עיצה

seeyou

New member
לגבי הדוא"ל-

לחיצה כפולה בשורה הרצויה(ממי שנשלח המסר) יש עמודה בשם=הנושא! לחיצה כפולה על הנושא פותח את המסר ניתן לענות בשירשור לשולח -הנחיות מפורטות בתחתית המסך שנפתח הערה אם המחשב שלך משמש גם את בעלך אז הוא יוכל בקלות להכנס ולקרוא את מכתבים שלך

lo betuha

New member
לגבי הדוא"ל

סביר להניח שהוא יכול. בנסיבות הקיימות אין לי מחשב אחר וזה המחשב היחידי ממנו אני יכולה לכתוב. מה שמופיע לי כשאני פותחת את ההודעה זה:מסך של תפוז וכתוב שם עמודה של שם השולח ועוד עמודה שכתוב בה קיבלת תגובה להודעתך וכו ועמודה של תאריך ושעה. אין את מה שאתה אמרת. ראיתי שכשתפתחתי יש דבר כזה שרשור אבל פחדתי שזה לא משהו שקשור להודעה אז התעלמתי ממנו עוד משהו זה שבסוף הדף של ההודעה לאחר שפתחתי אותה עד לשרשור יש מין הודעה שכתובה בה הוספת תגובה לזה הכוונה? תאמין לי אין לי מושג במחשבים. כל אחד והשריטה שלו. רונה נ.ב. תודה על הרצון לעזור בזה.

לא בטוחה

את אומרת שנכנסת בעניים פקוחות ואת מנסה להבין ומצד שני מתלוננת על הרצון בסקס שלו בלי להכיר אותך אני די בטוח שאת טיפוס קצת יותר קר ממנו ופעם היה לכם סקס טוב ואז הגיעו הילדים ונגמר ולמה??? אולי בגלל שאת קיבלת את מה שרצית (ילדים) ועכשיו הוא לא כל כך מעניין אותך...? ואת באה להגיד לי שהוא לא מזיז אצבע בבית לא עושה כלום רק יושב??? ועוד שאלה לעצמו הוא קונה??? ואם התשובה היא לא אז תחשבי למה הוא לא קונה לעצמו ותראי למה הוא לא קונה לך??? והאם את מאלה כשקונים להן משהו הן מרגישות אהובות ואם לא קיבלו את רצונן הן הופכות לB ??? להזכירך לכל מטבע יש שני צדדים מעניין אם הוא היה קורא אותך מה היתה תגובתו???

lo betuha

New member
לא לעניין../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שאתה הבנת את העניין. סקס זה סקס קר או לא ושום דבר לא מתחיל ונגמר שם. לידיעתך יש חיים אחרי זה וחיים עצומים. לילדים אין כל חלק בזה. כמו שאמרת נכנסתי לזה בעיניים פקוחות ולכן כך גם התייחסתי לעניין הילדים ולשאר הדברים. לדעתי לאחר ששמים את הטבעת על האצבע הכל משתנה. זו דעתי. לשאלתך האם יושב כל היום ולא נוקף אצבע בבית כי אני בבית בגלל שאני כרגע לא עובדת בגלל המצב בשוק. התשובה היא כן! לעצמו הוא לא קונה ,אבל מה זה קשור. הוא מזניח את עצמו אז אני צריכה לעשות אותו הדבר.? אני לא curva או מילה אחרת בה השתמשת ברמיזה אבל אני חושבת שלכל אישה מגיע פירגון מחוץ לחדר המיטות. פירגון לאו דווקא מתבטא בקניה בסכום כסף גבוהה . זה יכול להתבטאות באפילו (ואני לא סתם מדברת באוויר),אפילו בסוכריה על מקל עטופה יפה. או פרח שקטפת כי לא היה עליך 4 שקל להוציא. ברור שלכל מטבע 2 צדדים. לא יתכן שצד אחד יהיה נעול על משהו ולא ייחס לזה חשיבות או התחשבות אל הצד השני בעוד שהשני במקרה זה אני, כן. אני לא חושבת שאי פעם הייתי בראש סדר העדיפויות שלו לא לפני הילדים ובטוח שלא היום. כך שלהיות B לא צריך סיבה מסויימת ובטוח לא צריך להיות אישה......

