עיצה

lo betuha

New member
עיצה

שלום לכולם כל עניין הפורום הוא מאד חדש לי ולא ברור במיוחד. החלטתי למרות הכל לנסות בגלל ... שאין לי מקום אחר . הייתי שמחה לשוחח איתכם על דברים בנושא הזוגיות שאצלי היא לא כ"כ מי יודע מה טובה ולעיתים קצת מתסכלת. אשמח על העזרה לפחות בהתחלה בתודה lo betuha

ניקולי

New member
היי ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

ראשית אני שמחה שאת משתתפת בפורום הזה.. הפורום הוא פורום מקסים... שנית צר לי שבעיה בזוגיות שלך גרמה לך להכנס לכאן (מקווה שנוכל לייעץ ולעזור) דבר שלישי... ספרי את רחשי ליבך ... יום טוב ובוקר נפלא

lo betuha

New member
תגובה../images/Emo51.gif

היי ניקולי תודה לך על התגובה. אני שמחה בשבילך לצערי אצלי המצב הוא לא כזה . לא עושה רושם ב"גדול" שבעתיד הרחוק זה ישתפר עוד יותר... אם הבנתי נכון את קצת מבינה/מאמינה באסטרולוגיה, אם כן , גם אני. אבל זה נושא אחר. אני מזל בתולה , זה אומר הרבה דברים טובים וגם קצת דברים "מרובעים" אבל זו אני וזה חלק ממני.

ניקולי

New member
רגע רגע.....

ראשית חוץ מאשר לברך אותך ברוכה הבאה.. וחוץ מאשר לבקש ממך לספר את סיפורך לא אמרתי מאום... לא הזכרתי מה אצלי ומי אני... איך את יודעת את כל אלו?? איך את יודעת שאני מבינה קצת באסטרולוגיה???.. ולאמר לך את האמת?? אני לא מבינה... אני אומרת את מה שליבי מרגיש.. אני מייעצת הרבה מאוד לזוגות את הדברים הנכונים... ישנם כאלו שיודעים שכוונותיי הן נכונות ואמיתיות ועם קצת הקשבה הם משפרים את הדרך שלהם... והנה דוגמא של זוג חברים שהיה אצלי בערב שישי... הם עומדים להינשא אבל את יודעת... לפעמים ישנן בעיות עוד לפני שנכנסים לחופה... אחרי שהם היו אצלי הם יצאו בהרגשה אחרת.. הרגשה אופטימית....

lo betuha

New member
../images/Emo52.gif

לא היתה כל כוונה לנתח אותך או להעליב, פשוט אמרתי את שחשבתי, אם לא כך אז איתך הסליחה. תודה על הקבלה ואשמח לשמוע ממך עיצות. לא חשתי לרגע שכוונותיך רעות או לא לעניין פשוט חשבתי שאת קצת מתעניינת באסטרולוגיה .

ניקולי

New member
חוסר הבנה

כלל לא כעסתי פשוט הייתי המומה מכך שאת יודעת עליי דברים שלא הצגתי אותם... חוץ מזה אשתדל לעזור לך בכל עיצה ודעה שיוכלו להועיל....

לא בטוחה....

שאלה לי אלייך האם הזוגיות הזו את עובדת בשבילה האם את משקיעה מאמץ ומה בדיוק מטריד את מחשבותייך.??

seeyou

New member
נכון!- אין מקום אחר יותר טוב!../images/Emo140.gif

כולנו מנסים ללמוד אחד מהשני בקשר לשיפור הזוגיות-או דרכים לפתור מחלוקת,על ניסיון אישי-....ללא אחראיות!! דומה לקופת חולים! גם שם מקבלים טיפול-מצליח? טוב! הרופא טוב לא מצליח? משנים דרכים-זה לא אומר שהרופא לא טוב!! הבעיה תמיד אצל החולה!! למרות שיש בעיות זהות-הפיתרון שונה מאדם לאדם-ור הוא מחליט מה טוב לו keep smiling יוסי

lo betuha

New member
תגובה לרופא../images/Emo13.gif

היי יוסי קודם כל תודה על החיוך שהעלת על פניי. דבר שני יש טעות קטנה לדעתי, לעיתים תכופות (לפחות מניסיוני האישי). הרופא טועה ובגדול . במקרה שלי זה כמעט עלה לי בחיי אחד מילדי. החולה לא תמיד טועה, הוא זה שלפעמים יודע יותר טוב מהרופא, העניין הוא שהוא בא לרופא לבקש עזרה שלא תמיד ניתנת בצורה טובה. אשמח תגובתך

