עיר הנוער בחיפה!!

עיר הנוער בחיפה!!

היום בלכשת גיוס ראיתי שלט אבל אני לא זוכרת מה כתוב שם.. יש לכם אולי פרטים על זה
ממה שהבנתי זה הולך להיות ממש מגניב..

tygger

New member
הגיע הזמן שהם יחזירו את זה

סוף כל סוף. אבל אני אגב זוכר שזה היה חינם...

Chen Kuki

New member
חפיף על 10 שקל ../images/Emo22.gif

שווה את העובדה שעיר הנוער חוזרת...

למה אין מצעד האהבה בחיפה

אני מזה מבואס למה אין פה כלום? יא אללה אני ואביבוש שלי כבר משתגעים אולי ניקח את עצמנו לתל אביב ובכלל נעזוב את העיר או אולי נארגן מצעד אהבה פה בחיפה? MAD X בא לך לארגן איתנו את המצעד? אני אוהב אופנוענים

סיפור חיים מרתק

סמי הסנאי (מתוך "סרט על סמאי הסנאי ")גדל עם חתלתולים,כי אמא שלו עזבה את הבית (עבדה במובינג בניו-יורק?).. בכולופן,הוא חי עם החתולים וכשהגיע לבגרות הוא ממש לא הסתדר בחיים בגלל שלא חונך כסנאי (אחד מרגעי השיא-בניית קן במיקסר). אז אל תזלזל ..! נ.ב. אביב שלך פנוי לט"ו באב הבא?

ווא איזה אמא כלה!

מובינג בניו יורק? עליה עשו את הספר? ומה האבא עשה? מכירות בקניונים? ט"ו באב הבא??!!! את בונה עליו לטווח ארוך, אה?

MAX D

New member
מצטער מותק אבל אני

לא מסתובב עם אנשים חסרי דעה עצמית, ללא שכל, חסרי כבוד מינימלי לעצמם וטיפשים ביסודם. לא נורא דביל ואימפוטנט, תעבוד קצת על עצמך ותחזור אלי... אהההה, ואם חשבת שאני אתעצבן- פחחחחחחח... התבדת שוב. אם אתה רוצה יש לי איזה חציל שיכול לספק אותך גם מינית וגם אינטלקטואלית, אם מתאים לך פנה אלי במסרים ואני אסדר לך דייט...

../images/Emo99.gifMAD X...

קודם כל עצם זה שאתה פונה אלי בלשון "מותק", אצלנו בקהילה זה אומר על דבר אחד ברור... אין לי דיעה עצמית? אוי למה אתה מעליב אותי ככה? אני חש את הדמעות מתחילות לצוץ בזויות עיני. אני חסר דיעה עצמית? אני חסר שכל? אז מה אם אני ממלצר מה זה קשור? ואז מה אם אני מזל אריה? ואז מה אם אני כותב בפורומים של תפוז? מה כל זה קשור לאינטיליגנציה שלי? עוד משהו..אימפוטנט? אני?! תשאל את אביב
ומה זה בכלל חציל? אה, אתה מזמין אותי לבית קפה? למרות ההודעה שכולה העלבות והאשמות, ההצעה עדיין עומדת בעינה- אני מזמין אותך ל
שלי ואביב אני אדבר איתו על זה ואולי הוא יכעס בהתחלה אבל אני לא יכול לשלוט ביצריי, אני רוצה לדעת שאני לא מפסיד פה את אהבת חיי אוהב אותך MAD X!

בל בל

New member
היי היי היי! יפה ומגניב

אין לי בעיה אם אתה רוצה לבגוד באביב אבל MAX D הוא שלי!!!