seeyou

New member
מנסה להבין ולנסות לשפר-../images/Emo54.gif

את צודקת בעיקרון אבל במציאות של הבחיים זה שונה לא כולנו יכולים מסוגלים רוצים להשתנות! נשים לרוב פתוחות יותר לשינוים מאשר גברים הזקנים טוענים: אישה אחרי החתונה מתחילה תהליך של שינוי של הגבר בהתאם לצרכים שלה,הבנה שלה גבר חולם שהבחורה שהוא פגש לראשונה תשאר כך גם אחרי הרבה שנות נישואים-פשוט הוא לא רוצה שינוים הוא לא מוכן לעזור בסידורים-ניקיון בבית? מוכר -גם אני קצת דומה לו(הייתכן שאת אישתי?)
בדרך של התקפה לא תצליחי הרבה השיטה של אישתי קצת שינה אותי במקום לתת פקודה-עשה... היא מבקש עזרה....יוסי בוא תעזור לי בזה...ולאט לאט היא מרחיבה את מעגל המטלות " הוא אדם שלא איכפת לו כל כך המראה שלו"? גם בזה את יכולה לשפר את המצב-תקני לו בגדים לפי טעמך אתם צריכים לצאת למקום מכובד והוא לא רוצה להחליף בגדים? אז לא יוצאים-בלי ריב!!(אני מדבר מניסיוני) את אדם שצריך פירגון אדם שצריך מילה טובה או להראותה הערכה על דברים שאת עושה ? כולנו! תלמדי אותו! יושבים לאכול? תשאלי אותו - טעים לך? אם אומר לא-תשאלי מה היה רוצה לאכול אם יגיד כן תגידי לו עם חיוך על הפנים-אז איפה התודה? כך בכול מצב - גם ביחסים האינטימים- לא באיומים! תמיד עם חיוך!מה לא מצאת פרחים לשבת? תלמדי אותו גם חיבוקים קצרים - לא תמיד בצירוף יחסי מין! נכון זה לא קל אך הדרך השניה היא להיפרד מי מבטיח לך שהאחר יהייה שונה? מתנות?לא קנה? תקני-אפילו זר פרחים כול שבוע-

lo betuha

New member
נחמד אבל לא מספיק../images/Emo22.gif

תראה, קודם כל לשם הבהרה, אתה יודע ואני יודעת שאני לא אישתך. (סתם בצחוק). דבר שני, לגבי האוכל , אין בעיה אני לא מבשלת הרבה אבל מה שאני עושה אני עושה עם כל הלב והוא על פי רוב אוהב את האוכל שלי. לא תמיד הוא אומר שזה טעים אבל לפי האכילה אני יודעת. אפרופו אוכל ומחמאות. יש לו הרבה מה ללמוד מהבן שלו בן ה 5 . הילד הזה יודע להחמיא אפילו סתם בלי כוונה נסתרת שפשוט יש לאבא שלו הרבה מה ללמוד. לגבי החיבוק בלי ההמשך, הוא לא יכול, ניסיתי את זה וניסיתי גם להראות שזה יכול להיות יותר נעים ונחמד מאשר משחקי ה - forplay אבל תוך כמה דקות הוא היה חסר מנוחה וקם וזהו. הוא אומר לי שאני צריכה לבקש ממנו משהו רק פעם אחת. טעות, ואני מוכיחה לו זאת השכם וערב. הפעם ה 1 הזו לא שווה הרבה. אצלו זה הכל או לא כלום. הוא תקוע בצורת חשיבה של ילד בן 17 בהרבה מאד דברים. הוא לא מוכן לזוז משם וזה מעוות את הכל. שוב שום דבר לא נאמר באוויר להכל יש הוכחות בשטח. לא רוצה לקנות לעצמי. מה יש , מגיע לי פירגון ויחס מהבעל שלי. לא רק "כשמתאים לו" או כשבא לו או כל משפט דבילי אחר. אדם צריך להיות קצת אבל קצת יותר גדול מהחיים בקטע הפירגון. סיפורים על חברות קודמות איך עשה וכו' שמעתי מפה עד סוף ימי. זה ממש לא נחמד. זה עוד יותר מחזק את התחושה שאתה/את לא בעדיפות ראשונה אצלו וספק אם אי פעם היית או תהיה. אומרים הדרך אל הגבר היא דרך קיבתו. במקרה שלי גם דרך הסקס זה לא עוזר. רונה

seeyou

New member
../images/Emo7.gif-זה אומר-סוף הסיפור?

