שמע אני לא רשמתי עד כאן
דברים שלא התבססו על עובדות: 1) דביל ואימפוטנט- זה השם שלך מבחינתי, אתה המצאת לי שם ואני לך. 2) חסר דעה עצמית- "ואם אביב ירצה לקרוא לך בשם אחר, אז נקרא לך בשם אחר" לקוח מהודעה שלך. 3) חסר שכל/טיפש- אתה מנסה לרשום לאנשים משפטים שלא נראה לי שאתה מבין אותם (זה כמו שתשאל מה הקשר במשפט "אני טקסט פוליטי, YEAH"). אז ככה- אני אסביר לך כמה דברים בקשר לחשיבה הגיונית, בסעיפים שלא יהיה לך קשה מדי, אתה מוזמן לשאול שאלות בסוף: א) לי אין שום בעיה עם הקהילה ההומוסקסואלית- אני פשוט לא אוהב את הרוח המיותרת שאתם עושים (מצעד הגאווה, "מגיע לנו,מגיע לנו"). ב) אני אמרתי לך שתקרא את השירשור לפני שאתה מגיב וכנראה אתה לא קולט מה הולך בשירשור- אתה הגעת יום אחרי שהבחורה התנצלה בשירשור ותקפת אותה שהיא תתנצל (לא רלוונטי) אחר כך אתה עוד רושם בשירשור אחר ומשבח את בלגאנים על בקשתה להתנצלות ואפילו לא ידעת מה היה תוכן ההודעה הראשונה. ג) אני לא מזמין אותך לבית קפה גם אם זה היה תלוי בחיים שלי- עד עכשיו כל מה שהראת מעצמך הוא "אני הומו" (שוב בלי כוונה להעליב) "אני יודע הכול" "מה שאני/אביב נגיד קדוש" ו-"תראו אותי איזה כלי אני". אתה מסוג האנשים שלא הייתי פותח איתם בשיחה אחרי שלום, יש לך טון של מתנשא ואין לך עך מה, תתחיל לרדת מהעץ הגבוה שלך כי אתה לא מעל כולם. אתה עוד לא מבקר איכות הכתיבה של הפורומים שתבקר את הכתיבה של טיגר או כל אחד אחר בפורום. ד) אם אתא כל כך גאה בזה שאתה הומו- תהנה, למה אתה עושה מזה דבר כזה גדול? ניתן לך כבוד גדול יותר? לא! ניתן לך לעשות מה שאתה רוצה? לא! אתה כמו כל בנאדם אחר- עם נטיה מינית שונה, לא כזה BIG DEAL... ה) מה הקשר למזל אריה? ו) מה הקשר למלצר? ז) היית מת... ח) לא מעניין אותי מה אתה כותב בשאר הפורומים, באיזה פורומים ובכמה פורומים. אני מתעניין ביושבי הפורומים שאני משתתף בהם- אתה הגעת לפה, אם לא שמת לב לרוב החדשים רושמים ברוך הבא- אתה גם את זה לא קיבלת בגלל הפניה הראשונה שלך שלא היתה רלוונטית ונראת כאילו היא באה כדי לסכסך. ט) אני לא מתכוון להעליב פה אף אחד- אני רושם את דעתי, מעניין שעד כה בשירשורים הקודמים חברי הפורום הסכימו איתי עד שהכנסת את אביב גולן וגם הוא עם איום פטתי ביותר. אני מקווה שהבהרתי את עצמי ואני מקווה שתתחיל להרגיע את צורת הדיבור שלך ודרך ההתיחסות שלך לנושאים פה בפורום. שוב אם יש לך שאלות/לא הבנת מה שכתבתי תשאל... בהצלחה!