MAX D

New member
שמע אני לא רשמתי עד כאן

דברים שלא התבססו על עובדות: 1) דביל ואימפוטנט- זה השם שלך מבחינתי, אתה המצאת לי שם ואני לך. 2) חסר דעה עצמית- "ואם אביב ירצה לקרוא לך בשם אחר, אז נקרא לך בשם אחר" לקוח מהודעה שלך. 3) חסר שכל/טיפש- אתה מנסה לרשום לאנשים משפטים שלא נראה לי שאתה מבין אותם (זה כמו שתשאל מה הקשר במשפט "אני טקסט פוליטי, YEAH"). אז ככה- אני אסביר לך כמה דברים בקשר לחשיבה הגיונית, בסעיפים שלא יהיה לך קשה מדי, אתה מוזמן לשאול שאלות בסוף: א) לי אין שום בעיה עם הקהילה ההומוסקסואלית- אני פשוט לא אוהב את הרוח המיותרת שאתם עושים (מצעד הגאווה, "מגיע לנו,מגיע לנו"). ב) אני אמרתי לך שתקרא את השירשור לפני שאתה מגיב וכנראה אתה לא קולט מה הולך בשירשור- אתה הגעת יום אחרי שהבחורה התנצלה בשירשור ותקפת אותה שהיא תתנצל (לא רלוונטי) אחר כך אתה עוד רושם בשירשור אחר ומשבח את בלגאנים על בקשתה להתנצלות ואפילו לא ידעת מה היה תוכן ההודעה הראשונה. ג) אני לא מזמין אותך לבית קפה גם אם זה היה תלוי בחיים שלי- עד עכשיו כל מה שהראת מעצמך הוא "אני הומו" (שוב בלי כוונה להעליב) "אני יודע הכול" "מה שאני/אביב נגיד קדוש" ו-"תראו אותי איזה כלי אני". אתה מסוג האנשים שלא הייתי פותח איתם בשיחה אחרי שלום, יש לך טון של מתנשא ואין לך עך מה, תתחיל לרדת מהעץ הגבוה שלך כי אתה לא מעל כולם. אתה עוד לא מבקר איכות הכתיבה של הפורומים שתבקר את הכתיבה של טיגר או כל אחד אחר בפורום. ד) אם אתא כל כך גאה בזה שאתה הומו- תהנה, למה אתה עושה מזה דבר כזה גדול? ניתן לך כבוד גדול יותר? לא! ניתן לך לעשות מה שאתה רוצה? לא! אתה כמו כל בנאדם אחר- עם נטיה מינית שונה, לא כזה BIG DEAL... ה) מה הקשר למזל אריה? ו) מה הקשר למלצר? ז) היית מת... ח) לא מעניין אותי מה אתה כותב בשאר הפורומים, באיזה פורומים ובכמה פורומים. אני מתעניין ביושבי הפורומים שאני משתתף בהם- אתה הגעת לפה, אם לא שמת לב לרוב החדשים רושמים ברוך הבא- אתה גם את זה לא קיבלת בגלל הפניה הראשונה שלך שלא היתה רלוונטית ונראת כאילו היא באה כדי לסכסך. ט) אני לא מתכוון להעליב פה אף אחד- אני רושם את דעתי, מעניין שעד כה בשירשורים הקודמים חברי הפורום הסכימו איתי עד שהכנסת את אביב גולן וגם הוא עם איום פטתי ביותר. אני מקווה שהבהרתי את עצמי ואני מקווה שתתחיל להרגיע את צורת הדיבור שלך ודרך ההתיחסות שלך לנושאים פה בפורום. שוב אם יש לך שאלות/לא הבנת מה שכתבתי תשאל... בהצלחה!

המממממ

"אם אביב ירצה לקרוא לך בשם אחר, נקרא לך בשם אחר" - זה מתוך כבוד לחבר שלי לידיעתך, בשיר "אני טקסט פוליטי" מוזכרת המילה YEAH. זה חלק מהווי החיים של כולנו ואני אזכיר את זה מתי שאני רוצה, למרות שזו לא מילה חילונית.אז מה אם הרצל או אבן שושן לא הביאו את המילה הזאת,זה אומר שאין לה משמעות? מה, זה אומר שאני מדבר מילים בלי שאני מבין על מה? בקשר לבחורה, אמרתי לה להתנצל כי לא משנה כמה זמן עבר, יחס כזה כמו שבלבלי אותו נתנה, זה לא לעניין. ככה לא מדברים לאנשים. ואני לא רק הומו! אני גם נמרוד! וחוץ מלהיות הומו אני יודע גם מה זה למלצר! ואיך ההרגשה כשיש עגיל בלשון! ואיך זה להיות במזל אריה! ואני מזמין אותך לבית קפה עלי! תודה שזאת הסיבה שפסלת אותי ללכת אתך לאכול. אוברדראפט זו אחת הבעיות הנפוצות והמטרידות שיש לכולנו לאחרונה. ואני לא מתנשא ואני לא על אף עץ גבוה, לא זוכר את עצמי עולה אי פעם על עץ. תסביר למה התכוונת בזה ואביב יאיים כמה שבא לו, כי הוא התעצבן ממה שכתבת לי. זהו

למעלה