עירה בירה

dweck2k

New member
15-16 אוגוסט

15.8: כהן את מושון סגול 59 וג'וני הקטן לוס כפרוס פלד ואורטגה קוואמי והחלבות 16.8 קו-X GOT NO SHAME ביט69 קיובן בי MAN ALIVE BETZEFER

נשמע מצויין! =]

murzik3591

New member
זה גם הסדר של העליה../images/Emo35.gif

שנדע מתי לבוא ומתי ללכת

שאקית

New member
מה נסגר איתכם?

לא מבינה מה ההתלהבות, נשמע כמו כל מסיבה בזמן האחרון שקוואמי השתחל אליה, לא כמו פסטיבל שייצג ארוע מרכזי להיפ הופ בארץ, שאירח כלכל הרבה מטובי וגדולי ה'סצנה'. חוצמזה ששנה שעברה בחיפה לעייני מעט אנשים, היה בערך כמעט אותו מספר מופיעים (אם לא יותר..) והיתה התאכזבות מחוסר אמנים אז השנה בתל אביב על אחת כמה וכמה.

kombinaizer

New member
יש בזה משהו ../images/Emo45.gif

לעומת השנים הקודמות, היה יותר שמח :\

bigm2

New member
לא כזה מלהיב

מופיעים מצויינים, אבל לעומת שנים קודמות שהייתה רשימה ענקית של מופיעים שבאו לעשות שמח - זה אכזבה. לא משו ששווה לנסוע עד תל אביב בשבילו.

כן אבל...

לעשות מרתון מופיעים זה ממש לא פרקטי מהרבה בחינות. ולדעתי עדיף 5 הופעות טובות, מאשר 15 הופעות בנוניות עד גרועות שביניהן יש את אותן 5 הופעות טובות, שיקבלו מקסימום 2-3 שירים פאר הופעה וזה לא מתאים.

da^Lord

New member
איפה ימי עיר הבירה של פעם?

אלה שיאגה ו/או הרבעיה הפותחת היו מארגנים, אלו היו ארועים שאסור היה להחמיץ. וכאן עם כל הכבוד חוץ קוואמי חסרים אנשים כמו סילברדון,סאבלימינל,צ'ולו,נימי,אפילו פישי (שאני לא מאמין שיש הופעה שהוא לא נדחף אליה)

murzik3591

New member
אמיר אל תחיה בעבר

אני מאמין שמי שרוצה להראות נוכחות יעלה. מי שלא יעלה הם אלה שהבמה הזאת כבר קטנה להם(וזה בסדר גמור פשוט לא היו כאלה פעם) ואלה שגדלו במובן אחר.

kombinaizer

New member
אתה בתור אמן צריך להבין יותר מכל

שלא כל אמן שבא לו, יכול לעלות לבמה. אין צורך להאשים את האמנים...

volatile

New member
זה ברור אבל זה לא מה שהוא אמר

מה שהוא אמר וזה נכון. שאין כזה דבר במה קטנה מדי בשביל אמן (במיוחד במדינת ישראל שהיא מדינה קטנה ומעט אמנים יכולים למלא איצטדיונים בדחיפות גבוהה). אמן צריך למקסס את החשיפה לחומרים שלו, זה מהאספקט העסקי. מהאספקט המקצועי, אומן שלא מופיע בחיים לא יהיה טוב בהופעות לא משנה איך הוא נשמע באולפן. מהצד האישי זה אמן עצלן/לא מקדיש את כולו לזה.

ק ר ח

New member
כמה שאני לא מסכים איתך

פעם הרב (עשרות הרכבים שהיו פעם) באו כי היה הייפ(ע"ע "סיבוב הפרס" של קנדוג)..... אנשים רצו לעשות כסף,קופה,תהילה,מכה,קש על ההיפ הופ ולך היה שווה ליסוע אולי אז לת"א כי יש המון "ראפרים" שרוצים לעשות קצת שקלים(חלקם עשו וכולנו פה ראינו מה בתכלס יצא מזה) ודווקא היום-כשמופיעים 5 הרכבים שקורעים את התחת כל אחד בדרכו,בשביל ההיפ הופ בארץ,הכי שווה ליסוע לת"א בשביל זה כי היום אני יודע שכל אחד מהרשימה הזו לא עושה את זה בשביל כסף,קופה,תהילה,מכה,קש על ההיפ הופ אלא עושה את זה נטו למען ההיפ הופ,אבל עזוב,אל תבוא,אל תיסע,תכלס לא מגיע לך לשמוע אותם.

bigm2

New member
אה טוב אם לא מגיע לי אז אני לא אסע..

מי כבר בא לעשות קופה וכסף בפסטיבל הבירה של לפני 3\4 שנים? נו באמת, עשה לי טובה, הם הביאו איזה עשרים אמנים כמה הם כבר שילמו להם? אנשים באו כי היה פה בשביל מי להופיע, כי זה היה כיף, וגם בשביל החשיפה והכסף. ו-וואלה אני נסעתי לתל אביב והם עשו את השקלים שלהם וכולם נהנו מאוד (תראה את התגובות של לפני 4 שנים ושל שנה שעברה). אבל עכשיו זה פשוט עוד ערב הופעות כמו שיש מאתיים כמוהו, ואני לא אומר מילה רעה על אפחד מהאומנים, אבל פעם זה היה משהו ששווה לבוא למרכז בשבילו כי זה היה חד פעמי ומיוחד, עכשיו זה לא, חד וחלק.

למעלה