ניקולי

New member
נכון מה שאת אומרת

לא תמיד הרופא צודק.. אבל בואי לא נשחק ברופא וחולה.. ספרי מה הביא אותך הלום, ולמה היחסים בינך לבין בעלך לא מי יודע מה???

lo betuha

New member
המשך תגובה

מה שהביא אותי הלום זה פשוט מאד בעיות בזוגיות עם בעלי. דבר שנמשך כבר הרבה מאד זמן ומסיבות שונות משום מה זה לא מסתדר. היחסים הם יחסי על פני השטח = לא ברור מה יש למטה מתחת לפני השטח וזה יוצר מאין חוסר יציבות.

נראה לי....

שאת קצת מפחדת להגיד את מה שמציק לך מפני שאת הולכת סחור סחור זוגיות יכולה להיות בבעיות בגלל תקשורת כלכלה סקס וכמובן פילגש או הפוך בחרי את הסיבה שלך

seeyou

New member
מה יש לה למהר?-../images/Emo6.gif

כפי שאמרתי זה דומה קצת לקופת חולים לפעמים נלחמים מי יכנס מהר יותר לרופא-כאילו הרופא לוקח את הכאב בידו!! לפתוח את הלב זה תהליך לא קל למרות שווידוי בפורום יותר טוב מאצל כומר נוצרי!! הרבה סודיות! לפעמים רק לשחרר קצת את הלחץ זה עוזר Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't. ERICA JONG:

ניקולי

New member
יוסי אה מתכוון

כמו בקופת חוליפ כאשר יש למישהו בעיה רפואית הוא מפחד לדבר עליה פן הבעיה תתגלה כחמורה יותר.. והוא יודע שהיא חמורה יותר רק הוא מפחד להודות על כן הוא דוחה כמה שיותר את הבדיקות דם.... וכמו מחלה שלא ניתנת להרפא כך גם בזוגיות לפעמים הבעיה כ"כ חמורה ששום דבר לא יעזור.. והמקרה אבוד יחד עם זאת כאשר יש בעיה רצוי לדבר עליה... אולי מתוך מה שיגיבו כאן אנשים אולי כן ניתן לעזור??

seeyou

New member
ניקולי!-את קוראת מחשבות?../images/Emo12.gif

יש הרבה אמת ממה שכתבת לא תמיד רצים לניתוח עבור כול בעיה- אפשר ללמוד לחיות לפעמים עם המחלה! גם בזוגיות-כמו בבריאות יש "וירוסים" לפעמים גם הרפואה לא מסוגלת לתת תשובה בדוקה ונכונה מאחר ומחלות הם לא באות כבודדים-הם חלק ממספר בעיות קשורות אחד בשני! לכן במה לטפל קודם? זאת הדילמה שהיתה לי השבוע הייתי אצל מומחה לרפואה סינית! אחרי חיוכים ומשפטי נימוס(בעלות של-500 ש"ח) שאל מה הבעיה.. התחלתי למנות דברים שכבר לא כפי שהיו בגיל 25+... הוא רשם,חייך,רשם חייך... בסוף הנאום שלי-למרות שלא הייה הכול, הוא שואל אז מה אתה רוצה? עניתי לו-לאחר דקות של מבוכה- אני רוצה לתפקד נורמלי-ברור שלא כמו צעיר! הוא צחק! יוסי-הוא אמר לי! אתה לא חולה,אתה לא יודעה כמה מחלות יש בספרי הרפואה שאתה לא סובל בהם! אתה צריך לשנות גישה כלפי אותם התופעות-לשנות קצת תזונה... הרופאים יכולים לתת לך (הכוונה לי) רק תמיכה פה או שם- אך לא יותר מזה! גם בחיי הזוגיות אני חושב שיש דברים משותפים את לא חושבת?