את מרימה ידיים? זה מזכיר לי מיקרה- פעם היה לי רכב עם הרבה בעיות-כול מה שניסיתי לא עזר הייתי חייב לקנות רכב אחר אז מה את חושבת? לא היה לי כסף לרכב ברמה אז קניתי רכב שהיו לו בעיות מהבעלים הקודמים! רכב כמו אנשים דורש טיפול מרגע שעולה בפסי הייצור! אז לפחות עזרתי לך עם הדואר האלקטרוני?

lo betuha

New member
../images/Emo4.gifסוף הסיפור

תראה , סוף תמיד אפשר לעשות לכל דבר. הסוף היה כבר ממש ממש בפינה. בשביל ליישם אותו פשוט לוקחים את ההסכם והולכים לרבנות. משם הדרך החוצה קלה ופשוטה ביותר. מכל האנשים שהכרתי בחיי הוא האחד והיחיד שכמה שתטפל משום מה הוא מסרב לקבל את התרופה ויעשה הכל כדי להוכיח להיפך מה שדופק אותו. הוא קיבל הרבה עיצות שאמרו לו שעדיף לו בלעדי ושמחכה לו תקופה יותר טובה. יותר מזה, הוא בפורום msn של גרושים גרושות, ועדין בקשר איתם. שומר אותם למקרה ו.... לא, זה שאני פה באתר זה לא בכדי להחזיר. זה בכדי לנסות ולהבין. נוצר מצב שיש בי over נאיביות. מצחיק מה, בעוד חודש בדיוק ימלאו לי 35 ועדיין רמת הנאיביות שלי גבוהה עד כדי כך שאני לא מסננת או קוראת נכון את האנשים הנקראים "חברים". זו שריטה אין ספק וזה חלק מה"עשן" כפי שקראה לזה פה אחת הבנות. בלי להעליב. כל נושא האינטרנט והמגע הוירטואלי הוא קצת מסקרן אבל באותה מידה מסוכן. נכון, צריך מקום לפרוק ולדבר אבל כמו בכל דבר יש פה סיכון. אני מטבעי אדם שלא מרים ידיים בקלות . בדברים מסויימים אני מאד מרובעת ונעולה אבל על פי רוב אני מנסה להסתכל על הכל ולנסות ולמצות את הכל. יש הרגשת תסכול פנימית שאם הנסיבות היו אחרות הייתי נוהגת אחרת. it takes two to tango אומרת האימרה. במקרה שלי זה יותר solo dance מאשר טנגו. בכל חיי הסקס לא היווה (עם כל הכבוד) מקום עיקרי ואין שום סיכוי שזה ישתנה עכשיו ילדים או לא ילדים. זה תירוץ (לעיתים הוא נכון), שנשים משתמשות בו, אחד מני רבים. כרגע המצב הוא שביחד. זה לא קל ודיי מתסכל שאין לך אדם שאתה יכול לשוחח איתו על הכל ורוב הזמן יש שתיקה והכרה שאתה בכלל לא ידוע מי זה האדם הזה שאתה חיי איתו. הרגשה לא נעימה כלל וכלל. לגבי הדוא"ל, לא בדיוק עזרת לי. אני מג'נגלת ואיך שהוא מנסה. תודה בכל מקרה רונה

עכשיו הבנתי...

מה שאת מתארת זה את מנסה משתדלת עושה מבשלת מנקה והוא יום יום ים נהנה מהשקט מהלבד.... למה זה לא נראה לי אמיתי!!!!!!! אבל להגיד לך אני נשוי כנראה לאחותך התאומה.. וזה אומר סקס כדי לסתום לי את הפה (עדיפות לחפוז) זה אומר תלונות בילתי פוסקות זה אומר שהיא מבינה אותי רק כשאני מביא לה משהו.. אז להגיד לך שסקס כן חשוב וכנראה שהוא מתוסכל מהמצב לא פחות ממך וזה משפיע על ההיתיחסות שלו כלפייך ואני גם כשמרגיש שהיא שם לא בגלל שאוהבת אלא בגלל המון דברים מסביב זוהי הרגשה לא טובה שלא עושה לי טוב וזה שקוף לחלוטין ואני בטוח בדבר אחד אם היית רוצה ילד נוסף (חוץ מהמחמיא הסידרתי) אז היית יוזמת ועושה הרבה יותר לסיום שאלה לי אלייך כמה הנוחות הזו חשובה לך ואולי במקום להתלונן כל הזמן תסתכלי במראה ותראי מה גם את יכולה לעשות בשביל שניכם(חוץ מהתלונות הרבות שיש לך ויש לך ה מ ו ן) אל תשאלי מה הוא יכול לעשות בשבילך תשאלי מה את יכולה לעשות בשבילכם!!

