עיר הנוער בחיפה!!

tygger

New member
יש אפשרות לקטנוע.

עדיף לפי דעתי על מוניות ולא יקר.
 

tygger

New member
../images/Emo4.gif מסוכן?

אז מה עדיף? אוטובום
 

tygger

New member
ללכת ברגל?!? ../images/Emo2.gif

השתגעת ??!!?? את לא יודעת שאפשר להדרס? או להרמס על ידי פרה משוטטת (היא לא חייבת ללכת על ארבע ולעשות מו...) אפשר להיות קרוב מדי לאיזה תיק/ילקוט/ארגז שיתפוצץ, וגם את עלולה ללכת קרוב לאוטובוס... את עלולה למעוד על המדרכה בגלל בור או סלילה לא תקינה וליפול ולשבור את הראש, יכולים לבוא מתנקשים מקולומביה ויתבלבלו באיזה פועל זר במקום פידל קסטרו (הם יצאו לפני הרבה זמן אז הם לא מעודכנים), ואת תתפסי באמצע... לא לא, ללכת ברגל זה מסוכן מאוד.
 
לא רוצה ללכת ברגל?

תקנה ריקשה,או כרכרה,או גמל (מסמנים אותם עכשיו בנגב עם מחזירי אור כדי שלא יגרמו לתאונות,אז זה נשמע לי די בטוח) אל תגידו לא ידענו! בברכת יום טוב (קמתי לא מזמן) וסופ"ש נעים פצפצ
 

tygger

New member
גמל נשמע מעניין.

אבל כבר יש לי אופנוע. אז למה לי גמל?
 

MAX D

New member
אני לא מרשה

לך לעשות וורום וורום כרגע... אתה תעיר את כל השכונה...
 

MAX D

New member
אולי אפילו נוטה לכיוון

באאאבאאאאאאאאאם באאאאבאאאאאאאאאאאאם
 
אה-הא ../images/Emo123.gif

לא,למען האמת ישנתי בצהריים אז התעוררתי ממש מזמן,היום לא עבדתי-אבל מחר כן אז עוד מעט אני צריכה ללכת לישון,אז שלא יהיה רעש של אופנועים מבחוץ טוב?! (או של גמלים..)
 
למעלה