עיר הנוער בחיפה!!

MAX D

New member
פשששששש....

אני רואה שגם בהבנת הנקרא יש לך בעיה: 1) "אם אביב ירצה..."- זה לא כבוד, זה לקקנות או שאתה עושה מה שהוא אומר לך, אל תנסה לסובב את זה לכבוד כי כבוד זה לא. 2) המילה YEAH בהקשר לשיר באה בתור מילה חסרה שלא נמצא לה תחליף- בהקשר שלך זה היה לרשום מילה באוויר כמו "פיל ורוד..." וכל שאר השטויות שרשמנו אנוכי וטיגר אליך... 3) אם הבחורה התנצלה ואתה מגיע אחרי ההתנצלות ואומר לה להתנצל זה לא רלוונטי. 4) אם אתה מנסה לרשום פה קו"ח (קורות חיים) בשביל עצמך זה לא מעניין, את עובדת "אני הומו וגאה בזה קלטנו, מה הקשר שרשמת שחוץ מז אתה יודע איך למלצר וכו'- אתה קשור לאדמה? אתה נראה לי מרחף בגלקסיה שונה לגמרי שסובבת סביבך... תתעורר!!! 5) קפה אני פוסל ולא מעניין אותי מי משלם- אני לא צריך שישלמו עלי אני מסתדר לבד, אבל אני רואה משניה לשניה שאתה לא מחובר... עם בנאדם כמו שאתה מציג את עצמך אין לי על מה לדבר- נרקיסיזם וחסר יכולת הבנה מינימלית. 6) אתה כל פעם רושם בסיגנון אני...ואני...ואני... זה עץ מאוד גבוה או במילים אחרות נרקיסיזם. 7) ואביב לא יאיים כמה שבא לו- אנחנו כולנו פה מדברים ברמה מסויימת, איומים יסתימו כו שהיה בשירשור הקירייתיות, הבחורה שם התחילה בקללות אז קטלו אותה עד שימחק השירשור... גם איומי זה לא מקובל- אם אתה רוצה קח על עצמך את האיומים אבל תהיה בסקנת חסימה על התנהגות לא הולמת בפורום, מתאים לך? יופי... לא מתאים? סלמאת...

tygger

New member
../images/Emo4.gif טוב אז יש לי מספר דברים.

אני משתדל לא להגיב היות ואני לא רוצה להכנס לכל הנושא הזה היות ואני חושב שזה הגיע לרמות אישיות שלפי דעתי על קצה גבול הסובלנות שלי. ואני ממש מנסה להיות פה סובלני. נזרקו פה הערות מכל מיני כיוונים גם בקטעים שלא קשורים לכלום ואם הייתי חושב לרגע על זה או מתעמק בזה אז הייתי חושב שאולי אפילו יש לנו איזה טרול פה שמנסה בסך הכל לחרחר מריבה. אבל עברתי טיפה על דברים אחרים ואני מניח שזה הלך הרוח שלך ואולי משהו פה הרגיז אותך. אני לא עומד להכנס כאן בינכם היות ואני ממש לא בראש שלי להיות גננת של אף אחד פה ולא אף אחת. מקסימום דיקטטור. אני מציע לך אבל וגם לאביב לקרוא את תקנון הפורום ומשהו שנכתב מזמן ואני חושב שהוא במקום גם היום היות ויש להיסטוריה נטיה לחזור על עצמה. ובנימה פשוטה ביותר. אביב לא יאיים כמה שבא לו היות וזה מבחינתי לא מקובל כשמישהו נכנס לפה ומתחיל באיומים. פה זה לא שוק. בא לו לאיים אז שיצא ויצעק ברחובות או שיקח רגיעון. יש דרך לומר דברים ולנהל דיון. אפילו אחד בגבולות האלה שיש פה...

בבקשה לקרוא

דיי כבר!!!! נמאס! תראו מה קרה משרשור נחמד על עיר הנוער שחזרה אלינו שוב! מה זה כל השטויות האלה? מילא אם זאת היתה שיחה חביבה בין חברים שבמקרה התגלגלה ככה, אבל זאת שיחה מכוערת מלאה בירידות מגעילות אחד על השני שכל המטרה שלה היא להעליב. מה קרה לפורום הזה? פעם היה טוב פה, עכשיו על כל מילה שמוציאים מהפה צריך לחשוב מיליון פעם כי אולי היא לא תמצא חן בעייני מישהו ואולי למישהו מתחשק דווקא היום לריב איתך. זה לא כיף! זה לא כיף בכלל! אין לי כוח לנקוב בשמות כדי שלא יגידו שאני תומך של צד מסוים אבל מי שמתחיל את המריבות בזמן האחרון יודע טוב מאוד מי הוא ואני מבקש ממנו בכל צורה של בקשה שיפסיק, זה סתם מזהם את הפורום. פעם היינו רבים וטובים, הפורום הזה היה מקום שאליו כל אחד יכל להצטרף ולכל שאלה היה ניתן מענה, היום כבר רוב החברה הקבועים לא פה בגלל שהם כבר לא מוצאים בפורום הזה מקום טוב להיות בו וגם חדשים לא ממש נשארים הרבה זמן. חבל.

