עירעורים / את"א

LIL20

New member
עירעורים / את"א

אני רוצה לערער על עבודה והתאריך האחרון הוא מחר, האם האונ' סגורה? ואם לא-הרי יש חופש-כדאי ללכת לשם במיוחד כדי לשים את העבודה בתא של המתרגל? דבר שני- אני ממש מבולבלת- איך אמורים להגיש ערעור? לצרף דף ולרשום שם מה לדעתי הבעיה וכמה נק' אני חושבת שמגיע לי (נראה לי שזו חוצפה לשמה..)? או שאני יכולה פשוט לשים את העבודה ולרשום בצד באילו חלקים אני חושבת שלא ניתן לי הציון הראוי? ובכלל, אני בכלל לא בטוחה עד כמה כדאי לי לערער עם יעלו לי בסופו של דבר 5 נק' או מקסימום 10- הרי זה שולי לגמרי בציון הסופי ומן הסתם יש הגבלה על כמות הערעורים ... איזו התלבטות....

גם אני רוצה לערער על עבודה

אבל לא זכור לי שיש הגבלת זמן על זה. מה יקרה אם תגישי ערעור ביום שני? לדעתי שווה לשלוח מייל למתרגל/ת ולראות אם אפשר להגיש ביום שני

LIL20

New member
מה אני אמורה לרשום בערעור?

לפרט בדף נפרד את כל המקומות בהם אני חושבת שמגיע לי ניקוד נוסף? או פשוט לשים לו את העבודה בתא ולמרקר את המקומות המתאימים- מתוך הנחה שהוא יבין? עד כמה "רשמי" זה אמור להיות.? אגב, לפני שלושה (!) ימים שלחתי למתרגל מייל והוא (בנדיבותו הרבה) החליט כנראה שלא שווה לענות לי....

ממרומי סמסטר א' של שנה א'..אני יכולה להמליץ

רק לעשות את זה הכי ברור שאפשר, שיבין את הנקודה. את יכולה להשאיר לו את זה בתא וכעבור שבוע לשלוח מייל מה קורה עם זה. אם הוא לא יענה, אז לפרסם בוירטואל שאלה מתי שעות הקבלה ובמקרה הכי גרוע לפנות למרצה. שוב, זה רק רעיונות שלי (זה מה שאעשה אם המתרגלת המעצבנת שלנו תתעלם ממני)

למעלה