lo betuha

New member
חשד מוצדק

אתה יודע, נראה לי משום מה שאני מדברת עם בעלי. אם זה אכן כך. אז יש לי רק דבר אחד לומר לך: תעשה קודם כל בדק בית אצלך לפני שאתה מדבר. קל לבוא כל הזמן להאשים את האישה בכך או אחרת , אבל קשה יותר להסתכל על עצמך. משפט חכם אומר הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו. לדעתי הוא תקף לגביך. לגבי הסקס, יתכן ואם לא היתה לו עדיפות כזו גבוהה אז ודברים לא היו מתחילים ונגמרים שם, והחשיבה היתה קצת יותר פתוחה להבנת הצד השני ולשים אותו כ מספר 1 מלמעלה ולא מהסוף, דברים היו נראים אחרת. אז תפסיק לקשקש תפסיק להאשים את האישה\ טפל בעצמך אבל בטח התשובה לכך תהיה , שאין לך במה לטפל, הרי אתה הכי טוב אם אתה כזה טוב אז למה הצד השני מרגיש כמו שהוא מרגיש.....

סיוטים....

באים אחד אחרי השני יש לי את הסיוט הפרטי שלי אבל אני עכשיו חושד שפשוט קלעתי לאמת ועכשיו לאחר שראיתי את סיגנון הדיבור שלך למי שחשבת שהוא בעלך אני מבין גם למה יש לך כל כך הרבה צרות תעשי טובה לך ולו ת ת ג ר ש י

lo betuha

New member
תגובה מתאימה

אתה יודע על ראש הגנב בוער הכובע אומר המשפט החכם. אל תטיף לי מה לעשות , ברור שאתה לא עושה את הצעד, אז מה עוצר בעדך לי לפחות יש תריסר סיבות ללמה לא. מה התירוץ שלך. ואם יש לך סיוטים, אז אולי שאתה בעצמך תעשה חשבון נפש ותסיק מסקנות לפני שאתה קופץ כמו חמור בראש.

s h o o s h a

New member
חייבת להודות

שזהו סוג של שרשור שטרם פגשתי כמותו בפורום זה (ולמען האמת, גם לא באחר) שרשור שאפוף במין "עשן" כזה של קטורת מיסטי משהו כולם כותבים כולם נותנים עיצות ואף אחד לא באמת יודע למה התכוונה הפונה לכאן היא לא ממש סיפרה ושיתפה והמגיבים די מנחשים מזכיר לי משהו כמו ישיבה מול מגדת עתידות ששואלת שאלות מכוונות ולפי התשובה של זה/זו שמולה מתקווננת אף היא לא יודעת מוזר מסתורי אבל, כמו בכל דבר כנראה שגם לסוג דיון כזה יש פעם ראשונה וזו בהחלט פעם הראשונה שלי בוקר טוב אנשים

seeyou

New member
תמיד זוכרים את הפעם הראשונה !!

כאשר הולכים לרופא מספרים מה כואב! אנו לא רופאים- אך משתדלים לעזור-הרי כולנו במצב כזה או אחר מבולבלים מהמורכבות של החיים בכלל וזוגיות בפרט יש לך עצות אחרות מהניסיון שלך מפורומים אחרים? מוכן ללמוד ולהשתפר keep smiling יוסי

נוגה נ

New member
צר לי אבל....

זה פשוט מותח! האם יש פה באמת התכתבות של בעל ואישה? יכול להיות קטע ענק-לדבר דרך המחשב במקום בבית,פנים אל פנים. אולי זאת מהות הנישואין בעידן הוירטואלי?
))) לילה טוב,נוגה

seeyou

New member
יש לך רעיון מבריק!!../images/Emo24.gif

If you wish to know the mind of a man, listen to his words. Chinese Proverb לדבר דרך המחשב במקום בבית,פנים אל פנים!!! רעיון נהדר - אני חושב שזה יכול לעזור להרבה אנשים-זוגות את יודעת למה? כאשר כותבים-חושבים יותר זמן מאשר כאשר מדברים תחת עצבים! זה יתן זמן ליריבים לשקול יותר על המילים ליפני שהם יוצאים לדרכם מילה לא במקומה יכולה לגרום לנזק יותר מסטירה

נוגה נ

New member
ואללה!

אפשר אפילו לפתח את זה ולעשות תכנית גישור שלמה דרך המחשב. האישה יושבת בחדר העבודה,הבעל בסלון והם מנהלים דרך החמשב שיחת גישור וכמו שאמרת-בכתיבה בוררים את המילים אם חושבים על זה טוב-אז אפשר להרחיב את זה גם ליחסי עבודה תקינים וכו' ובכלל, סקס וירטואלי- הכי בטוח חחחחחחח נוגה

למעלה