לא לפנות, ואז אף

אחד לא היה נפצע. אפשר היה גם להגיע להסכם, כמו שרצה משה זר.

Moledet972

New member
לידיעתך - כדי לפנות מבנה בלתי חוקי

צריך אישור של בית משפט.

EverMan

New member
לידיעתך - אפשר גם אישור של שר כלשהו

לא חייבים אישור בית משפט. מה עוד שזה לא בשטח ישראל , אז זה לא כל כך קובע.

yoavl1

New member
הנה דוגמה מצויינת לדמגוגיה שלך.

הרי גם להכניס אנס לכלא מצריך אישור בית משפט.... תראה לי בית משפט שלא ייאשר לפנות מבנה בלתי חוקי!! אתה עושה צחוק מבידור או מה?

Moledet972

New member
תגובה...

תראה - מה שאני אמרתי כבר מההתחלה זה שצריך לאשר את המאחז. ממילא זו בסך הכל חווה חקלאית, אז בכלל אסור לפנות אותה, שכן היא לא מיועדת למגורים, מלבד בעל החווה ומשפחתו. במדינתנו, יש לערוך משפט. כדי להכניס אנס לכלא צריך אישור מבית משפט. מה, לא ידעת? המשטרה לא יכולה סתם להכניס אדם לכלא. - יש למשל דיון בבג"צ בקרוב בנוגע לגבעת אסף. עד אז אסור לפנות את המאחז.

בולשיט!

מה זאת אומרת "אז בכלל אסור לפנות אותה"?? א. גם חווה חקלאית מותר לפנות - עובדה: חלק מהמשפחה שלי עלה לשטח בנגב, היה חסר להם בסה"כ אישור אחד ולמרות זאת פינו אותם! ב. זו לא חווה חקלאית רגילה! חווה חקלאית לא מצריכה שמירה מצד צה"ל וכוחות הביטחון! חווה חקלאית מצריכה מאות אישורים (לפחות 6-7 שנים לוקח להשיג אותם)! חווה חלקאית לא יושבת באמצע שטח עויין! חווה חקלאית היא למטרת חקלאות לא תפישת שטח!!! ולא, לא צריך לעשות שום משפט ע"מ לפנות, אלא אם כן הבעלים עותרים לביהמ"ש!!! זה כמו שיש אפשרות לעצור כל אדם למעצר מנהלי, בגלל זה יש חוק ורשויות שאוכפות אותו! אם רואים מבנה בלתי חוקי אז קודם כל מפנים אותו! אם יש מידע שמישהו הולך לרצוח מישהי אז קודם כל עוצרים אותו! אם רואים מישהו אונס איזו בחורה, אז קודם כל עוצרים אותו! לא מחכים שהאונם יגמר ואז הולכים להביא צו/שופט, קודם כל עוצרים!!! מונעים!!!

למעלה