lo betuha

New member
נראה לי

פלגש לא בעניין זה לא זה. אני הולכת סחור סחור בגלל (ובלי להעליב) קצת נכוותי כשנפתחתי ואמרתי את שיושב על ליבי. הבעיה העיקרית היא התקשורת בינינו וחוסר הרצון שלו לנסות ולהבין אותי. ואומר: אותי בתור אישה , אותי בתור אדם ואותי כאינדוידואל. הסקס, עם זה אפשר להסתדר. כפי שציינתי בתחילה , כל ההתחכתבות הזו על הדברים הללו קצת מוזרה לי. אני לפעמים אפילו לא יודעת איך להוציא את ההודעות שאני מקבלת. נשמע מצחיק? אולי אבל זו האמת. רונה

seeyou

New member
רונה-../images/Emo22.gif-כולנו לומדים כול החיים

אם יש לך שאלות בתחום מחשבים אני מוכן לעזור לך- הבעיה שלך העיקרית היא: - התקשורת - וחוסר הרצון שלו לנסות ולהבין אותך בתור אישה , בתור אדם כאינדוידואל שאלה אליך -האם זה המצב בזמן האחרון-יש שינוי בהתנהגותו או מהתחלה היו סימנים של חוסר תקשורת

lo betuha

New member
כולנו לומדים כל החיים

ובכן יוסי יש שינוי קטן בהתנהגות שלו אבל בעיקרון , מה שאני רוצה או צריכה לא מעניין אותו. זה היה לאורך כל הדרך. עכשיו כשיש כבר הסכם גט "ששוכב בצד" וכמו שהוא אומר רוצה לנסות אז יש קצת שיפור אבל הוא כמו מזג האוויר. ואומר, כשמזג האוויר חם ואח"כ מתקרר כך גם ההתנהגות שלו. עושה רושם שאצלו הכל מתחיל ונגמר במיטה. כפי שאתה בטח יודע, אצל נשים זה לא כך. המיטה זה דבר נחמד כייפי וגם ילדים יוצאים ממנה ...אבל היא לא הכל. סף הרגישות שלו (בסולם בין 1-10 כש 10 זה רגישות הכי גבוהה), בכל הקשור אלי הוא אולי 4 . לגבי המחשב. תראה, אני מקבלת את ההודעה על תגובות למה שכתבתי בדוא"ל שלי. כשאני נכנסת לאתר, אני לא יודעת איך לפתוח ולראות את ההודעות. מופיעה מעטפה מהבהבת ולידה כתוב למשל 1 הודעה. איך אני פותחת לראות, לקרוא ולענות להודעה הזו. מחשבים זה לא הצד החזק שלי. עזרה ממנו בזה לא אבקש, היות והוא חזק בתחום ויכול לחדור ולקרוא. עזרה תודה. רונה

seeyou

New member
סף הרגישות שלונו-../images/Emo98.gif

....זה מלידה כמו הרבה תכונות שנולדים ולא מפתחים על פי הצורך מאחר שהסף שלו כלפיך "היה לאורך כל הדרך " אותו דבר אז יש להניח שחלק גדול באשמה היא שלך....פיתגם עתיק אומר: A long dispute means that both parties are wrong. הסכמת-אפילו שבשטיקה- לדבר מזיק ברור שהיחסים בין בני הזוג נבנים עוד בתחילת הקשר-לפני הנשואים בכול מערכת יחסים יש מטרה אני מניח שהגדרת את הנשואים כמטרה ולא דאגת לתופעות לא מקובלות או נעימות בזמן וחשבת שהזמן ישנה את המצב מה שאת רוצה-זה לשנות תנאי חוזה חד צדדית! זה לא תמיד ניתן אפשר להפר חוזה-או לבטלו(יש כבר הסכם גט "ששוכב בצד" )! השאלה באיזה מחיר אף אחד לא יכול להשפיל אותך-או לא להעריך ) אותך מבלי שתיתני לא יד! ברור שאני מדבר באופן פילוסופי מאחר ולא ברור לי בדיוק מה מציק לך במה הוא לא מעריך אותך? תוכלי לתת דוגמה? בקשר לעבודה עם דואר אלקטרוני- הכוונה ל-שליחה מסר או E-MAIL עבור E-MAIL את צריכה להגיד איזה את משתמשת-OUTLOOK EXPRESS .? האם זה משותף גם לבעלך? תעבירי אלי סתם משפט וכך אפשר להדריך אותך יותר מעשי