אוקיי..

עמדו לי דמעות בעיניים בעת קריאת הודעת MAD X וטייגר ושל זה שמתחתיי, אמנם הוא אנונימי אבל משקל הודעתו זהה לשאר ההודעות. אם פגעתי במישהו אני מתנצל, ככה אני מדבר, עכשיו אני מבין למה אנשים יורקים לפעמים לכיווני עדיין לא הבנתי את הקטע עם העץ ומה זה נקריסיזם (קשור לנרקיס?) ומישהו פה אמר שאביב לא קיים, אני מזמין אותו לבית שלי לפגוש גם אותי וגם את אביב על כוס פטל וקראתי את התקנון של הפורום והרגשתי שאני חוזר לטירונות (טייגר- אביב שאל אם יש מדים לפורום) והדפסתי עותק גם לאביב אנחנו נשתדל למלא את ההוראות כי אנחנו מאוד מפחדים עכשיו,אחרי שגילינו שיש הוראות מחמירות כאלה, עוד יהיה לנו ריתוק (אבל אם זה יהיה ריתוק של שנינו ביחד אז לא נורא)

MAX D

New member
ניסיתי-

ניסיתי נחמד ופחות נחמד להסביר את עצמי ואת רוח הפורום... נכון לכרגע טיגר הוא מנהל הפורום ואם תאהב את זה או לא- הכללים שהוא קבע הם הכללים בפורום. אם לא מתאים לך- אף אחד לא מכריח אותך להישאר. ציניות בקשר לזה לא תפעל. בכל אופן אני הרמתי ידיים- אני לא אנסה להסביר לך כלום. אם תהיה לך שאלה בפורום- אני אענה. אם לי תהיה שאלה- אל תענה. תודה ושלום.

tygger

New member
הממ...

לא חשבתי על מדים עדיין. יש בעיה כי אני מעדיף את ביגוד האופנוע רוב הזמן. ההוראות מחמירות רק מי שלא יודע לשים גבול ללשונו בזמן. ובקשר לשאר ההודעה...

MAX D

New member
אם אתה יכול

אז אני אישית חשבתי על משהו כזה
מתאים לי (כולל סוג האופנוע)...

מזמין את כולם ואותי לא?

ה- MAX הזה אפילו חשוב לך יותר ממני. אביב תיזהר ממנו! תראה מה הוא עשה לי! אל תתקשר אלי גם אם "תיזכר" מי אני! אל תפנה אלי גם במסרים, אני לא אענה.

אחרי שככה אתה מתנהג אלי

אתה מנסה לשאול אותי שאלות על מי שאתה מסתובב איתו ובטח בגללו לא שמעתי ממך כב חודשיים? ממך לא הייתי מצפה לכזה דבר. קודם היית שונה.

MAX D

New member
לפי מה שרשום על ההזמנה

הכרטיסים במקום. אפשרי לבדוק גם בגרבר או בג'נק (הרבה פעמים מוכרים שם כרטיסיר להופעות).

אני לא..

יוצאת יותר למקומות הומי אדם מאז שקרעתי את הנעל ביום הסטודנט
יום טוב ותשמרו על עצמכם אנשים,מסוכן שם בחוץ

MAX D

New member
../images/Emo12.gif איך קרעת את הנעל

זה באמת דורש מיומנות...

בקלי קלות ../images/Emo9.gif

ואז הייתי חייבת לקנות שם נעל בהפקעה (משהו מקש ?!),כי ללכת יחפה ולהתחבר לטבע זה לא הקטע שלי

אני ונהגי מוניות..סיפור ארוך../images/Emo11.gif

בחיפה אני מבזבזת כסף על מוניות יותר מהשכר לימוד השנתי,נראה לי..די לגזל! <מבקשת מחברי הפורום שיעשו מגבית למימון מכונית>

למעלה