lo betuha

New member
סף רגישות

אני לא חושבת שנכנסתי לכל עניין הנישואין בעיניים עצומות. מכמה סיבות: 1. בגרות נפשית - לא התחתנתי בגיל 20 אלא יותר מאוחר. 2. אני כן מנסה להבין את הצד השני ולנסות לשפר. במהלך כל התקופה שאני איתו התגובה שלו היתה "מאין" הפנמה ואז ננתח ונראה. לדאבוני זו התגובה הנפוצה ביותר שאני מקבלת. לא יתכן שאדם אחד צריך לשנות והשני לא. אתן דוגמא מאד פשוטה. הוא אדם שלא איכפת לו כל כך המראה שלו והניקיון אסטטיקה ועוד. כנס לחדר שינה או עבודה והכל שם יותר גרוע ממזבלה. הוא עצמו לא יעשה דבר לשנות את זה מחכה שמשהו אחר יעשה. תגיד לכל אחד יש חסרונות זה שלו , זה לא הכל. אני אדם שצריך פירגון אדם שצריך מילה טובה או להראותה הערכה על דברים שאני עושה. לא תמיד אבל במקרה הספציפי שלו כן! אם אני רוצה משהו לקנות לעצמי תמיד זה עדיפות אחרונה אף פעם לא יוזמה ממנו או רצון טוב של סתם. לכל דבר צריכה להיות סיבה וחשק. זה יכול גם להתבטא ביום הולדת, אם התעצבן כי התווכחנו או סתם לא בא לא הוא יטרח אפילו להגיד מזל טוב שלא לדבר על מתנה. הוא איש מחשבים ויש ימים שאין עבודה , הוא מסוגל לשבת בבית לא לעשות כלום רק מול המחשב ולבקש אוכל לא להעריך שיש בית נקי ילדים מסודרים, אוכל ועוד.זה עובר מעליו לוקח את זה כמובן מאליו, זה זלזול אין טעם לבוא ולהגיד כי זה לא יעזור זה פשוט מגעיל. אין דבר כזה של לעשות סתם בלי סיבה או להתעלות מעל עצמך לעבור שלב להיות קצת יותר גדול מהחיים ולעשות משהו בשביל הבן זוג , זה לא קיים מבחינתו אלי אבל הפוך כן. נכון אנחנו שונים כמו המדבר ואנטרטיקה. אבל יש דברים שהם דפוס התנהגות ושום דבר לא ישנה אותם. גם 20 ניסיונות להיות ביחד לא משנים. אני כשאני כועסת אז זה מכל הלב ולא יכולה לעבור מעכשיו לעכשיו לנחמדה ומחייכת. לו זה לא משנה, הוא בשלו. לגבי המחיר, המחיר כבר עשה את שלו יותר גרוע לא יכול להיות. זה מגעיל להגיד אבל לעיתים אני חושבת שהלבד הזה בלי לנסות כל הזמן הוא עדיף על ההרגשה המחורבנת שיושבת בפנים ואשר לא מזיזה לצד השני ולא לרגע. לגבי הדוא"ל. אין לי מושג , אני משתמשת בדוא"ל של וואלה לא outlook express משם אני מוציאה את ההודעות. כשאני נכנסת לתפוז כמו שאמרתי מופיעה לי מעטפה מהבהבת ,אני לוחצת פעמיים על העכבר ומופיעות לי כל ההודעות, לא נפתח לי מאין חלון בו אני יכולה בקלות לענות ולשלוח. ניסיתי את העזרה של תפוז אבל לא ראיתי שם את מה שאני צריכה ספציפית.

למעלה